Mail oku - Tıkla kazan sitelere üye olma ve para kazanma - Komple bir rehber

xthief
Forum Kalfası
SiberKorsan demiş ki:
Sana katılıyorum dostum.Bu kadar laf konuşuluyor biride çıkıp birşey kanıtlamadı.
Hep lafta herşey...

kardeş yine kendimi tutamıcam

http://www.phpkolik.com/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=5362

şuraya bakın benim muhalif sevgili kardeşimin neler yaptığına bakın

kardeş muhalefet ettiğin şeyi neden kendin savunuyorsun. Burada boş işler diye laf ebeliği yap sonrada Kopyala/Yapıştır konunun virgülüne kadar aynısını kendin savun.

herkese yetecek kadar referal var. Bir daha da bu konu hakkıdna bana hiç bir şey söyleme. milletin kafasını da karıştırma

------Mantarman
sabahtan beri tıklıyorum kaç sitede hala elimde hiç bişey yok şaşı oldum ve bu konunun okunma ve cevaplanma miktarıan bakarsak artık birilerinin para kazanmış olması gerekiyo. O kişiler bi ortaya çıkıpta ne kadar kazandılar çek mi aldılar internette mi harcadılar hangi sitelerden kazandılar açıklarlarsa bu bölüme bakanalrda daha sağlıklı seçimler yaparlar diye düşünüyorum..-----------

kardeş sen ii bakmıyorsan ben napiiim

http://www.e-gold.com/unsecure/links.htm

bu linke girersen en az 10 tane hosting firması görürsün egold ile alabileceğin

- Yönetici düzenlemesi: :
mantarman
Çırak
Buraya yazan arkadaşlardan biriside http://www.classical-mail.com/ adresini önermişti.. tüm gece tıkladım.. sanırım 115 tane falan bannera tıkla bu sitede.. bannerler puandı 108 puan artı işte bi kaçda cent topladım.. sabah oldu uyandım yeniden giriyim dedim bakın ne oldu.. Error! That email address is not in our database
Your account is most likely canceled due to "bad keywords" [Please refer to FAQ]
If you wish to resignup you MUST use different email address.
And you will NOT receive a reply if you question us on this.

ve şunu söyliyim aynı bannere 2 kere tıklamak falan gibi bile basit bi grişimim olmamıştı.. yaptığım hiç bişi yok.. sadece sitedeki tüm bannerlara adamlar tıklattı sonrada acc yi sildi bu kadar basit.. bu siteninde adını yazan arkadaşın kulaklarını çınlatıyorum.. o adresi yazan kendini hatırlar heralde.. :)

Birde para kazanan bişiler vermı demiştim ya.. xthief hariç para kazanan var mı.. :) buraya msj attıklarıan göre burdaki bi çok kişi denemiş.. eee sonuç¿ kim ne kadar kazandı bi yazdın bizimde hangi site ne kadar kaznadırıyo biraz fikrimiz olsun.. sanırım bu sitede sade xthief para kazanıo :)

xthief
Forum Kalfası
sevgili kardeşim bu konuyu açtığıma göre ben kazanıyorum bak diğer kardeşler de başka konular açmış oralarda yazıyorlar sadece xthief kazanmış anlamına mı geliyor bu yoksa senmi anlayamıyorsun.

tabi kimse kazanmaz adam bir kez üye oluyor bir daha da siteye uğramıyor. msn de görüştüğüm bir kaç kardeşim var ve kazanıyorlar yeterki istesinler. Aslında ben bu başlığı açtığıma da pişman oldum bir kaç kişi haricinde sürekli uğraşan kimse yok. yabancı referallerim var yüzlerce bir sitede sadece 450 kişi adamlar canavar gibi çalışıyorlar.

bizim insanımız istiyorki ha bu linklerde para var tıklayınca hesabına 100lerce dolar akacak.....

yukarıdaki kardeşe cevaben yazdığım linke bir bak kardeş burada muhalefet ediyor başka bir sitede buradan aldığı şeyin reklamını yapıyor adam kazanmasa niye uğraşsın... adamı boşver ben kazanmasam enayimiyim. yok bir screenshoot koy yok bilmem ne yap kardeş ben kazanıyorum benim screen shoot um sözümdür. her zaman dediğim gibi kimseyi de inandırmaya mecbur değilim.

ben bu kadar konuşan referal istemem çalışsın kazansın bana da kazandırsın isteyen üye olur devam eder isteyen olmaz.
Modorator kardeş kapat artık şu konuyu............................

SiberKorsan
Daimi Üye
senin verdiğin üç siteyede ben senin refererınla üye oldum ve elimden gelen bütün şeyleri yapıyorum o sitelerde para kazanmak için;

birincisi jillcliks.ws idi biliyon bu adres kapandı elemanlar firarda ????
ikincisi apachemails.com bu adamlar 1 $ ödeme yapıyor demiştin ama ödeme yapan linki özelinden istemem rağmen vermedin ben bulamıyorum demiştim sana sanırım orası yalan bir yer.
son olarak alwayspay.com dayım burda bir sorun yok 50 $ ım oldu. 60$ da ödeme yapıyor demiştin buda kolpa çıkarsa bakalım ne olacak.Senin hesabına yatıp yatmadığını hala söylemedin ve şüphelerim var aylardır boşunamı uğraşıyom die...

mantarman
Çırak
xthief sen mesajımı biraz yanlış anladın sanırım. kaznamsan tabi ki uğraşmazsın sana lafım yok. sadece öğrenmeye çalıştığım şu buraya mesaj atan bi ton insan var ve konu açılalaı bayağı zmana geçti.. artık senden başka birilerinidne kaznamış olması gerekiyolar onalr nerelerden ne kadar kaznadı onalrda yazsın sende hangi sileterden ne kadar kazandın onalrı yaz ve herkes hangi sitenin nasıl işlediğini ke kadar kaznadırdığını öğrensin.. mesela ben yazdım buraya yazan arklardan biri http://www.classical-mail.com/ adresini yazmıştı bende üye oldum bütün gece tıladım durdum ertesi gün hesabımı sildiler yani o kadar çaba boşa gitti.. ve hiç bi nedne olmaksızın.. 2 msj üstte görebilirsiniz.. neyse olay seni eleştirmek diil yani.. olay siteleri daha iyi tanımak ortalama ne kaznadıkrdıklarını ve bu kazançların bazı sitelerde lafta oldup olmadığını görmek.. herkes kazandığı ve parasını aldığı siteleri yazarsa bu başlığı okuyup uğraşan bi çok insnaın işine yarar. herkese bol kazançlar..

xthief
Forum Kalfası
08/06/2005 Tarihli Springlinks ödemesi

08/06/2005 Tarihli Springlinks ödemesi

sixfinger
Çırak
saol...
e-gold da kredi kartı olmadan para biriktirebilirsiniz. sitelerdeki üyeliklerinizi upgrade (yükseltme ) yapabilirsiniz... daha sonra diğer sitelerden kazandığınız paralarınızı paypala yönlendirirsiniz... paypal Türkiyeye para göndermiyor... ama e-bay da harcayabilir birşeyler alabilirsiniz... belki bir gün türkiyeyede para gönderir.... :)

e-golda üye olmak için:

http://www.e-gold.com/e-gold.asp?cid=2069298

paypala üye olmak için:

https://www.paypal.com/row/mrb/pal=BXSK9GAXBR97A

SiberKorsan demiş ki:
sixfinger eyw. dostum olay budur.
böyle screenshot ları gördükçen insanların hevesi artıyor ve inanıyorlar.
Bunu koymak zor birşey değil sonuçta.
Bol kazançlar..

sixfinger
Çırak
mantarman paypalda para biriktirmen için kredi kartına ihtiyacın var. kredi kartından $ 1.95 çekiyorlar. ekstrende 4 rakam görüyorsun. bu 4 rakamı paypalın sitesinde hesabını turkish verified yapmak için giriyorsun. anlıyacağın yaklaşık $ 2 ı verified (tanımlı) olmak için ödüyorsun ondan sonra sana gelen paraları kabul edebilir veya gönderebilirsin...

Sanırım bu öğrenmek istediğine yardımcı olmuştur... Paypal hesabımda $2 olsa ufak bir komisyon karşılığı yapardık o ödemeyi.... Yakında olacak... şu anda hesabıma $1.7 var...

mantarman demiş ki:
Arkadaşlar bütün bunalr iyi güzelde benim bi sorun olucak. Eğer o olmuyosa zaten bunalrı hiç kasmıycam. yardım ederseniz sevinirim. şimdi olay şu. ben bir site kurdum fakat sitemin hosting firması 250mblike bandı sınırlamış 1ay için benimde 250mb 2 günde doldu. şimdi onu yükseltmek için en az 2 dolar ve üzeri paraya ihtiyacı mvar. adamlar ödemeyi paypal ile alıyor. fakat paypae kredi kartı girmeden paypal acc.sinden direk oraya aktarma gibi birşey yapılaibliyormu¿ eğer yapılabiliyorsa paypal accsi açıp bu dediğinzi yöntemlerle para toplayıp bir kaç dolara ulaşınca paypal ile oraya ödeme yaparak siteyi yendien hayata geçiricem. yoksa uraşmıycam. korsanı başkarı yaşatsın diyip işin içinden sıyrılıcam. :) Yardımlarınızı bekliyorum konu ile ilgili olarak.

SiberKorsan
Daimi Üye
Xthief
bu kadar screenshot koyuyonda biladerim.
özel mesajlarına cevap neden vermiyon ?

alwayspay.com
apachemails.com
jillclicks.ws
diye burda bağrıyordun üye ettin herkesi herkes köpek gibi tıkladı onlara şimdi hiç bahsetmiyon ositelerden bari ödeme yapmıyor diye yaz şurayada insanlar uğraşmassın bilgilensin.

xthief
Forum Kalfası
SiberKorsan demiş ki:
Xthief
bu kadar screenshot koyuyonda biladerim.
özel mesajlarına cevap neden vermiyon ?

alwayspay.com
apachemails.com
jillclicks.ws
diye burda bağrıyordun üye ettin herkesi herkes köpek gibi tıkladı onlara şimdi hiç bahsetmiyon ositelerden bari ödeme yapmıyor diye yaz şurayada insanlar uğraşmassın bilgilensin.
siteler açılıııııır ve kapanır siteler öder ve ödemez. hepsini aynı kefeye koyamazsın. sanada hiç bişi beğendiremiyoz kardeş. ScreenShot dedin kodum. daha ne istiyon

ayrıca kimsenin köpek gibi tıkladığını da sanmıyorum .. hem o nebiçim kelime köpek gibi.........

millet o kadar tıklıyorsa benim şu anda tonla para kazanmam lazım. Türkiyeden referalim olan 2 kişi sağlam diğerleri fossssss. o 2 arkadaşlada msn de devamlı görüşüyoz işin püflerini , inceliklerini tartışıyoz ve paylaşıyoz ... o 2 arkadaş haricinde hiç türk yani bizden referalim yok.

sana aşağıdaki resim gibi 10larca göstereyim istersen

SiberKorsan
Daimi Üye
Sen buraya tonla yazı yazıp alwayspay.com a üye olun kesin ödüyor 60 $ ödeyince demedinmi ?
ben şimdi istettim parayı gelince haber vercem demedinmi ?
peki haber verdinmi sonra ?
ben senin referer la üye oldum
ve 76 alt üyem var buna köpek gibi çalışmak denir işte türkçe meali bu :d

xthief demiş ki:
siteler açılıııııır ve kapanır siteler öder ve ödemez. hepsini aynı kefeye koyamazsın. sanada hiç bişi beğendiremiyoz kardeş. ScreenShot dedin kodum. daha ne istiyon

ayrıca kimsenin köpek gibi tıkladığını da sanmıyorum .. hem o nebiçim kelime köpek gibi.........

millet o kadar tıklıyorsa benim şu anda tonla para kazanmam lazım. Türkiyeden referalim olan 2 kişi sağlam diğerleri fossssss. o 2 arkadaşlada msn de devamlı görüşüyoz işin püflerini , inceliklerini tartışıyoz ve paylaşıyoz ... o 2 arkadaş haricinde hiç türk yani bizden referalim yok.

sana aşağıdaki resim gibi 10larca göstereyim istersen