MD5 Kırıcı [Coded by Turkhacking]

turkhacking
Forum Kalfası

Program Wardom Programmer Team adına tarafımdan kodlanmıştır.

Kodlaması bana ait olan programın arayüzü ve kullanım kolaylığı sayesinde bol bol MD5 kırın :)

Görüntüsü kötü güzel gibi yorumlar yapmayın. Uğraşmaya değmez bu tür program için ;)

Boyut sadece 180 kb.

Rar password wardom.org dur.

Bir teşekkürü çok görmezsiniz umarım...

İyi günlerde kullanın;)

Programın ekran görüntüsü

1612875266507.png

- Yönetici düzenlemesi: :
turkhacking
Forum Kalfası
Tabi ki Dostum. Aslında ekleyecektim ama zaten basit bir program olduğu için gerek duymamıştım. Şimdi eklerim ;)
Edit: Eklenmiştir...

Bu ne işe yarıyor kardeşim, kusura bakma ben bu tip konularda azıcık geri kaldım da .
Saygılarımla.
Bu tür programlar MD5 kriptolama tekniğiyle şifrelenen string türündeki verileri ters mühendislik sayesinde şifreli veriyi çözmeye yarar.
Mesela forumlarda kayıt olurken şifre girdiğiniz zaman sizin şifreniz genellikle MD5 ile şifrelenip saklanır ve ya forumlara giriş yaparken şifre girdiğiniz zaman sizin şifreniz gene MD5 ile şifrelenir ve şifrenizin doğrulaması yapılır. Bu da sizin şifrenizin güvenliğini sağlar.

the_hazard
Forum Ustası
Tabi ki Dostum. Aslında ekleyecektim ama zaten basit bir program olduğu için gerek duymamıştım. Şimdi eklerim ;)
Edit: Eklenmiştir...

Bu tür programlar MD5 kriptolama tekniğiyle şifrelenen string türündeki verileri ters mühendislik sayesinde şifreli veriyi çözmeye yarar.
Mesela forumlarda kayıt olurken şifre girdiğiniz zaman sizin şifreniz genellikle MD5 ile şifrelenip saklanır ve ya forumlara giriş yaparken şifre girdiğiniz zaman sizin şifreniz gene MD5 ile şifrelenir ve şifrenizin doğrulaması yapılır. Bu da sizin şifrenizin güvenliğini sağlar.
ahh be turkum bence o gene anlamadı :)

basitce söyliyelim,Deneme yoluyla Şifre saptaması yapan bir program...tabi daha farklı bir şekilde çalışıyor ama sistem aynı list e ihtiyaç duyacaksınız :)

megabros
Banned
Eline sağlık TurkHacking program yazmak kolay iş değildir..Uğraş vermişsin teşekkürler..

Saygılar.

mbk.
Forum Kalfası
Eğer öğle yapıyorsan Brute Force kllanman daha iyi olur bence
hayır bence daha uzun sürer. çünkü md5 ile şifrelenen verinin uzun olduğunu düşünürsek süre çok uzar.birçok ihtimal daha eklenmiş olur.

burda yapılan sözlük saldırısı . yani bir wordlist oluşturuyosun ama karşısında her ihtimalin md5 ile şifrelenmiş hali var. bu şifrelenmiş veriler ile sendeki veriyi karşılaştırıyosun eğer aynı ise karşılığındaki şifreyi alıyorsun.

ÑïghtMâ®ξ
Forum Kalfası
hayır bence daha uzun sürer. çünkü md5 ile şifrelenen verinin uzun olduğunu düşünürsek süre çok uzar.birçok ihtimal daha eklenmiş olur.

burda yapılan sözlük saldırısı . yani bir wordlist oluşturuyosun ama karşısında her ihtimalin md5 ile şifrelenmiş hali var. bu şifrelenmiş veriler ile sendeki veriyi karşılaştırıyosun eğer aynı ise karşılığındaki şifreyi alıyorsun.
Sanırım anlamadın programda kontrol var fakat ben onu demiyorum.Programı çalıştırınca worlist ten kelimeleri çekip md5 uygulayıp veritanına kaydetçek böylece veritabanı daha da büyüyecek.Tabi programa etki etmiyecek arka pland****ullanıcı işini yapacak yani

mbk.
Forum Kalfası
ben seni anladım ama sen programı anlamadın galiba yada ben yanlış biliyorum :) veri tabanı internette hazır olarak bir host şirketinde ve bir tablo olarak hazır. program oradan kontrol ediyor. hiçbir ekleme işlemi yok.
şifrelenmiş veriyi arıyo ve karşılığını veriyo .

ÑïghtMâ®ξ
Forum Kalfası
ben seni anladım ama sen programı anlamadın galiba yada ben yanlış biliyorum :) veri tabanı internette hazır olarak bir host şirketinde ve bir tablo olarak hazır. program oradan kontrol ediyor. hiçbir ekleme işlemi yok.
şifrelenmiş veriyi arıyo ve karşılığını veriyo .
Bilmiyorum eğer öyleyse bir şey diyemem.turkhacking gelince cevap verir

turkish__hacker
Forum Ustası
Uğraşmışsın bende teşekkür ediyorum. Daha yaratıcı şeylerle devamınıda beklerim. Amacımız herzaman hack olmasın :):D

turkhacking
Forum Kalfası
Gerekli cevapları vereyim :D
Şimdi ikinizin dediklerini de okudum ve doğru olanı mbk_kbm dostum vermiş ama ÑïghtMâ®ξ dostum sen de çok mantıklı birşey söylüyorsun ama onu gene güncel tutabilmek için hostun birisiyle anlaşmam lazım ;) Sql kullanıp gene aynı mantık ile yapılır. Get ile gelen veri aranır geriye de gerekli cevap döndürülür ;).

Veritabanını genişletmek için de ayrıca kullanıcılara md5 ile veri şifreleme olanağı tanınır ve geri dönen veriyi eğer daha önce kaydolmadıysa veritabanına kayıt olur ve böylece veritabanı hem güncel olur hem de genişler. Tabi bu tür birşey benim için gereksiz olduğu için ve internette böyle bir sürü site olduğunu da düşünerek ayrıca kodlama yapmak gereksiz diye düşünüyorum.

Ayrıca yapılan yorumlar için de teşekkür ederim :)

ÑïghtMâ®ξ
Forum Kalfası
turkhacking ben şöyle diyorum.
Program açıkken arkaplanda (yani form_load) ( böyle yazılıyor sanırım) veritabanına sürekli brute force yaparak wordlist'deki her kelimeyi md5'e çevirip kaydedeceksin;)

turkhacking
Forum Kalfası
Yok Hide olayı oluyor o. Ama senin dediğin çok uzun sürer dostum. Düşünsene elinde 1.000.000 kelimelik wordlist var ve sen brute force ile sürekli kaydedip karşılığına bakacaksın.

Bu iş baya uzun sürer ve bir de o kadar kelimenin içinde bizim md5 çevrilmezse ne olacak :D Orası da var. Ama kendimiz 1-2 aylık süre boyunca veritabanı geliştirip veritabanıyla birlikte kullanıcıya verirsek dediğin olabilir. Ama acces kullanılırsa işlem hızımız da düşecektir. Tabloda o kadar kayıt veritabanını çökertir :D

Bu iş için gönüllü isen ben programı geliştireyim. Sen de wordlistler bul ve birlikte 1-2 ay boyunca sağlam md5 wordlist yapalım. Aslında takımımız var bu konuda ama herkes kafasına göre takıldığı için yardım ederler mi bilinmez?