Linux ile ilgili sorular buradan

DProgramcısı
Cool Üye
Ben olsam yeni bir alan açıp kurardım.Sanal makine verimli çalışmıyor(Eski bilgisayarlarda).Yeni bir alan açarsan arkada hiç ram kullanımı da olmaz.Böylece bütün ramini sistem kullanabilir.Öbür türlü 300 mb ram Windows kullanır.Verim alamayabilirsin.

En iyisi alan açıp kurmak.Kolay gelsin.

haykarkadik
Çırak
soru

linux üzerinde zararlı sitelere erişimi durduracak web filltre varmı (grafik arayüzlü olacak)

DansGuardian programından hariç basit kullanımlı bir filltreleme programı tavsiyeniz hangi sürüm olursa olsun

haykarkadik
Çırak
aranan yazılım ubuntu üzerinde bulunmuştur

nanny ebeveyn kontrolü

kullanımı oldukça kolay tek eksi yönü el ile kendinizin url girmeniz

ben windows kullanıcısıyım linuxa geçmek istiyorum tek sebebi ise wireless hack programlarının çogunlukla linux tabanlı olması örneğin airhack airdump beini daha bir çogu bunun için hangi sürümü önerirsiniz linuxunda windows gibi sürümleri war sanırım bana bunları calıstırsın yeter

comix@@
Daimi Üye
selamlar ben backtrack 4 sanal pc ye kuruyorum iso dosyası olarak kurulumdan sn sonra password ve login ksmı geliyor logın kısmını dolduruyorum lakın password bir türlü işleyemiyorum ne yapmam gerekiyor???

dogukanb1
Çırak
Merhaba arkadaşlar Ubuntuyu kurmayı başardım en sonunda

ama daha önce kullanmadığım için nasıl yapacağım bilmiyorum

Yereldisk D ye kurdum

C yi göremiyorum.

Cmd varmıdır var ise nasıl acacağım.?

Birde genel bilgi verirseniz sevinirim

Teşekkürler şimdiden.

enitoes
Çırak
ubuntu kullanici sifresini kabul etmiyor bi kac gundur bir yada iki denemeden sonra giriyordu fakat artik oda yok yanilmiyorsam sorun klavye layout de[smis yada algilammiyo olmasi tam anlamiyla cozamedim ama turkish Q klavyeyi gosteriyo bunu nasil degistirebilirim ?
:su an guest hesabindan yaziyorum
acil yardim lazim arkadaslar yardimci olursaniz sevinirim simdiden tesekkr ediyorum.

Gam Kenarı
Cool Üye
Ubuntu'da Chromium, Chrome ya da Mozilla'nın "cache" alanını 1GB yapmak istiyorum. Bunu nasıl yapabileceğimi bilen var mı?