metatron - netr0n Düellosu Hakkında Üye Yorumları

Sofist
Forum Ustası
İki tarafında sürekli birbirini itmesi bir düelloyu daha sonuçsuz izlettirmiş olacak bize.:D
Halbuki zıt kutuplar,mıknatıs mantığıyla yaklaşırsak birbirilerini çekmeleri gerek.:p
Şaka bir yana,iki tarafında haklı olduğu noktalar var,fakat ikisi de karşısındakinin haklı olduğu yerleri kabul etmeyince bu iş bir sonuca varamaz.
İkisi de savunduğu düşünceyi,harmanlayıp harmanlayıp tekrar yazıyor.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
İki tarafında sürekli birbirini itmesi bir düelloyu daha sonuçsuz izlettirmiş olacak bize.:D
Halbuki zıt kutuplar,mıknatıs mantığıyla yaklaşırsak birbirilerini çekmeleri gerek.:p
Şaka bir yana,iki tarafında haklı olduğu noktalar var,fakat ikisi de karşısındakinin haklı olduğu yerleri kabul etmeyince bu iş bir sonuca varamaz.
İkisi de savunduğu düşünceyi,harmanlayıp harmanlayıp tekrar yazıyor.

metatron orada soru sormuş, adam burada önüne gelene giydiriyor :D

yahu. bize giydireceğine git meta'ya giydir :D

edit: bugüne kadar burada beni dava edeceğini tekrarlayıp duran bir iki meczup küfürbaz vardı.

onlar forum çöplüğünde yatıyorlar.

neyse ki; netr0n hem akıllıdır, hem küfürbaz değil :p

ama tayyip birşeyleri söylerken huşu içinde dinleyip,

tayyipin söylediklerini hatırlatınca sinirleri zirve yapıyor :D

gerçekler acıdır netr0n'um

gerçekler,, acıtır ;)

netr0n
Banned
#Gila, bir siyasi parti'nin sözlerinden, bir başka kişiye gidip sen Türk değilsin demek çok Adice bir harakettir. Burada, sadece senin doğruların geçerli değil, bu forumda senin dışında yüzlerce, farklı görüşü paylaşan insan var..

Sen her senin savunmadığına, Türk değilsin, Ağzına alma. Her savunana'da Sen Harbi Türksün Testislerin sağolsun mu diyeceksin?

Wardom'da bugüne kadar, böyle bir yakıştırma yapan insan daha önce görmedim.. Geçen günde, bir gaf daha yaptın sesimi çıkarmadım. Kanında Türklük hisseden herkes bu partiye oy vermez. Yahu senin dorğularına göre mi Türklüğümüzü belirleyeceğiz..

Bırakın insanlar kendi düşüncesini özgürce yazabilsin, siz böyle yaptıkça tarafınızı sevdirmiyor nefret ettiriyorsunuz..

Ben lafımın arkasındayım, seni hukuken mahkemeye vereceğim; Hukuk'tan anlasaydın zaten böyle konuşmazdın.. Bakalım Hukuk işliyor mu işlemiyor mu canlı görürüz.
;)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Laiklikte; devletin dine karışması diye birşey söz konusu değildir.
:) sen daha laikliğin tanımını bilmeden, laikliğe karşı düelloya tutuşmaya kalkmıssın :D

laiklikteki olay devletin dine karışmaması değildir.yani devletin dine karışması söz konusudur.

bence olay bitmiştir :D

netr0n bu dakikadan sonra nereye kıvırırsa kıvırsın,

yanlış yazdım, elim dilim sürçtü desin, beni ikna edemez

hakikaten de laikliğin ne olduğunu bilmiyor

sanıyorum o kadar çok okumuş o kadar çok okumuş ki,

burasını atlamış :D:D:D:D

netr0n
Banned
Hahahaha :D:D Gila, hakikaten bir araştır, adam sallamış resmen, benim gocunacak birşeyim yokta, oda çamura yatıyor..

Hiçbir Laik devlette ne din devlete, nede devlet dine karışır.. Koparmayın adamı yıllardır tartışılan bir konuyu öğrenmemek, birde kafadan Laiklik budur demek hakikaten Ayıp yahu el insaf :D:

Oradaki profosörler yalan söylüyor siz doğru söylüyorsunuz hahahahaha :D

Çok profesör gördüm sizi :D

Nur serter kendisi söylüyor, siyasi bir objedir diye :D

Sizler zeki insanlarsınız şimdi daha çok emin oldum :D

Diğer Atatürk derneği üyesi adama katılıyor

Gila, hakemliğin tarafsızdır senin, olayın bittiğinide sen karar veriyon artık iyi bitsin daha fazla laikliğin tanımını budur deyip, üzülmeyin :D

size 10 üzerinden 11 verdim sınırları zorladım şerefsizim :D

- Yönetici düzenlemesi: :
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Hahahaha :D:D Gila, hakikaten bir araştır, adam sallamış resmen, benim gocunacak birşeyim yokta, oda çamura yatıyor..

Hiçbir Laik devlette ne din devlete, nede devlet dine karışır.. Koparmayın adamı yıllardır tartışılan bir konuyu öğrenmemek, birde kafadan Laiklik budur demek hakikaten Ayıp yahu el insaf :D:

Oradaki profosörler yalan söylüyor siz doğru söylüyorsunuz hahahahaha :D

Çok profesör gördüm sizi :D

Nur serter kendisi söylüyor, siyasi bir objedir diye :D

Sizler zeki insanlarsınız şimdi daha çok emin oldum :D

Diğer Atatürk derneği üyesi adama katılıyor

Gila, hakemliğin tarafsızdır senin, olayın bittiğinide sen karar veriyon artık iyi bitsin daha fazla laikliğin tanımını budur deyip, üzülmeyin :D

size 10 üzerinden 11 verdim sınırları zorladım şerefsizim :D

10 raund dayak yiyen boksör gibisin

hani manager'i kulağına fısıldamış ( çok iyi gidiyorsun, kazanıyorsun )

peki boksörün sorduğu soruyu soruyormusun kendi kendine?

( ülen. çok iyi dövüyorsam beni kim dövüyor ) diye? :D:D:D

netr0n
Banned
10 raund dayak yiyen boksör gibisin

hani manager'i kulağına fısıldamış ( çok iyi gidiyorsun, kazanıyorsun )

peki boksörün sorduğu soruyu soruyormusun kendi kendine?

( ülen. çok iyi dövüyorsam beni kim dövüyor ) diye? :D:D:D
Gila, haksızsınız, araştır diyorum. Kafanıza göre yasa belirleyemezsiniz ki..

Laiklik bir kalıptır. Bu kalıba kendi ülkende uyguladığın kalıba göre örnek veremezsin.
Laikliğin tanımına bile aykırı olur. O yüzden Laikliğin tanımı bu dediğimizde, kalkıpta,
Türkiye sistemindeki Laiklik anlayışını örnek veremezsiniz. Zaten konumuz o,
Türkiyedeki Laiklik Laiklik değil, ama sen kalkar Türkiyede ki Laikliği yok kalıp bu
dersen hata yapmış olursun. BU KAÇMAKTIR :D

Dünyada bunun eşi benzeri bir örnek dahi bulamazsınız. Ha derseniz ki çağdaşlık.
eeee o daha kötü ya :D

Sizin gibi bunu savunanlar hatta ölümüne savunanlar Bu böyle olmaz diyen adamla hemfikir oldular ama adam yine azarlayarak, çizgisini belli etti sizin dediğiniz özgürlük anlayışı değil..

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
neyi araştıracağım?

laiklik, dinin devlete müdahale edememesidir ama devlet dine müdahale eder, yönlendirir

ilkokullarda öğretilen bu basit kuralı bile bilmiyorsun

netr0n
Banned
neyi araştıracağım?

laiklik, dinin devlete müdahale edememesidir ama devlet dine müdahale eder, yönlendirir

ilkokullarda öğretilen bu basit kuralı bile bilmiyorsun
Bak halâ kendi ülkesindeki örneği veriyor, Laiklik devlet ile din işlerinin bir birinden ayrılmasıdır. Diyanet devlete bağlıdır. Bu sorunu çözdüğünüzde, Alevi Yurttaşlar bile bu yasadan faydalanacaklar. Siz böyle düşünerek, kendi Laiklik anlayışınızla insanlara özgürlük değil, dayatma yapmış olursunuz. ;) İlk okul mu ha işte ilk okulda o öğrettikleri Laiklik değildir ladiniliktir. Neden mi eee alevi bir yurttaş mecbur mu benim yaptıklarımı yapmaya? saçma yorumlar kasma gila rezil olun valla:D meta gene kıvırıra kıvıra gidiyor, sen direk rezil oluyosun:D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bak halâ kendi ülkesindeki örneği veriyor, Laiklik devlet ile din işlerinin bir birinden ayrılmasıdır. Diyanet devlete bağlıdır. Bu sorunu çözdüğünüzde, Alevi Yurttaşlar bile bu yasadan faydalanacaklar. Siz böyle düşünerek, kendi Laiklik anlayışınla insanlara özgürlük değil, dayatma yapmış olursun. ;) İlk okul mu ha işte ilk okulda o öğrettikleri Laiklik değildir ladiniliktir. Neden mi eee alevi bir yurttaş mecbur mu benim yaptıklarımı yapmaya? saçma yorumlar kasma gila rezil olun valla:D
ben diyorum ki; laiklik devlet ile din işlerinin birbirinden ayrılmasıdır

sen diyorsun ki; laiklik devlet ile din işlerinin birbirinden ayrılmasıdır.

arada bir fark var. nedir o fark?

sen yazdığını da anlamıyorsun .D:D:D

*
Banned
KadınLar sahasında top çeviren erkek potansiyeLi var sizde :D.

:D Hahaha... ''En feminist erkek, en ereksiyonist erkektir!'' der, anonim bir atasözü.

;) idefiksin anLamını biLen herkes meta iLe sözLü-yazıLı hiçbir münasebete giriLmeyeceğini biLir.

Ben 2005 yıLından beri 1 gram değiştiğini görmedim :D. sen 1 haftadamı değiştireceksin :D.

netr0n
Banned
ben diyorum ki; laiklik devlet ile din işlerinin birbirinden ayrılmasıdır

sen diyorsun ki; laiklik devlet ile din işlerinin birbirinden ayrılmasıdır.

arada bir fark var. nedir o fark?

sen yazdığını da anlamıyorsun .D:D:D
Sana şöyle anlatayım; Laiklik işleyen bir ülkede, Din Devlete Karışamaz ve Devlette Dine karışamaz. Ama bizim Diyanetimiz devlete bağlı. Diyanet okullarda din dersi veriyor. O okullarda okuyon Alevi Yurttaş taaa ilk okuldan beri benim gördüklerimi, okuduklarımı yapmak zorunda mı? Ozaman bunun adı laiklik değildir.. Şeffaf değil gila..

Bizde laiklik Tanzimat ile başlamıştır, islam devleti olarakta işlenmiştir siz olaya hissi yaklaşmıyorsunuz ki, egonuz ile yaklaşıyorsunuz. İlk okulda ne okumuşsanız burada onu tartışıyorsunuz. Zaten sorun o diyorum.. Birbirine karışamaz..

Sen ilk okuldan bu yana, çocuklara dini öğreteceksin, imam hatiplerden mezun verdirteceksin, sonra ALLAH korkusunu kalbine işlettiğin çocuğa kafanı aç artık özgürsün diyeceksin.. Bu çok büyük bir hata'dır.. Birşey yazarken iyi düşünmek lazım.. metatrona gelince, o birşey bildiğinden yazmıyor, egosunu tatmin etmeye çalışıyor.. Tarih hatayı affetmez gila ;)

HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası
metatron oturmuş sizi seyrediyordur :D

düello yanlış tarafta yapılıyor herhalde diye. :)

edit:

mesaj sayıları :)

Gila 26
netr0n 26
SpoilT 13
Artser 9
HasretGÜMÜŞ 8
OSMANLI TIM 7
IIUjioII 7
amande 7
n3d3n 6
nesta_34 6
ap0stle 5
Inspired174 5
Phantaso 4
Ropamul 4

diğer düello konusu:

netr0n 25
metatron 23

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
adam tam gaz gidiyor

şimdi de bana düello teklif etti :D

ama üyelerin yorumları diye bir bölüm açılmasındansa, üyelerin de konuya yazmaları bence uygundur

netr0ncuuumu bi o tarafa bi bu tarafa fazla yormayalım :D

Numune19
Banned
adam tam gaz gidiyor

ama üyelerin yorumları diye bir bölüm açılmasındansa, üyelerin de konuya yazmaları bence uygundur

Kafa derin kemerimi süsleyecek moruk :p

Come vs :D

netr0n
Banned
adam tam gaz gidiyor

Hyr öyle konu sulanır Gila, adı üzerinde düello. Arkadaşlar için, ayrı bir konu açılır.
hem merak etme, o konu derin bir konu, seninle yapacağım bu konu saçmalık hemen anlaşılır :)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Hyr öyle konu sulanır Gila, adı üzerinde düello. Arkadaşlar için, ayrı bir konu açılır.
hem merak etme, o konu derin bir konu, seninle yapacağım bu konu saçmalık hemen anlaşılır :)

konunun sulanması için aynı ya da ayrı yere konu açmak yetersiz

seninle düello yapılması, sulandırmak için yeterli netr0ncuum :p

netr0n
Banned
konunun sulanması için aynı ya da ayrı yere konu açmak yetersiz

seninle düello yapılması, sulandırmak için yeterli netr0ncuum :p
Konu'nun yeri burası değil, süper, moderatörler online olduğunda,
tartışırız. Tartışmaya açılmayan konuyu burada tartışmak yanlış.
Bekleyelim açılsın, sonra arkadaşlar konuyla bağlantılı alanda fikrini söyler ;)