Metal Slug 1,2,3,4,5 Download

sOrUnLu
Banned
Biraz önce hiçbiryerde bulamayacağınız Metal Slug 5i bitirdim. Adamlar oyuna çığır aştırmışlar denemenizi şiddetle tavsiye ederim...

sOrUnLu
Banned
Nasıl çalıştıralacağını çözemeyenler varmış onun için yazıyorum..

bu programı indirin zipini açın http://metalslug.gry-online.pl/19,neoregex.zip ... Sonra indirdiğiniz zip li oyun dosyasını açtığınız program dosyasının içine atın ve programı açın. Program açılınca IMPORT tuşuna basın ve yandaki listeden oyunu açın... Kolay Gelsin !

karyelist
Cool Üye
yaw bu dosyaları,klasörleri açmadığım yer kalmadı 1 i oynamak için uğraşıyuorum olmadı rom a falanda kopyaladım nedir bunu olayı kasör adı söylesene sana zahmet

sOrUnLu
Banned
En baştan ayrıntılı şekilde anlatıyorum...
İlk önce programı indirin. Sonra programın zipini açın ve oluşan bir dosya olacak. Oluşan dosyanın içine oyunun zipini atın(zipi açmayın direkt atın) ve programa girin. Programda IMPORT tuşuna basın ve yandki listenin en altına gelecektir. Denedim oynadım bitirdim...

Berkelson
Daimi Üye
ya beyler ben 5 i bitireli en az 4 ay oluyo ya :)
ama süğpper bişi hepsi ayrıca king of fighters ta oynayın linki mi hee bi saniye www.kof.mekani.com bu arada link vermek yassaksa silin tşk

sOrUnLu
Banned
heh forumlarda pek bulunmuyor ondan piyasad olmayan dedim. Problemi çözmüş olmanıza sevindim... Kolay Gelsin!

sOrUnLu
Banned
Djromeo demiş ki:
neoragex emulator için baska bi link varmı inmiyo da
Kardeş linkte problem yok kontrol ettim tekrar... Naughtyboy halletmiş olmana sevindim iyi oyunlar... Başka oyunlar için emu bölümüne bakacak olursan birçok site bulabilirsin...