Netlog'da amelenin tekini yakaladım by1b0 diye :D
HolyLife Cool Üye 31 Temmuz 2010 #44 Ahaha Bulduğum her siteye aynı nickle üye olmamdan dolayı sadece 1-2 tanesinde kullanılabilir üye adım
Ahaha Bulduğum her siteye aynı nickle üye olmamdan dolayı sadece 1-2 tanesinde kullanılabilir üye adım
obey Forum Kalfası 31 Temmuz 2010 #45 Benimkini kime kullanmıyodur ama ben hangi sitelere üyeyim bakıyım
devrimkemal Daimi Üye 31 Temmuz 2010 #46 bende 12 fire çıktı (eski)kızarkadaşımın kullanıcı adında 0 fire herzaman olduğu gibi en iyisi birde g**gleAmcanın profil aramalarına sormak
bende 12 fire çıktı (eski)kızarkadaşımın kullanıcı adında 0 fire herzaman olduğu gibi en iyisi birde g**gleAmcanın profil aramalarına sormak
AssassiN* Forum Ustası 6 Ağustos 2010 #49 fmbaydar demiş ki: xD Hepsini görmek için tıklayın... hocam seninkine kesinlikle olmaz böyle bir isim diyor herhalde...
fmbaydar demiş ki: xD Hepsini görmek için tıklayın... hocam seninkine kesinlikle olmaz böyle bir isim diyor herhalde...
Pintlank Forum Kalfası 30 Ekim 2010 #53 GerÇekten gÜzel bİ sİte bÖylece daha az blİnen kullanici adi seÇerİz kendİmİze
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 30 Ekim 2010 #55 vay vay vay.. yahu Neco.. Sen neymişsin be birader?? çok işime yarayacak çok.. teşekkürler. Denedim, + k veremiyormuşum. borcum olsun ( çok ihtiyacın var )
vay vay vay.. yahu Neco.. Sen neymişsin be birader?? çok işime yarayacak çok.. teşekkürler. Denedim, + k veremiyormuşum. borcum olsun ( çok ihtiyacın var )
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 30 Ekim 2010 #57 flood.. biraz atmasyon bir program.. bazı siteler var, ne yazarsan yaz, ( BURADA ) sinyali veriyor ki; yok öyle birşey
flood.. biraz atmasyon bir program.. bazı siteler var, ne yazarsan yaz, ( BURADA ) sinyali veriyor ki; yok öyle birşey
Ulu Forum Ustası 30 Ekim 2010 #58 Bizim nickimizin olmadığı yer yok gibi , Popüleriz vesselam Üstadım konu için teşekkür ederim, Saygılarımla...
Bizim nickimizin olmadığı yer yok gibi , Popüleriz vesselam Üstadım konu için teşekkür ederim, Saygılarımla...
seherde Daimi Üye 30 Ekim 2010 #59 Bazı yerlerdeki konular açılmıyor tıklayınca merak ettim nereler buralar diye ama.Gila haklısın galiba.
Bazı yerlerdeki konular açılmıyor tıklayınca merak ettim nereler buralar diye ama.Gila haklısın galiba.
OSMANLI TIM Forum Kalfası 30 Ekim 2010 #60 Benim nick her yerde kullanılıyor Çook faal nick değişmem lazım acil