metatron - netr0n Düellosu Hakkında Üye Yorumları

uygarozdemir
Forum Ustası
metatron - netr0n Tartışıyor. "Türban Meselesi ile Laiklik Arasındaki Bağlantı"

konusunda geçen düello hakkında yorumlarınız;

ozan_ronal
Forum Kalfası
ameliyat yapan bir doktorun kafasına taktığı poşet değilde nedir acaba
ismini unuttum ama poşetti işte :D
türban ile mi girecekti ameliyata???

sidar2000
Forum Ustası
açıkcası, doktorlara mesleği gereği ,çok büyük saygı duyarım. yapılanıda doğru bulmadım..
sonuçta doktor ve ona o gün ve daha sonra, ihtiyacı olan bir sürü hasta vatandaşımız var....
fakat. kamu kurum ve kuruluşlarında devletin bir kuralı var.
kurallarında devletin işleyişi için uygulanması kanaatindeyim.

SpoilT
Forum Kalfası
Warya çok uyanıksınız Mod.lar ne diyeyim.
Baktılar önce açılan konuya çok post gidiyor.
Hemen WS atıyorlar.Bu arada konu nasıl sonuçlanacak hiddetle bekliyorum

Artser
Forum Ustası
açıkcası, doktorlara mesleği gereği ,çok büyük saygı duyarım. yapılanıda doğru bulmadım..
sonuçta doktor ve ona o gün ve daha sonra, ihtiyacı olan bir sürü hasta vatandaşımız var....
fakat. kamu kurum ve kuruluşlarında devletin bir kuralı var.
kurallarında devletin işleyişi için uygulanması kanaatindeyim.
Kural var tamam da..o kuralıda sonuçta bizim gibi insanlar koymuş..

değiştirilmeside o kadar zor birşey olmasa gerek..

yeter ki insanlarımız birbirine güvensinler..inansınlar. ayrımcılık yapmasınlar,karşındakini hor görmesinler,aşağılamasınlar her şey düzelir yoluna girer..

SpoilT
Forum Kalfası
Bence meta 1-0 one geçmiş.Zaten 2 kişinin atışdığı bir düelloda netr0n üstteki posttan alıntı yapmış komik olmuş...

Edit: Kendi kalesine atmış :D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
ülen. sizi iki dakka boş bırakmaya gelmiyor bee.

ne çabuk karar verdiniz düelloya?

bakalım kimin kafaderisi kimin kemerine süs olacak :tt2:

doctor@k
Daimi Üye
Onu öyle algılama güzel kardeşim, onu takınca kafasına galoş giyemiyor mu anlamında :)
Ameliyata türbanla giren biri erkek hastayı nasıl ameliyat edecek.Yada benzer düşüncelere sahip bir erkek kadın hastayı nasıl ameliyat edecek.
Tıpta bu tür konulara yer.Zaten uğraşması zor ve hassas bir iş, bir de böyle saçma konularla insanlara zarar vermeyin.Bu mesleğe özveriyle yaklaşan bir kişi çoğu zaman kendi hayatını unutur.Doğru düzgün yuvasını kuramaz sevdikleriyle yeterince vakit geçiremez.Gereken önemi vermezse de şarlatan olur çıkar.Mesleğin bu şekilde gündeme gelmesini çok yanlış buluyorum.Hekimler dini hizmet vermiyorlar.Sağlık hizmeti veriyorlar.

Lütfen insanların sağlığından elinizi çekin.

sidar2000
Forum Ustası
Kural var tamam da..o kuralıda sonuçta bizim gibi insanlar koymuş..

değiştirilmeside o kadar zor birşey olmasa gerek..

yeter ki insanlarımız birbirine güvensinler..inansınlar. ayrımcılık yapmasınlar,karşındakini hor görmesinler,aşağılamasınlar her şey düzelir yoluna girer.

.
şuaraya aynen katılıyorum, biraz beyin fırtınası yapınca, sorunun, güvensizlik olduğunu ve dış odakların bizi birbirimize düşürme peşinde oldukları görülüyor..
biz milletçe beraber olamıyoruz, her kafadan bir ses çıkıyor.
ülkemizde herşey var. hemde herşey...
fakat bu kaynaklarımızı kullanıp, ülkemizdeki insanların rahat yaşamlarını,
refah içinde yaşamalarını bir türlü sağlıyamıyoruz.
bugün bir ingiltere büyük işler başarıyorsa, nedeni basittir.
herşeyden önce ; kendi içinde birlik ve beraberlik vardır.....
malesefki bizim güzel memleketimizde bu yok....

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
konu aslında çok basit.

meta, akıl ve mantıkla, bunun yanısıra kanunlarla çoook basit iki kelimecik etmiş

netr0n, rüyasında gördüğünü gerçek sanıp, milleti bu rüyaya inandırmaya çalışıyor :D

yok soğuktan bere giyince ne olurmuş, türban takarsa ne olurmuş :D

kanunlar açık.

netr0n, yel değirmenlerine karşı savaşıyor

yenilgi kaçınılmaz :D:D:D:D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Düellonun gidişatına bakılırsa,

netr0n bundan sonra topu taca değil, tribünlere atacak.

bu ağıt netr0n için :D:D:D

lütfen bekleyin, dolsun, dinleyin.

HAMUŞ
Misafir Üye
Ameliyata türbanla giren biri erkek hastayı nasıl ameliyat edecek.Yada benzer düşüncelere sahip bir erkek kadın hastayı nasıl ameliyat edecek.
Tıpta bu tür konulara yer.Zaten uğraşması zor ve hassas bir iş, bir de böyle saçma konularla insanlara zarar vermeyin.Bu mesleğe özveriyle yaklaşan bir kişi çoğu zaman kendi hayatını unutur.Doğru düzgün yuvasını kuramaz sevdikleriyle yeterince vakit geçiremez.Gereken önemi vermezse de şarlatan olur çıkar.Mesleğin bu şekilde gündeme gelmesini çok yanlış buluyorum.Hekimler dini hizmet vermiyorlar.Sağlık hizmeti veriyorlar.

Lütfen insanların sağlığından elinizi çekin.
Türbanı çıkarınca inançda gidiyor mu?

Yani türbansız giren biri erkeği ameliyat edebilirde türbanlı biri edemez mi? Türbanı takınca düşüncesi değişir mi?

Ki doktor olmuş bir insan türban taksın veya takmasın, inançlı olsun veya olmasın her koşulda hastasını cinsiyet ayrımı yapmadan tedavi edecektir.

Bence biraz saçmalamışsınız. İnsanların sağlıklarıyla ne ilgisi var? Türbanlı birisi insan sağlığınımı etkiliyor? Ayrıca dini hizmet vermek isteyen bir hekimin türban takması veya takmaması gerekmiyor, istese anlatır. Mantıklı bir yorumunuzu dört gözle bekliyorum.

Tüm bunlara rağmen yinede şuan bulunduğumuz ortamda türban konusu çok hassas bir konu ve şimdilik türban yasağı kalkmaması lazım kanımca. İlerde tüm bu olaylar geçtikten sonra ilgili kanun düzenlenebilir.

shoq
Forum Ustası
ülen. sizi iki dakka boş bırakmaya gelmiyor bee.

ne çabuk karar verdiniz düelloya?

bakalım kimin kafaderisi kimin kemerine süs olacak :tt2:
konu aslında çok basit.

meta, akıl ve mantıkla, bunun yanısıra kanunlarla çoook basit iki kelimecik etmiş

netr0n, rüyasında gördüğünü gerçek sanıp, milleti bu rüyaya inandırmaya çalışıyor :D

yok soğuktan bere giyince ne olurmuş, türban takarsa ne olurmuş :D

kanunlar açık.

netr0n, yel değirmenlerine karşı savaşıyor

yenilgi kaçınılmaz :D:D:D:D
Hocam üstteki postta çabuk diyordunuz :)
Ne ara sonuçlandı? :)

Bencede Meta önde gidiyor..
Çekişmenin devamı dileğiyle..

HAMUŞ
Misafir Üye
metatron son postuyla düelloyu noktalamış gibi görünüyor.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
eh. o zaman yukarıdaki ağıtı ona da dinletmenin zamanıdır :D:D:D:D