LİFE VİEW tv kartı

yiğido34
Çırak
Merhaba arkadaşlar bir tv kartı aldım 2.el ama drive ını bulamadım saatlerce aradım son olarak burası kaldı ..kendi sitesi çalışmıyor....Elinde olan varsa şuraya bi yolllasın yaw...

İşte bu velet in drive setup u lazım ... herşey aynı sadece / PAL-BG ve PAL-DK işaretlii..

Wİndows XP için lazım.. P4 ...

yiğido34
Çırak
burdan indirdim zorla 1 tane..gerisi zaten açılmıyor sitesinde bi sorun var...İndirdim kurdum DLL hatası verdi...Format attıktan sonra bi daha denicem..Tşk.ederm...

Yaw bu oRJİN Xp OLAYII yedi bitirdi bizi şerefsiziimm HEee....

WaLEQ ! Selam dediğin siteden TVR-3.32.0.417 adlı dosyayı indirdim zaten bi o ve diğeri iniyor....YAW drive sitesi var bu tv kartının ama 2 gündür açılmıyor....Nerden bulucam bu LİFE VİEW BT878 drive setup unu.......

O indirdiğim drive i yüklüyorum DLL. hatası veriyor ...FORMAT ı az önce atttım.....

bi yardım yaw... :S

- Yönetici düzenlemesi: :
Arise
Forum Ustası
burdan indirdim zorla 1 tane..gerisi zaten açılmıyor sitesinde bi sorun var...İndirdim kurdum DLL hatası verdi...Format attıktan sonra bi daha denicem..Tşk.ederm...

Yaw bu oRJİN Xp OLAYII yedi bitirdi bizi şerefsiziimm HEee....

WaLEQ ! Selam dediğin siteden TVR-3.32.0.417 adlı dosyayı indirdim zaten bi o ve diğeri iniyor....YAW drive sitesi var bu tv kartının ama 2 gündür açılmıyor....Nerden bulucam bu LİFE VİEW BT878 drive setup unu.......

O indirdiğim drive i yüklüyorum DLL. hatası veriyor ...FORMAT ı az önce atttım.....

bi yardım yaw... :S

Kardeşim çıkan hatanın bir resmini verebilirmisin ? ( printscreen) Onlar orjinal sürücü o yüzden bir sorun çıkmaması lazım..

yiğido34
Çırak
İşte moruk !

AHaa indirdiğim programm ....ahandaa TV kartıı....AHndaaa HatAA morukk.... düzelmezsee geri götürücem !!! ...... öööfff

:( :( :( :confused:

yiğido34
Çırak
Sağolasın walEQ .....

çOK uğraştımm ama yükledim sonunda TV kartını tanıttım 2 si ile anca becerdim....
Arkadaşlar sakın bu marka tv kartlarını almayın......ööf be insanı canından bezdiriyor.....

İYİ BAYRAMLAR kardeşim WALEQ saol... AEO..kib..

megabros
Banned
Birilerine yardım etmek kadar güzel bişey olamaz....İşte wardom ruhu bu saolasın kardeş....Teşekkürler....Saygılar...

sunrise
Forum Kalfası
valla helal sana bende fly tv 98 vardı tam 2 sene uğraştım xp driverı için sonunda pes ettim tanıdığın 988 yüklü pcsine taktım ve ona kullandırıyorum artık

djmamiy
Forum Ustası
bu tv kartından bende 3 tane var 5 para etmez neyse gerekn sorun çözülmüş iyi forumlar

Knight_eagle
Çırak
arkadaşlar aynı tv kartı bendede var fakat vista 64bit sürücüsü lazım bulamadım.Yardımcı olabilirmisiniz?? YaRDıM deliricem bu tv kartı yüzünden xp de cok memnundum fakat vistaya geçince işler degisti :(

oltantr
Çırak
Bendede fly tv kartı vardı aynı sorunu yaşadım Dcscaler diye bir program var. o programla kullandım Ayarları biraz karışık ama görüntü elde edilebiliyor. Googleda arayarak programı bulabilirsiniz.

purtul61
Hızlı Çırak
TeŞekkÜrler KardeŞİm Yardimin Ve Drİverlar İÇİn SaĞol Bİ Abİmİzİnde Tv Karti Bu Marka Tekrar SaĞol

yunus1298
Çırak
bu karttab bendede var malesef aynı sıkıntıladanda bakalım bu driverler bi işe yarayacakmı.şimdiden emeginize saglık