Alttaki dosyayı indirin, masaüstünüze kopyalayın ve tıklayın. LİG TV
A_LEE Banned 8 Ağustos 2006 #1 Alttaki dosyayı indirin, masaüstünüze kopyalayın ve tıklayın. LİG TV - Yönetici düzenlemesi: : 8 Ağustos 2006
gkhn66 Daimi Üye 8 Ağustos 2006 #2 Konuyu yeni açmıssın kardeş ilk yorumu ben yapim benim media player 9.0 ama açtı neyse sağol ..
Ñïghtwât©H.. Forum Ustası 8 Ağustos 2006 #5 maç saatleri kapanıyomu önceki verilenler de oluyo du bunda çıkmaz demi?
CODY Forum Kalfası 8 Ağustos 2006 #6 Daha önce Explorerlı linki verilmişti Böylesi daha iyi sağol istediğimiz boyutta izliyeyebiliceğiz
akademi20 Cool Çırak 8 Ağustos 2006 #8 Kardeş sağolasın. emeğine sağlık. daha önce adres olarak verilen şeyi kısayol halina getirmişsin.
ysunshine Forum Ustası 8 Ağustos 2006 #11 ali karde$ cok sagol super artik FB min maclarini izlicem +1 karmani veriyorum.
Mx-M4st3R Forum Kalfası 8 Ağustos 2006 #12 Bu maç anlarında kapanıyormu acaba önemli olan bu inşlh. kapanmıyodur. ya belki para kazanırız.. puhahah saolsın karamnı veriyorum +9 Saygılarımla İnf@...
Bu maç anlarında kapanıyormu acaba önemli olan bu inşlh. kapanmıyodur. ya belki para kazanırız.. puhahah saolsın karamnı veriyorum +9 Saygılarımla İnf@...
bladewrc Forum Kalfası 8 Ağustos 2006 #13 eline saglık dostum cok guzel paylaÅım. karma veremiyorum borcum olsun
matrai Forum Ustası 8 Ağustos 2006 #18 eyvallah dostum diğer verilen paylaşımlar kadar kasmıyor en azından
byzalim29 Cool Üye 8 Ağustos 2006 #20 geçtiğimiz hafta baktım ben izledim maçlarda kapanma filan olmadı. ama link 1-2 hafta sonra kapanacakmış. digitürk sitesinden açıklama yapmış.
geçtiğimiz hafta baktım ben izledim maçlarda kapanma filan olmadı. ama link 1-2 hafta sonra kapanacakmış. digitürk sitesinden açıklama yapmış.