Mail oku - Tıkla kazan sitelere üye olma ve para kazanma - Komple bir rehber

dartanyan17
Hızlı Çırak
:) ne oldu ya sponsorlar kelekmi yaptı boşver ya banada çok kelek yaptılar bu arada shalomptremailidi bıraktım. Paypalda param olsun gold üyeliğe abone olabilirim. onlara ödüyorlarmış. free üyelere para ödemiyorlarmış. zaten 777$ kolay birikmez. aramalara devam son ümidim bunlar. netbux ve ibux inş.kelek yapmaz

xthief
Forum Kalfası
dartanyan17 demiş ki:
:) ne oldu ya sponsorlar kelekmi yaptı boşver ya banada çok kelek yaptılar bu arada shalomptremailidi bıraktım. Paypalda param olsun gold üyeliğe abone olabilirim. onlara ödüyorlarmış. free üyelere para ödemiyorlarmış. zaten 777$ kolay birikmez. aramalara devam son ümidim bunlar. netbux ve ibux inş.kelek yapmaz

shalom un nasıl olduğunu biliyordum. benim sponsorlarda sorun yok tıkır tıkır geliyor kardeş bi üye ol dene.

dartanyan17
Hızlı Çırak
geliyorsa göster bakalım paypala eklenen parayı şuanda tabii bir sorun yok ne kadar yaparsan orda gözüküyor. fakat parayı istediğin zaman sorun çıkartıcaklar. ya üyeliğini iptal edicekler ya paypal hesabınıza para yatırılıamıyor gibi basit nedenler ortaya koyucaklar

Fatalrhymer
Hızlı Çırak
ßişey soracam ßu paypal da uyelik numarası felan mı var.. yani ßiri ßana ödeme yaparken neye ödeme yapacak ? üyelik mail adresim mi ne? ßiri yardımcı olursa sevinirim..

Ya da şöyle söyleyeyim.. ßiri ßenim paypal hesaßıma ödeme yapacaksa ßen ne verecem adama ? kullanıcı adını mı neyi ?

- Yönetici düzenlemesi: :
xthief
Forum Kalfası
Fatalrhymer demiş ki:
ßişey soracam ßu paypal da uyelik numarası felan mı var.. yani ßiri ßana ödeme yaparken neye ödeme yapacak ? üyelik mail adresim mi ne? ßiri yardımcı olursa sevinirim..

Ya da şöyle söyleyeyim.. ßiri ßenim paypal hesaßıma ödeme yapacaksa ßen ne verecem adama ? kullanıcı adını mı neyi ?

mail adresine ödeme yapıyorlar kardeş

xthief
Forum Kalfası
1$ da 48 saat içerisinde ödeme yapıyor Türkiye dahil bütün ülkeleri kabul ediyor. Siteden aldığınız puanlarla referral alabiliyorsunuz veya puan karşılığ para olarak alabiliyorsunuz.

http://www.polarptr.com/pages/index.php?refid=capitalmail

ayrıca günlük 100 mail gönderiyor. yalnız maillere hemen bakmanız lazım çünkü limitli clickler 0.25, 0.50 ve 1centlik mailler gönderiliyor bu hesaba göre 4 günde ödeme alırsınız.

- Yönetici düzenlemesi: :
xthief
Forum Kalfası
1000 puan = 0.50$
isterseniz site içerisinde puan satılan yer var orada puan satabilir yada alabilirsiniz. yüzlerce üye bunu yapıyor ve açık artırma gibi.
ayrıca gold üyeliğe yükselmek için de puan lazım gold üyelik avantajlarını siteden bakarsınız

SiberKorsan
Daimi Üye
xthief yanlış yapıyon hocam !

bu başlığı güncel tutup referer kazanmaya çalışacağına.
şuraya bir tane screen shot koyda herkesin güveni artsın.
madem birşeyler kazanıyormussun gibi konuşuyon ozaman herkes kazansın herkes uğraşssın.
Link verip durmakla olmuyor bu işler.

xthief
Forum Kalfası
SiberKorsan demiş ki:
xthief yanlış yapıyon hocam !

bu başlığı güncel tutup referer kazanmaya çalışacağına.
şuraya bir tane screen shot koyda herkesin güveni artsın.
madem birşeyler kazanıyormussun gibi konuşuyon ozaman herkes kazansın herkes uğraşssın.
Link verip durmakla olmuyor bu işler.

kardeş kazanmasam ne diye bu kadar emek harcayım

git üye ol kanıt istiyorsan

xthief
Forum Kalfası
prince demiş ki:
yaw daha dün üye oldum bugün durdurmuşlar neden acaba

kardeş 2 üyelik açmışsın yani aynı bilgisayardan kendine alt üye yapmışsın

prince6370
prince63

yukarıda belirtmiştim aynı bilgisayardan 2 ayrı üye olmaz diye

prince
Çırak
ben iki üyelik açmadan önce oldu baktım olmuyor daha sonra öbürünü açtım nasıl halledecez
Your account has been suspended!
Contact us about your account
hep bu mesajı yazıyor