Mame + Tr + Full Bİos + Oyunlari

alpermetin
Banned
baba sunu rapidshare ye ekle burdan inmiyo iki saat bekletiyo sonra yükleme duruyo sende sorun var deme sabahtan beri biseyler indiriyorum

absolute_zero
Daimi Üye
ya ben yükledim de cok yavaş..ama güzel:=) golden axe 'i calıstıramadım .dosya hatası veriyo.bilen arkadaş yardımcı olursa sevinirim..
saygılar:=)

Berkelson
Daimi Üye
zibidy 3 4 5 6 bu tuşlardan biri olmalı genelde bunlar sanırım bazı oyunlarda değişiyorda o yüzden 3 ve 4 ü yazdım ama genelde 5 6 ok ii oyunlar ...

Berkelson
Daimi Üye
en kısa zamanda diğeri gelicek ama en iyisi mükemmel bir dökümanda gelicek ( ewet üzgünüm çok önce bitmesi gerekirdi fakat axaklıklar peşimizi bırakmıyor :( elimden geleni yaparak önce mamenin diğer sürümünü ve ardından mamenin mükemmel dökümanını vericem ama biraz bekleyin ;)

Edebiyatci
Çırak
Baba tesekkurler valla bende tam iki gundur Rom ariyordum ya Googlede umarim romlar bozuk degildir bende MissWorld94 var ama Tus kombinazyonunu yapamiyorum ya bir turlu

serhatdaki
Hızlı Çırak
iyide bu oynları nintendo chiplerine nasıl yükleyebiliriz o chiplerin hafızası..128 MB bu oyunların sığması lazım...

huzyin67
Forum Kalfası
beyler bu siteleri veriyorsunuz ama nasıl biş dosya yada oyun bunlar nerden nasıl indiriliyor,bi sorun çıkıyormu virüse yakalanıyormu bunlar hiç detayına girmiyorsunuz.yardım cı olursanız sewinirim.