linux fedora modemimi tanımıyor

frost_tiger
Hızlı Çırak
linux fedora modemimi tanımıyor nereden driverini bilabilirim ve tabiiii nasıl yükleyebilirim yardımcı olursanız sevinirim

r3db4r0n
Banned
ya bu sorulardan önce bi modem hcf mi hsf mi pci fln filan onları sorun pci ise işin cooook zor cou marka linuz altında tanınmıor bi ara bayaa bi araştırmıstım. bi site war driverlar orda bulunuor orjinal driver ise paralı bunlar sadece hız kısıtlamalı ben yapamamıştım hiç biyerdende işime yarar bilgi bulamadım.. linux resmi chat ortamına daldım ordakilerle konustum onlarda driver fln filan dediler ama yoqh gene olmadı ya chipset olayından biyerde ben batırıorum yada bu pci modemler linux altında tırto olay bundan ibaret işte git para ver bitane modem al yoksa stresten yarı ömrün gider

Orien Xenophan
Cool Üye
ayni problemi bende yasiorum red hat 9.0 modemi goruyor donanimsal olarak bi problem yok ama is numara cevirmeye gelince yan cizio hemen
driver olayina gelince conextant in hsf (harbi soft modem) modemi icin (benimkisi) driver gerekli internette bu driver var ancak belirttiginiz gibi parali (15$ civari) bide bese$ olan surumu var ancak oda 14.400 kbps hiz sinirlamali

ben su anda hic kasmiyorum dsl almayi bekliorum ethernet kartini otomatik tanio linux ethernet uzerinden gelen internet baglantisida ayni sekilde
net baglantisini saglaya bilirsem bidaa windows urunlerinin yuzune bakmamayi dusunuorum
kolay gelsin becerebilen olursa bana da solesin cok makbule gecer:D

r3db4r0n
Banned
senin iimiş baba gene görüomuş yani.redhat 9 da dahil hiç bi *nix sisteme gösteremedim ben modemimi :D