Kahretsin Netlog çıktı :D Hangi emo,amele kullanıyor ki :D:D
TheVikinGs Banned 13 Haziran 2009 #24 Maşallah amonamarth 20 sitede çıktı. Güzel birşeymiş ama keşke daha fazla site olsaydı. Forumlar vs. Tşkler necdet abi.
Maşallah amonamarth 20 sitede çıktı. Güzel birşeymiş ama keşke daha fazla site olsaydı. Forumlar vs. Tşkler necdet abi.
SkyLine. Forum Kalfası 13 Haziran 2009 #25 V@ULTH demiş ki: yanlış buluyor...bazı sitelere üyeliğim olduğu halde kırmızı çıktı, birçoğuna üyeliğim olmadığı halde yeşil... kısaca sağlıklı değil Hepsini görmek için tıklayın... Kırmızı üyelik var anlamına geliyo yeşil ise olmadığı anlamına geliyo.
V@ULTH demiş ki: yanlış buluyor...bazı sitelere üyeliğim olduğu halde kırmızı çıktı, birçoğuna üyeliğim olmadığı halde yeşil... kısaca sağlıklı değil Hepsini görmek için tıklayın... Kırmızı üyelik var anlamına geliyo yeşil ise olmadığı anlamına geliyo.
regedit__1 Forum Kalfası 13 Haziran 2009 #26 Sadece 2 sitede varMIŞ ama o sitelerde arattırdım çıkmadı nasıl iş bu
mhuro Daimi Üye 13 Temmuz 2009 #30 Way anasını be. mhuro bile face'te, youtube'da, twitter'de, myspace'de varmış ama hiçbiri ben değilim.Yıkıldım şuan.
Way anasını be. mhuro bile face'te, youtube'da, twitter'de, myspace'de varmış ama hiçbiri ben değilim.Yıkıldım şuan.
misafir1009 Forum Ustası 29 Temmuz 2009 #32 baya varmıs benımkı...heryer yesıl oldu....ılgınc bır sıte ...
Eski Metin Belgesi Forum Kalfası 29 Temmuz 2009 #33 Benim komple yeşil allahtan buradaki kdrsrn vardı onun şifreyi unuttum 2.sini actım bende sadece bruada var yani vardır heralde.
Benim komple yeşil allahtan buradaki kdrsrn vardı onun şifreyi unuttum 2.sini actım bende sadece bruada var yani vardır heralde.
intelligence Banned 29 Temmuz 2009 #34 bence diğer sitelerde kullanılanların hepsi nick değil. daha çok site içinde geçen kelimeler.
jmcrry123 Çırak 3 Şubat 2010 #40 karahan09 demiş ki: baya varmıs benımkı...heryer yesıl oldu....ılgınc bır sıte ... Hepsini görmek için tıklayın... Kırmızı olunca var anlamına geliyor yeşilse senden başka kullanan yok yane.
karahan09 demiş ki: baya varmıs benımkı...heryer yesıl oldu....ılgınc bır sıte ... Hepsini görmek için tıklayın... Kırmızı olunca var anlamına geliyor yeşilse senden başka kullanan yok yane.