Masum DegiLiz Hiç Birimiz +18

Durum
Yanıtlara kapalı.
SoNiC__
Forum Ustası
yav belki de paranoyağız hepimiz:D köpek ölüdür kadavradır kız da veterinerlikte filan okuyodur olamazmı.Eğer zevkine yaptıysa bundan sonra ilişki yaşayacağım kızın köpek kesip kesmediğini araştırcam:D

Exnuc
Banned
wow psiko karı :p

Yahu ne için çekildiği belli olmayan bir resim. Ama maşallah herkes döktürmüş. :)

Yinede her ne kadar farklı sebeplerle dahi olsada, bir ceset ile fotograf çekilmek biraz abest...

Boss+
Forum Kalfası
ne kadar pis insanlar var yaa :(:( İnsanlarda acıma,edep,haya diye bişe kalmamış yazık..!

omurhan10
Daimi Üye
buda ne kanım dondu doğrusu yazıklar olsun bunlara umarım hakketıklerı cezayı bulurlarrrrrr türkmüymüş bu kızzzzzz

T@M@Y
Forum Ustası
:) yav çinlilerin hiç biri masum değil ozaman :) hindistanda da bizi masum görmüyorlardır kurbanbayramında :D
bakılınca gerçekten hiçbirimiz masum değiliz :D CЧßзЯDucK. doğru söylüyorsun

Unzile
Forum Ustası
Abime çevirttirdim yazıları :p

İlk hatunun adı Alisa Kuzmenko imiş, ikinciside Anna Danchukmu ney..

Bu hatunlar üniversite veterinerlik fakültesi öğrencisiymişler.. O hayvanlarda kadavraymış..

Okuduğundan anladığı kadarıyla, evlerinde ölmüş hayvanların anatomik incelemesini yapıyolarmış, onlar öldürmemişler yani..

Abimin yorumu: Bunlar veteriner yani, satanist değiller.. Ama pekte normal değiller :p

:)

köpeğin eti güzeldir.. pişirmesini bilene!.. :p
Hay allahım :D

Amele - 3
Banned
Abime çevirttirdim yazıları :p

İlk hatunun adı Alisa Kuzmenko imiş, ikinciside Anna Danchukmu ney..

Bu hatunlar üniversite veterinerlik fakültesi öğrencisiymişler.. O hayvanlarda kadavraymış..

Okuduğundan anladığı kadarıyla, evlerinde ölmüş hayvanların anatomik incelemesini yapıyolarmış, onlar öldürmemişler yani..

Abimin yorumu: Bunlar veteriner yani, satanist değiller.. Ama pekte normal değiller :p

:)

Hay allahım :D

e belki veteriner fakültesinde okuyordur...hayvan cerrahı felandır..olamaz mı?

yoksa ben mi çok masumum? D:D:D:
rusça bilmem amma rusları az buçuk tanırım:rolleyes:

:D:D:D:D:D:D:DD:D:D:D::D:p

3qU!Noc
Forum Ustası
ne diyebilirsinki

veteriner desem hani iskeletini cıkarmak için filan okulda olur

evde bilemiyorum

diyecektim yukarda yazılmış

arklar yapıyorlardı bunuda

hatunda biraz saditslik varmış demekki

- Yönetici düzenlemesi: :
heckeroq
Forum Kalfası
Ya allah belasını versin o iğren kadının.hayvana bunlar yapılır mı?vallah bu kadınlardan korkulur ha.

Durum
Yanıtlara kapalı.