netr0n
Banned
Sana gereken açıklamayı, yaptım. Halâ on'dur sorularıma cevap alamıyorum. Tamam diyelim, yazmıyor. Bende yanıldım. DİKKAT ET yanlış yazdığımı söylediğim halde, sende kabul ettiğin halde. Ben yanıldım diyorum.. Olgunluk gösteriyorum.
Sen Laik'iz diyorsun ya bana şu aşağıdakileri açıkla.. 3-4 kere aynısını soruyorum sana.
Bunları açıklayamıyormusun, ozaman yanlışını kabullen, sen şuanda güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyorsun..
Buyur açıkla Artık
Sana yazılanları ayrı ayrı vermek lazım virgül kullanmadan ancak yazmadan
İzle, iyi oku.
Virgülden sonrasına iyi bak.
Yukarıdaki yazıyı şöyle yazalım ki virgülden sonrasını ve ancak yazısını görmezden gelmesin metatron
Evet şöyle söyler; Türkiye (1982 Anayasası'nın 2. Maddesi) Laik
Şimdi Laikliğe sığınıyorsun ya, hadi bunları Laikliğin içine koy seni göreyim, bakalım daha ne kadar kıvırıcan. Sen bişeye takılma istiret gitsin hepsini Sen Laikliğin şu tanımına şunları sığdır bakalım.
Hani sana Laik ülkeleri sıralamıştım ya bunda bişey yok diye hatırladın mı?
Bana yasa göster diyeceksin değil mi? sana kanıt göstericem şimdi cüzdanını masanın üstüne koy. Korkma çalmicam
Eğer öyle dersen çok daha kötü, bence sakın deme.
Neden daha kötü açıklayalım..
Devlet diyanet işleri başkanlığını yönetiyor mu? Evet.
Halktan toplanan verigilerle ayakta tutuyor mu? Evet.
Fetva verenlerin maaşını devlet veriyor mu? Evet.
Son olarak Devlet dini anlayışı mevcut mu? Hadi senin dediğine göre mevcut değil mevcut değil yukarıdakiler tutuyor aşağıdaki de tutuyor ne söyleyeceksin merak ediyorum
Neden mevcut değil, mevcut değilse
cüzdanını çıkar, bana kimliğinin arkasındaki Din kısmında ne yazıyor söyle?
Halâ Laikmiyiz diyorsun. Ozaman bana dünya'da böyle bir örnek göster? ehehehe
Nokta ile Virgülün ayrımını birdaha iyi yap. Kanunda olmaması çok daha vahimdir
Hatta Alevi vatandaşımız kimliğini çıkarsın baksın ne yazıyor? Halâ Laik diye bilmene pişkinlik derim
Nakavtsın.. metatron daha fazla zorlama kabullen. Bırak egoyu
Sen Laik'iz diyorsun ya bana şu aşağıdakileri açıkla.. 3-4 kere aynısını soruyorum sana.
Bunları açıklayamıyormusun, ozaman yanlışını kabullen, sen şuanda güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyorsun..
Buyur açıkla Artık
Sana yazılanları ayrı ayrı vermek lazım virgül kullanmadan ancak yazmadan
İzle, iyi oku.
Virgülden sonrasına iyi bak.
Yukarıdaki yazıyı şöyle yazalım ki virgülden sonrasını ve ancak yazısını görmezden gelmesin metatron
Evet şöyle söyler; Türkiye (1982 Anayasası'nın 2. Maddesi) Laik
Şimdi Laikliğe sığınıyorsun ya, hadi bunları Laikliğin içine koy seni göreyim, bakalım daha ne kadar kıvırıcan. Sen bişeye takılma istiret gitsin hepsini Sen Laikliğin şu tanımına şunları sığdır bakalım.
Hani sana Laik ülkeleri sıralamıştım ya bunda bişey yok diye hatırladın mı?
Bana yasa göster diyeceksin değil mi? sana kanıt göstericem şimdi cüzdanını masanın üstüne koy. Korkma çalmicam
Eğer öyle dersen çok daha kötü, bence sakın deme.
Neden daha kötü açıklayalım..
Ancak Diyanet İşleri Başkanlığı ile devlet katında sadece İslam dininin Sünni inancına hizmet eden, fetva veren, halktan toplanılan vergiler ile finansmanı sağlanan bir devlet dini anlayışı mevcuttur. Hadi sana göre yok diyelim.[/B]
Devlet diyanet işleri başkanlığını yönetiyor mu? Evet.
Halktan toplanan verigilerle ayakta tutuyor mu? Evet.
Fetva verenlerin maaşını devlet veriyor mu? Evet.
Son olarak Devlet dini anlayışı mevcut mu? Hadi senin dediğine göre mevcut değil mevcut değil yukarıdakiler tutuyor aşağıdaki de tutuyor ne söyleyeceksin merak ediyorum
Neden mevcut değil, mevcut değilse
cüzdanını çıkar, bana kimliğinin arkasındaki Din kısmında ne yazıyor söyle?
Halâ Laikmiyiz diyorsun. Ozaman bana dünya'da böyle bir örnek göster? ehehehe
Nokta ile Virgülün ayrımını birdaha iyi yap. Kanunda olmaması çok daha vahimdir
Hatta Alevi vatandaşımız kimliğini çıkarsın baksın ne yazıyor? Halâ Laik diye bilmene pişkinlik derim
Nakavtsın.. metatron daha fazla zorlama kabullen. Bırak egoyu
- Yönetici düzenlemesi: :