matshita dvd-ram yardım lütfen

dagger84
Çırak
Arkadaşlar benim büyük bir sorunum var.toshiba 100-003 laptopum var.bunda cd yazmayı denediğimde yarısına geldiğinde burn proceed failed tarzında bir hata veriyor ve diski çıkartıyor.ilk başta nerodan olduğunu düşündüm ama başka programlar denedim.vistanın kendi yakma programlarını denedim ama başaramadım.dvd-ram in yeni driverini da bulamadım sanırım yok öyle bi driver.
dvd-ram :matshita dvd-ram uj-850s

acaba kullandığım cd dandikmi diye düşündüm ama google dan search ettiğimde aynı sorun olan kişilerin farklı markada cd lerdede aynı sorunu olduğunu gördüm yani kaliteden olduğunu sanmıyorum çünkü adamlar sony marka cd dede denemişler.lütfen aynı sorunu olanlar ve çözmüş olanlar ve konuyla ilgili bilgisi olanlar yardım etsin. teşekkürler şimdiden.

Makaveli
Forum Ustası
Senin CD Yakman CD Yazıcıdan Kaynaklanmıyor!.

Aldıgın DVD'leri Kontol et - veya + DVD Kullan Yazdırmak İçin!.

yacikgoz
Çırak
matshita dvd-ram uj-850s sürücüsü maalesef her türlü cd ye yada dvd ye yazamıyor. Kaliteli medya istiyor. DVD ve CD alırken bunlara dikkat etmeli aynı sürücüyü kullanan arkadaşlar. Mesela bir DVD üzerinde 16x yazma hızı verirken çoğunlukla 4x de yazar. Mesela ben Hyundai 12 kullanıyorum DVD yazar iken ve 8x de yazıyor. İsmi bilinen bi çok markayı denedim ama çoğunlukla 4x in üzerine geçemedim..

Firmware konusuna gelince bulana aşk olsun dicem. Panasonic in şirketi üretiyor bu sürücüyü eğer bulursam firmware yi buradan yayınlarım...

teslateslatesla
Çırak
Matshita dvd ram uj 850s firmware'a ve yine Matshita dvd ram uj 875s firmware'a ihtiyacım var. 850s Hp Laptop için; 875s Asus Nova Lite için.. her ikisi de XP SP3
ilginize..

csssjcjic33
Çırak
Femmes Chaussures Supra TK Socie
7145

Lord Justice Leveson said: "I would have thought there are enough issues that concern this inquiry without descending into the personnel who are working extremely hard to ensure they're fair to everyone.
Marron
" She said: "I fear that 2012 will be worse as Europe and the UK enter back into recession, Government austerity bites and the eurozone crisis flares up again.
The Chelsea defender, who will captain England in tomorrow's friendly against Sweden at Wembley after he was an unused substitute for the victory over Spain, insisted he had never considered skipping today's media questioning.
Hommes Supra TK Society Shoes
"If you lose your income due to a prolonged but not necessarily serious illness, it could wipe you out financially.
She could get no purchase on the ice and I could see that if it did not break she might well slip under it - and that would be the end.
http://www.mulberrytilbud.net
McDonagh makes clear that all truth is packaged (a running gag involves the "street value" of heroin).