Linux cd Siparişi vermek isteyenler

gencbas
Forum Kalfası
Merhaba arkadaşlar,

Maddi durumum ve boş zamanım olduğu sürece elimde olan dağıtımların bir kopyasını Linux ile tanışmak isteyen arkadaşlara ücretsiz ulaştırmak istiyorum. Siz sadece kargo ücretini ödeyeceksiniz. Cd için hiçbir ücret talep etmiyorum. Ve sadece şuan için Dvd yazıcım olmadığından dolayı Cd halinde bulunan dağıtımları dağıtabilmekteyim. Ve siparişiniz en geç 15 gün içersinde elinizde olacaktır. İstediğiniz bir kargo şirketine verilecektir.

Ayrıca bana Boş Cd olarak katkıda bulunmak isteyen arkadaşlar.
Ziraat Bankası İzmir/Tire Şubesi
Hesap no: 48350078 5001
Semih YILMAZ
Katkıda bulunabilirler
Aklınıza gelebilecek pek çok linux dağıtımı mevcuttur.
İzmir içinde elden teslim edilebilir.

Şuana kadar Dağıtılan cd sayısı : 96

- Yönetici düzenlemesi: :
E.İskenderli
Banned
güzel bir organizasyon. :)
başarıla dilerim
Linux Kullanmak isteyipte Kotalı Oldupta İndiremeyenlerin işine yaracak bir proje elimde Pardus Serisi
Ubuntu 7,04-7,10
Kubuntu 7,04
Edubuntu
Knoppix
Mandirake
gOS

Cd'leri Bulunmakta.
İsteyene Bende Elimden Geldiğince Göndermeye Çalışacağım
İletişim İçim PM Atınız
Antalyadan Elden Teslim Edilir Gerekirse Evine Kadar Gidilip Kurulum ve Az Çok Linux Öğretebilirim.
:)

_BaCKDOoR_
Elit Üye
Gözlerim yaşardı cidden gençbaş bendede var dağıtım ama vaktim olmadığından sadece sana vermekle yetinebilirm eve gidip felan kurulum beni aşar :D izmir kskdayım görüşelim elimdeki dağıtımlar gos suse 10.3 ubuntu orjinal cd:) mandriva kde ve gnome 2008.0 ver.fırsat oldukçada çekiyorum kde4 merak ediom bi stabil olsada kullansak rüyalarıma girio:D

gencbas
Forum Kalfası
Gözlerim yaşardı cidden gençbaş bendede var dağıtım ama vaktim olmadığından sadece sana vermekle yetinebilirm eve gidip felan kurulum beni aşar :D izmir kskdayım görüşelim elimdeki dağıtımlar gos suse 10.3 ubuntu orjinal cd:) mandriva kde ve gnome 2008.0 ver.fırsat oldukçada çekiyorum kde4 merak ediom bi stabil olsada kullansak rüyalarıma girio:D
İlgin için çok teşekkür ederim arkadaşım. Elinde bulunan dağıtımlar bende şuan için mevcut.

hayvan sever
Banned
paylaşım güzeldir paylaştıkça ama neden okadar uzun süre ve dolaylıolsun

varsa elınizde SUSE linux türkçe son sürüm uplod edin hemen alalım

madem b ir güzellik yapmak istiyorsunuz barı tamyapın 1 deyıl 10 bınler faydalansın

benım kafama takılan herşey heryerde uplod edilıp dağıtılıyor

bu ışletım sısteminı kımse uplod edip paylaşmıyor

neden acap bence ınsana çok sorun yaratıyor deyilmi

neden neden açıkçası herseferınde birdaha bulaşmıyacan diyorum ,

ama malesef her farklı sürümüne gördükçe dalıp gidiyorum

yine takıldım 2 gündür savaşlar veriyorum,

allah bana kolaylık versın.

gencbas
Forum Kalfası
Arkadaşım allah aşkına zaten Suse yansılardan indirilebiliyor kendi sitesine baktıgında mevcut zaten tüm indirdiğin suse cdleri türkçe olabiliyor. 32 dil seceneği var şuan. Biz cd dagıtımı yapıyoruz.

_BaCKDOoR_
Elit Üye
paylaşım güzeldir paylaştıkça ama neden okadar uzun süre ve dolaylıolsun

varsa elınizde SUSE linux türkçe son sürüm uplod edin hemen alalım

madem b ir güzellik yapmak istiyorsunuz barı tamyapın 1 deyıl 10 bınler faydalansın

benım kafama takılan herşey heryerde uplod edilıp dağıtılıyor

bu ışletım sısteminı kımse uplod edip paylaşmıyor

neden acap bence ınsana çok sorun yaratıyor deyilmi

neden neden açıkçası herseferınde birdaha bulaşmıyacan diyorum ,

ama malesef her farklı sürümüne gördükçe dalıp gidiyorum

yine takıldım 2 gündür savaşlar veriyorum,

allah bana kolaylık versın.
değerli hayvansever bizde hayvanları seviyoruz ama malesef söylediklerin biraz yanlış olmuş biz cd ve dvd sıkıntısı çekenlere ulaştıralım diyoruz mesela interneti yoktur yada cd çekmiştir dvd çekmek istiyordur ama kotalıdır bizde elimizdeki dvdleri ulaştırırz anlamına bu konuyu açtık karıştırmayalım lütfen:)

symbiantech
Cool Üye
ayrıca $una SUSE demekten vazgeçin lütfen. SuSe projesi yerini openSuSe ismine bıraktı.
o projenin adı artık openSuSe. Suse Linux değil.

gencbas
Forum Kalfası
ayrıca $una SUSE demekten vazgeçin lütfen. SuSe projesi yerini openSuSe ismine bıraktı.
o projenin adı artık openSuSe. Suse Linux değil.
Haklı olabilirsin.Ama biaz Novell satın almadan çok öncede Suse kullandık. Ve bu isim Bu dagıtımı nitelendirmekte kullanılacak en iyi isim. Suse böyle giderse ölmeye mahkum olacak. Bir zamanlar en harika dagıtım olan Suse şuan debeleniyor.

SuperExcalibur
Cool Çırak
Merhaba bana Mandriva dağıtımı lazım. Bu dağıtımı edinmemde bana yardımcı olabilirseniz memnun olurum. Şayet herhangi bir ödeme gerekiyorsa pm ile bildirirseniz memnun olurum

baskan666
Banned
Ben Herkese İyilik Yapan Arkadaşımı tebrik ediyorum ulen şu dünyada kim kim e format cd si veriyo adam bizim için kargoya gidiyo sen sadece kargo parası ödüyosun evine gönderiyo adam yahu kardeşim tebrik ederim bravo yanlız bi noktaya kafam takıldı dvd yazıcım yk demişşin şimdi sen bana linux cd si hediye ediyosun bende sana dvd reader anlaştık mı_?

samtrat
Çırak
kargo vs ile bişey göndermeye gerek yok aslında tüm linux sürümleri bildiğim kadarıyla ücretsiz bende linux kullanıcısıyım.. bence en iyi yardım . tüm linux işletim sistemlerini tek paylaşım altında toplayıp download seçeneği sunulması daha iyi olur . indirmek isteyen kullanıcı evinde internet yoksa mutlaka bi arkadaşından veya internet kafeden indirip cd vb. .araçlara yükleyebilir .. 2 veye 3 tl maliyeti olur .. kargoya fazla para vermeye gerek yok .. tabi bu benim fikrim sizin düşüncelerinizi bilemem.. hatam varsa affola