Milli Piyango kazananlara ne oldu

WhatIveDone
Forum Ustası
Milli Piyango kazananlara ne oldu?

Yılbaşında büyük ikramiye kazanan bazı talihlilerin başına gelmeyen kalmadı. Kimi bıçaklandı kimi huzurunu kaybetti, birinin mezarı bile açıldı!. İşte o hikayeler...

KOCAYI BOŞADI

YEŞİM AKYOL: 2003'te 2 trilyon çıktı. Kavga etmeye başladığı 8 yıllık eşiyle boşandı. Kocası "Para çıkınca beni boşadı" diye suçladı.

KORKU EVE KAPATTI

SALİH BAHTİYAR: 1985 ve 1997'de iki büyük ikramiye kazandı. Bahtiyar'ın huzuru kaçtı, "Mafya beni bulacak" diye bunalıma girip, eve kapandı.

MEMURLUĞU GİTTİ

AYHAN YALÇINKAYA: 1995'te zengin oldu. Memurluğu bıraktı. İşyerleri elinden gidince "Memurluğa geri dönmek istiyorum" dedi.

MEZARI AÇILDI

SALİH GÜMÜŞÇAY: Salih Dede. 1989'da 5 milyar kazandı. 1 yıl sonra öldü. Tek başınaydı, yüzlerce akrabası çıktı. DNA testi için mezarı açıldı.

OĞLU BIÇAKLADI

NECMİ YILDIRIM: 2004'te 10 trilyonun dörtte birini kazandı. İkramiye yüzünden kavga çıkaran oğlu, bıçakla Yıldırım'ı boğazından yaraladı.
PARA İÇİN KAZANDILAR, PİŞMAN OLDULAR

Hepimizi hayallerini süsler, Milli Piyango'nun yılbaşı çekilişinde büyük ikramiyeyi tutturup, yeni yıla zengin olarak girmek... Her çekiliş öncesi, büyük ikramiyeyle kaç lüks araba, boğazda kaç ev alınabileceğine dair haberler yapılır... Çekilişten sonra da gazeteler, televizyonlar bir telaş yeni yılın talihlilerini aramaya koyulur.

Amortiyle yetinmek zorunda kalanlarsa gıpta eder, "Ah ben olacaktım ki onun yerinde" diyerek. Ancak sanılanın aksine ikramiyeyi tutturanların hayatları her zaman çok da güllük gülistanlık olmuyor. Kimisi büyük hayal kırıklıkları yaşadı, kimisi eski kıt kanaat geçindiği günleri bile özler hale geldi. Para yüzünden ailesi dağılan da oldu, oğlu tarafından bıçaklanan da... Hatta "Keşke çıkmasaydı bu para" diyenler bile çıktı.

(Ç)Alıntı...

Altunizade
Forum Ustası
Bunların en büyük hatası bunu başkaları ile paylaşmaları.

Kimse ile paylaşmayacaksın eşine bile söylemeyeceksin, hiç kimsenin ama hiç kimsenin haberi olmayacak. :)

WooDyWooDPeCKeR
Forum Ustası
2001 de benım arkadasın dayısına pıyanqo qıbı bısey cıkmıstı veya sayısal tam hatırlamıyorm aılece Antalyaya qıttıler orda yasıyolar sımdı:cool::):)

SiT@Re
Forum Ustası
haydan gelen huya gider,
parayla saadet olmaz,
vs.vs...

piyangonun helal olmadığını düşünenlerdenim.. :)

ayyash07
Forum Ustası
ihtiyacın kadarını alırsın, kalanını fakire fukaraya dağıtırsın. bu ülkede evi olmadığı için sokakta yaşamaya mahkum olan ne aileler, maddi durumları kötü olduğu için okula gidemeyen ne çocuklar, üniversite eğitimi göremeyen ne gençler var. hadi bunuda yapmıyon, bari bi iş kur, istihdam yaratki en azından bir kaç kişi işsizler ordusundan emekli olsun. ancak o zaman helal olur bu para.

Iskelet
Forum Ustası
İkramiye Çıkmaması Bir Dert Çıkması Ayrı Bir dert Bana Çıksa Para Kimseye Sölemez Direkt Gömerdim :D Birde vasiyet Bırakır Meşe Agacının 100 metre İlerisinde Sizi Bekliyen Mutluluk war Deyip (Evlatlarıma) Sır a Kadem basardım :D N Diyorum ben Yaa

djmamiy
Forum Ustası
akıllıra cıokmadıgı için böyle oluyo bak cıksın bana siz olanları görün para nasıl yenirmiş görür millet walla

hackers_kral
Buradaydı
Paylaşım için teşekkürler üzücü olaylar tabi
valla benim için sorun deil para çıktıgında her taraftanda akraba cıkıyo ne oluyor bu durumda; e diyo ben senin işte bilmem nerden akrabanım... eee ben tanımıyom seni buzamana kada nerdeydin hangi dağda kurt oldu şimdimi aklına geldim... işte kemkum...
Akabinde s..tri çekiyon ya parayı ya adam akıllı kullanıyon yada haydan gelen huya gider misali harvurup harman savuruyon

ibrahimyildiz
Forum Ustası
yaa insan oğlu doyarmı dünyanın en zengini olsa yinede yetinmez gider ayı satın almayı calısır

paran olacak ama kendi kazandıgın hem kimse ile başın belaya girmez hemde bereketli olur !

since1453
Forum Ustası
1989 bu yana 6 kötü ornek var ! peki cogu zaman buyuk ikramiyenin 4 e bolundugunu var sayar isek yaklaşık 50 kişilik bir ikramiye kazanan sayısı oluşur gunumuze kadar bu da demek oluyorki 44 kişi saadet içinde ortadan kay bolmuş yaşıyor .( sen kendini afişe edersen ikramiye cıktı diye başına geleceklerden kimseyi suclayamazsın) parayı kazanmak bir sorun ise onu kullanmak cok buyuk bir sorundur ..bence