Lg Wing Nasıl

numan1234
Forum Kalfası
İlk olarak 2020 yılın ilk yarısında LG Wing duyduk, firmanın tuhaf bir form üzerinde çalıştığı mırıldandı. Arkadan çıkan daha küçük, ikinci bir ekrana sahip bir telefon fikri gerçekten tuhaf geliyordu, ama gerçek ve sonunda burada karşımızda LG Wing. Bu sıradışı akıllı telefondan ne beklemelisiniz? Ve bu bir gosteri telefonu mu yoksa sunabileceği çok daha fazlası var mı? İşte LG Wing nasıl bir hakkında bilmeniz gerekenler.

1612394957394.png

LG Wing, akıllı telefon alanında yenilikçi tasarımlar vaat eden bir üreticinin cift ekran projesindeki ilk telefon. Tabii ki, buradaki baskın tasarım özelliği, ana ekrana dik bir açıda oturmak için arkadan çıkan ikinci ekrandır. Ancak bir başka dikkat çekici tasarım kararı, arka yarının üst kısmında gizlenmiş 32 megapiksellik bir pop-up selfie kamerasıdır.

1612394979607.png

Bu arada, LG Wing'in temel özellikleri, 5G bağlantısı (hem mmWave hem de Sub-6), 8GB RAM, 256GB depolama alanı ve 4,000 mAh pil içeren bir Snapdragon 765g yonga setidir. Özellikle yonga seti bir amiral gemisi değil, ancak LG kamera deneyimi bunu kapatıyor.

1612395002143.png

64MP ana kamera, 13MP ultra geniş açı ve 12MP “Ultra geniş büyük piksel” kamera içeren oldukça ilginç bir arka kamera kurulumuna sahiptir. LG, ikinci ekranı bir kavrama olarak kullanmanıza ve 12MP kameraya bir dizi özellik sunmanıza olanak tanıyan bir “Gimbal hareket kamerası” özelliğine de sahip olduğunu söylüyor.

Ne0
Forum Kalfası
Eskiden olsa alırdık. Bu kadar ucuk fiyatlar olmazdı.

Basil oldu bu hale geldik

Alamıyoruz bile beğendiğimiz telefonu

Bana göre guzel telefon LG Wing.

CekoReis
Forum Kalfası
Parası düzgün olsa yazmıştım ama silmişler.
Fiyatı uygun olsa demek istedim bu yüzden silindiyse.

Uygun fiyat olsa alınack telefon bence değişik.

ghargamel
Forum Kalfası
Parası düzgün olsa yazmıştım ama silmişler.
Fiyatı uygun olsa demek istedim bu yüzden silindiyse.

Uygun fiyat olsa alınack telefon bence değişik.
Keske alabilsek

Düşünüyorum da 2010da ilk çıkan telefona böyle öcü gibi bakmazdık alalim mi almayalım mi derdik.

Bu telefon beni yer ben para verip alsam

Ama güzel