hocam ben laptop'a linux yüklemek istiyorum driverları nasıl yapıcam kendi otomatik yüklermi
teşekkürler
yüklemez ama linux paketlerinin kendine özel ücretsiz online marketleri vardır
ordan her türlü driver vs.... bulabilirsiniz eğer yoksa driver yükleyeceğiniz donanımın kendi sitesinden rahatlıkla bulabilirsiniz
oda olmadıysa burdan yardım ederiz
saygılarımla . . .
teşekkürler
peki bir webmaster için önerebileceğin linux varmı
biraz saçma oldu sanki
Ben de senin gibi Linux'ta acemiyim arkadaşım. Pardus yükledim, çok da memnunum, hem desteği çok, hem de Türkçe olması çok iyi. Bir sürü de paketi mevcut, bir problem çıksa dahi forum sitelerinden çok rahat destek sağlayabilirsin, özellikle parduswiki çok ama çok iyi. Kesinlikle tavsiye ederim.....teşekkürler
peki bir webmaster için önerebileceğin linux varmı
biraz saçma oldu sanki
Clamtk yı kullanıyorum, ama kafamda bazı soru işaretleri var, şöyle sıralayayım;Avast mı?
Ne yaptın kardeş..
Burdaki konuyu oku
http://www.wardom.org/pardusta-guvenlik-t447390.html
Verdiğin bilgiler için teşekkür ederim, Firefox'taki ekranı büyütme için ctrl + ile yaptığım işlem sonrası elde ettiğim ekran büyüklüğünü sabitlemek dışında diğerlerini hallettim,Sorularınızı editleyip de
1-
2-
3-
4-
diye sorabilirsiniz.. Flood yapmazsanız iyi olur..
Firefox ta yazıları
Düzen>Seçenekler>İçerik
bölümünden düzeltebilirsin...
ClamTK' yi PİSİ paketinden güncelleyebilirsiniz.. Yeni sürümü çıkmıştır...
Pisi paketinden güncellemeleri ara dediğinizde sizde bulunan bütün programların güncellemelerini yapınız..
Yaptıktan sonra ClamTK' yi çalıştırıp
Gelişmiş>Setup wizard>Kullanıcı
seçin..
Daha sonra
Yardım>Güncellemeleri kontrol et
dedikten sonra taratın.. Kendisi yükler..
Gerçek zamanlı tarama yapmıyor.. Çünkü gerekmiyor..
Biliyorsunuz ki Linux' te wine yüklemeden exe ler çalışmıyor.. Sık sık tarama yapmayabilirsiniz..
Antivirüs motoru güncellendiğinde tarama hızlanabilir.. Dosyaları 1 kez derinlemesine taratın. Bir daha taratmanıza gerek yok..
Pardusun kendi deposunu ve contrib deposundan başka bir depo kullanmayın..
Kimseye güvenmeyin bu konuda..
Asıl başka depolardan korkun..
Test deposunu istiyorsanız..
Bir çok hatalar mevcut..
O yüzden pek önerilmez..
Pardus deposu ve contrib deposunu kullanın..
Root olayını sanırım bulmuşsunuz.. Bundan sonra unutmamaya özen gösterin..
Orasını kullanabilirsin..Firefox'ta zaten senin dediğini yapmıştım, ama olmamıştı, bir kere daha denedim, yine olmadı...Bir önceki mesajımda sormuştum pardus- linux.org deposu hakkında ne düşünüyorsun?
Türkçe dil yok diye biliyorum..backtrackte türkçe dil desteği varmıdır arkadaşlar ve benim 3g modemim var yanılmıyorsam linuxta onlar iş yapmıyormuş.hayır yapıyo derseniz hangi komutlarla konsoldan tanıtıcam bu 3g vodafone modemimi.şimdiden teşekkürler