Metal Slug 1,2,3,4,5 Download

sOrUnLu
Banned
Alla alla ya şimdi baktım nasıl çalışmaz. İyice bakın öyle yazın herşey armut piş ağzıma düş olmuyor.

dark34
Daimi Üye
sadece metal slug 5 ındırdım zıplı dosyayı klasore cıkardım sonra zıpıde klasorun ıcıne attım fakat dosya ıcındekı uzantılar bın ve rom ımport tusu nerde onuda anlamadım eksık nerde yardımcı olabılırmısınız

dark34
Daimi Üye
oyunu oynamak ıcın hepsını ındırmemız mı gerekıyor...metal slug 5 i indirdim zıplı dosyayı klasore cıkardım sonra zıplı dosyayı klasore attım.ıcındekı dosyalrın uzantısı genelde rom bın anlamadıgım ımport tusu nerede yada eksık bırsey var mı oyunu baslatamadım

bır oncekı mesajda sayfa zaman asımına ugradı gıtmedı sandım amacım flood yapmak degıldı kusura bakmayın.

WARTOX
Forum Kalfası
abi Metal Slug hastasıyımdır ama bide bi sorum olcak yaw bu atari salonlarında olan hangisi yaww ?? onu indiiriim

sOrUnLu
Banned
dark34 demiş ki:
oyunu oynamak ıcın hepsını ındırmemız mı gerekıyor...metal slug 5 i indirdim zıplı dosyayı klasore cıkardım sonra zıplı dosyayı klasore attım.ıcındekı dosyalrın uzantısı genelde rom bın anlamadıgım ımport tusu nerede yada eksık bırsey var mı oyunu baslatamadım

bır oncekı mesajda sayfa zaman asımına ugradı gıtmedı sandım amacım flood yapmak degıldı kusura bakmayın.
Zipli dosyayı direkt emulatorün içine at ve İmport a bas...

abi Metal Slug hastasıyımdır ama bide bi sorum olcak yaw bu atari salonlarında olan hangisi yaww ?? onu indiiriim
Wartox, valla burada ms3 ms4 olan atari salnonları var msx olanlarda var ama atarilerde bulunmamasına rağmen oyunun en yenisi ms5i öneririm.

hiphopcem
Daimi Üye
ya baba süpersin bu oyuna küçükken hastaydım son zamanlarda da aklıma geldi keşke olsada oynasam diye kısmet buguneymiş harbiden sağolasın