linux seçmek

frost_tiger
Hızlı Çırak
linuxu bilgisayarıma kurmak istiyorum fakat jiç bir bilgim yok hangisi daha iyi bana bir yardımcı olursanız çok sevinrim

r3db4r0n
Banned
öncelikle ne istediine bi bak ..openbsd güvenlik acısından mğkemmel ama az servis çalıştırır az imkan sağlar ..freebsd pek bi bilgim yok ama güzelmiş ilk fırsatta bakıcam ..hiç bilgin yoksa komutlarda yada sistemde önce bi bootable al mandrake move yada knoppix işini görür.ben direk kurulum yapmak istiorum diosan redhat gayet güzel ama bilmediin durumunu göz önüne alarak mandrake 10 fln filan kur mandrakegayet kullanıı basite indirgenmiş hoş artık x windows arayüzü ile linux dediğin cocuk oyuncaı.suse dünyada en yaygın sürümmüş elimde var ama daha kullanmadım ya zaten linux dediğinde bi komut satırı gcc debugger ve dier derleyici düzenleyiciler bize yeter ne kurarsan kur işin onlarla olucak sonucta.hadi kolay gelsin

Mandrake kurmanı tavsiye ederim frost_tiger ! Eğer denemek istiyorsan Knoppix ile boot olarak biraz gezin! Alışamassan hiç kurma derim! çünkü bazı programları install ederken kafayı yiyebilirsin benden sölemesi :)

type
Daimi Üye
valla bir bitsede şu mandrake kuracasm hemen bir p3 550 2 cd kaldı makinam dünden beridir full download ediyor hemden parça parça download en iyi hız en iyi site felan yani sağdan soldan saldırıyor down ediyor az kaldı sanıırm saat gece 12 biter inş bende p3 hazırlayım bu arada...