Masum DegiLiz Hiç Birimiz +18

Durum
Yanıtlara kapalı.
omurhan10
Daimi Üye
:) yav çinlilerin hiç biri masum değil ozaman :) hindistanda da bizi masum görmüyorlardır kurbanbayramında :D
bakılınca gerçekten hiçbirimiz masum değiliz :D CЧßзЯDucK. doğru söylüyorsun

ne alaka kurban bayramı şimdi din düşmalığı yapma arkadasım zevk için başka inanç için başkaa tesüffff ederimmmmm yakıştıramadım sana:)

- Yönetici düzenlemesi: :
*
Banned
ne alaka kurban bayramı şimdi din düşmalığı yapma arkadasım zevk için başka inanç için başkaa tesüffff ederimmmmm yakıştıramadım sana:)
Dostum hemen ceLaLLenme :) ne gerek var,

bak sana bir fıkra anLatayım:

Nasreddin hocayı birgün esegin arkasında görmüşLer, tabi köyLüLer tarafından Nasreddin hoca esege kötü birseyLer yapıyor die hemen duyuLmus agızdan agıza.. Nasreddin hoca, kendi aLeyhinde söyLenenLeri duyar ve söyLe der,
-Ben esegin kuyruguna yapısmıs pıtıragı aLıyordum.
-Ama bende sizi aynı sekiLde görseydim bende siz gibi düşünürdüm demiş.

Yani biz inanç için yapsak biLe onLarın gözünde hayvanLarı katLettigimiz izLenimi oLusuyor.. Aynı sekiLde onLarda vücutLarına demir haLkaLar bagLıyorLar.. cinseL uzuvLarına tasLar asıyorLar.. Peki sen OnLarı o sekiLde gördügünde ne düşünüyorsun?

KiLisede ibadetini gercekLestiren hristiyan yada katoLikLer.. içeriye aykkabıLarıyLa giriyorLar.. ve içeride müzik enstrümanLarı esLiginde iLahiLer ve sözLü cümLeLer söyLüyorLar..

OnLarınkide öyLe bir inanç öyLe bir ibadet şekLi..

saygı duymak gerek ;)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
bu Ahmet de bozuldu...

eskiden komikdi, muzırdı konular açardı..

nerde dünyanın en erotik filmi konusunu açan Ahmet,

nerde bu konuyu açan Ahmet...

Ahmet gülüm..

sen büyümekle iyi etmedin..

tekrar küçülmeni temenni ediyoruz...

WooDyWooDPeCKeR
Forum Ustası
Herkes yağdırmış estirmiş yahu fotoğrafların arkasında ne olduğunu bilmeden etmeden. Belkide onlarda bizim koç, dana kesip yememize iğrenç diyorlardır nerden biliyorsunuz. Yorum yapmadan önce bi düşünün bakalım yorum yaptığınız şeyin arkasında ne olabilir, nedendir? of.

Aytekinet
Daimi Üye
çinli mi la bu bizim buraya da geldi çinli işçiler çalışmaya 600-700 kişi köpek kalmadı valla memlekette :D

Aytekinet
Daimi Üye
arkadaşlar o zman bir ülkede de inek kutsal ama biz ineği kesip mangal yapıyoz onlar bizim hakkımızda ne düşünüyorlar o zman???

Strawberry Fields
Forum Ustası
Herkes yağdırmış estirmiş yahu fotoğrafların arkasında ne olduğunu bilmeden etmeden. Belkide onlarda bizim koç, dana kesip yememize iğrenç diyorlardır nerden biliyorsunuz. Yorum yapmadan önce bi düşünün bakalım yorum yaptığınız şeyin arkasında ne olabilir, nedendir? of.
çinli mi la bu bizim buraya da geldi çinli işçiler çalışmaya 600-700 kişi köpek kalmadı valla memlekette :D
arkadaşlar o zman bir ülkede de inek kutsal ama biz ineği kesip mangal yapıyoz onlar bizim hakkımızda ne düşünüyorlar o zman???

ßence siz önce yorumları okuyun daha sonra yorum yapın.

İki tane fotoğrafa bakıp klavyeye sarılmayın.

tekelok
Forum Kalfası
biz Türkler kestiğimiz ineğin organlarını elimize alıp gülmeyiz ayrıca yanınada yatmayız bence bu foto wardomda şimdiye kadar yayınlanmış en fotoğraftır....

hardrap
Daimi Üye
Ulan bunu da anasını da masumluğunu da töbe töbee ... o_Ospu :mad:

İsterse veterinerlikte MASTER DEGREA yapsın şeyimde (umrumda) değil !.. Ölü bir hayvanın yanına yatıpta poz veriyosa o kız tam da yukarda sölediğimdir !..

- Yönetici düzenlemesi: :
WooDyWooDPeCKeR
Forum Ustası
Aramızda ne kadar cahil, kendini bir şey sanan, bütün postlardan alıntı yapıp hepsine gönderme yapmaya çalışan arkadaşlar var yahu.

Durum
Yanıtlara kapalı.