Sen aday ol desteklemeyen ne olsun seninde yandaş olmamaya gayret ettiğin açık düşünceli birini olduğunu düşünüyorum ben bunun tersini söyleyerek turkishonlyturkish in ne karakterine nede başka bişeyini yargılamadım .Fanatik olduğu gerekçesiyle desteklemedim.Ben kimseyi müslüman veya hristiyan veya akp li diye yargılamam bunlara sahip olsa bile sevgimde eksiklik olmaz ben kişi eleştirmem davranışını eleştiririm konu sahibinin veya diğer üyelerin yanlış anlamasını istemiyorummod olmak için ban kriter değildir.
bkz. metatron s.mod iken ban yedi.
Ben de yazmayacaktım ama; konu sahibinin yazması üzerine daha yazmamasını rica ediyor, ve ben açıklama getiriyorum.
Konu sahibi olan ve Baba diye hitabettiğim kişinin karakterinden zerre kadar şüphem yoktur ve ellerinden öperek, foruma ne olursa olsun, taraflı da olsa tarafsız da, efendi duruşuyla küçük büyük herkese örnek olacağını düşünüyorum.
Forumda eksk olan taraf bu. Bunu da sağlayacağına inanıyorum.
Bir mesaj atmayı düşünüyordum ama kusura bakmayın 2. mesajım oldu. polemik olarak algılanmasın lütfen.
Sadece düşünce kriterleri olarak başka şeyler düşünülsün demek istiyorum bu yüzden yazdım.
Bir örnek daha vereyim.
Ben de siyasette mod adaylığı için konu açtım, 4- 5 gün konu açık kaldı, anket kullandım
o kadar kişi oy kullandığı halde hiç olumsuz oy gelmedi fakat mod olamadım, çünkü zamanın mod sayısı yeterliydi.
Mod olmak için başka kriterler lazım, ve günümüz eksik yönlerinden birisi de Baba tamamlayacaktır.
Kolay gelsin ( Son mesajımdır, kimse alınmasın lütfen.)
Hepinizi seviyorum
sizin siyaset bölümüne iyi bir mod adayı olabileceğinizi düşünmüyorum, kişiliğinizi bilemem ancak tarafsız değilsiniz ve aslada olamazsınız ,
Bu söylediklerimi şahsi algılamayın veya zıt düşüncelere sahip olduğumuz için söylemiyorum zira aynı şeyleri şuanki modumuz olan gila içinde düşünüyorum tarafsız değil.
Aynen abiDede yi emekli etmeden olmaz.
Onun da ölmeye niyeti yok. Bizi de gömer
Başka bölümlerde belki ama siyaset bölümünün oldukça aktif bir moderatörü var zaten.
Örnek olarak en son verilecek moderatörden bahsettiniz.Gila siyaset bölümüne yakışacak tek bir yönü bulunmamaktadır.Eğer bir moderatör siyaset bölümündeki bütün konuların altına ilgili ilgisiz tayyip erdoğan yorumu yapabiliyor akp yandaşlarına sürekli ban uyarısı yapıyor ve karşıt görüşlere imtiyaz yapıyorsa onun yeri siyaset bölümü değil akp karşıtları diye bir bölüm moderatörlüğüdür.Siz AKP ülkenin içine bile etse eleştiremiyecek kadar fanatik ve sabit görüşlü birisiniz terazide dengeyi sağlayamayacağınızı düşünüyorum ÖRN:Gıla bile yeri geldiğinde CHP sinden tutunda başkasını eleştirecek kadar veya iyi bi icraat olduğunda AKP yi destekleyecek kadar esnek ve açık görüşlü başka taraf tutmayan biri o yüzden desteklemiyorum