dagger84
Çırak
Arkadaşlar benim büyük bir sorunum var.toshiba 100-003 laptopum var.bunda cd yazmayı denediğimde yarısına geldiğinde burn proceed failed tarzında bir hata veriyor ve diski çıkartıyor.ilk başta nerodan olduğunu düşündüm ama başka programlar denedim.vistanın kendi yakma programlarını denedim ama başaramadım.dvd-ram in yeni driverini da bulamadım sanırım yok öyle bi driver.
dvd-ram :matshita dvd-ram uj-850s
acaba kullandığım cd dandikmi diye düşündüm ama google dan search ettiğimde aynı sorun olan kişilerin farklı markada cd lerdede aynı sorunu olduğunu gördüm yani kaliteden olduğunu sanmıyorum çünkü adamlar sony marka cd dede denemişler.lütfen aynı sorunu olanlar ve çözmüş olanlar ve konuyla ilgili bilgisi olanlar yardım etsin. teşekkürler şimdiden.
dvd-ram :matshita dvd-ram uj-850s
acaba kullandığım cd dandikmi diye düşündüm ama google dan search ettiğimde aynı sorun olan kişilerin farklı markada cd lerdede aynı sorunu olduğunu gördüm yani kaliteden olduğunu sanmıyorum çünkü adamlar sony marka cd dede denemişler.lütfen aynı sorunu olanlar ve çözmüş olanlar ve konuyla ilgili bilgisi olanlar yardım etsin. teşekkürler şimdiden.