uygarozdemir
Forum Ustası
metatron - netr0n Tartışıyor. "Türban Meselesi ile Laiklik Arasındaki Bağlantı"
konusunda geçen düello hakkında yorumlarınız;
konusunda geçen düello hakkında yorumlarınız;
Onu öyle algılama güzel kardeşim, onu takınca kafasına galoş giyemiyor mu anlamındaameliyat yapan bir doktorun kafasına taktığı poşet değilde nedir acaba
ismini unuttum ama poşetti işte
türban ile mi girecekti ameliyata???
Kural var tamam da..o kuralıda sonuçta bizim gibi insanlar koymuş..açıkcası, doktorlara mesleği gereği ,çok büyük saygı duyarım. yapılanıda doğru bulmadım..
sonuçta doktor ve ona o gün ve daha sonra, ihtiyacı olan bir sürü hasta vatandaşımız var....
fakat. kamu kurum ve kuruluşlarında devletin bir kuralı var.
kurallarında devletin işleyişi için uygulanması kanaatindeyim.
Ameliyata türbanla giren biri erkek hastayı nasıl ameliyat edecek.Yada benzer düşüncelere sahip bir erkek kadın hastayı nasıl ameliyat edecek.Onu öyle algılama güzel kardeşim, onu takınca kafasına galoş giyemiyor mu anlamında
şuaraya aynen katılıyorum, biraz beyin fırtınası yapınca, sorunun, güvensizlik olduğunu ve dış odakların bizi birbirimize düşürme peşinde oldukları görülüyor..Kural var tamam da..o kuralıda sonuçta bizim gibi insanlar koymuş..
değiştirilmeside o kadar zor birşey olmasa gerek..
yeter ki insanlarımız birbirine güvensinler..inansınlar. ayrımcılık yapmasınlar,karşındakini hor görmesinler,aşağılamasınlar her şey düzelir yoluna girer.
.
Türbanı çıkarınca inançda gidiyor mu?Ameliyata türbanla giren biri erkek hastayı nasıl ameliyat edecek.Yada benzer düşüncelere sahip bir erkek kadın hastayı nasıl ameliyat edecek.
Tıpta bu tür konulara yer.Zaten uğraşması zor ve hassas bir iş, bir de böyle saçma konularla insanlara zarar vermeyin.Bu mesleğe özveriyle yaklaşan bir kişi çoğu zaman kendi hayatını unutur.Doğru düzgün yuvasını kuramaz sevdikleriyle yeterince vakit geçiremez.Gereken önemi vermezse de şarlatan olur çıkar.Mesleğin bu şekilde gündeme gelmesini çok yanlış buluyorum.Hekimler dini hizmet vermiyorlar.Sağlık hizmeti veriyorlar.
Lütfen insanların sağlığından elinizi çekin.
ülen. sizi iki dakka boş bırakmaya gelmiyor bee.
ne çabuk karar verdiniz düelloya?
bakalım kimin kafaderisi kimin kemerine süs olacak :tt2:
Hocam üstteki postta çabuk diyordunuzkonu aslında çok basit.
meta, akıl ve mantıkla, bunun yanısıra kanunlarla çoook basit iki kelimecik etmiş
netr0n, rüyasında gördüğünü gerçek sanıp, milleti bu rüyaya inandırmaya çalışıyor
yok soğuktan bere giyince ne olurmuş, türban takarsa ne olurmuş
kanunlar açık.
netr0n, yel değirmenlerine karşı savaşıyor
yenilgi kaçınılmaz