modem arayüzüne bağlanamıyorum

ramco_16
Cool Üye
bugün pc ye windows 7 kurdum. öncesinde win xp vardı. sorunum şöyle;

wireless ile internete sorunsuz bağlanıyorum ancak tarayıcıya modem ip adresini (192.168.1.1) yazdığımda modem arayüzüne bağlanamıyorum. sayfa bekleniyor diyor sürekli yuvarlak simge dönüyorda dönüyor. ethernet kablosuyla bağlandığımda modem arayüzüne girebiliyorum ancak wireless ile bağlandığımda modem arayüzüne giremiyorum. modem ip sini pinglediğimde sorunsuz ping atıyor.

laptop markası: lenovo 3000 n 200

modem markası: zyxel p-660hw-t1 v2

0x0001
Forum Ustası
benim de başıma gelmişti. modemin ayarlarıyla oynamıştım giremiyordum sonra. bi reset at modeme düzelir ama düzelmeme ihtimali de var işte o zaman ayvayı yersin internete de giremezsin :)

ramco_16
Cool Üye
ben modemin ayarlarıyla hiç oynamadım win xp kuruluyken sorunsuz giriyordum ancak win 7 kurunca girememeye başladım.

ramco_16
Cool Üye
arkadaşlar modeme telnet ile bağlanabiliyorum ethernet ile bağlandığımda modem arayüzüne girebiliyorum windows xp kuruluyken yine modem ara yüzüne girebiliyorum ancak hala windows 7 kuruluyken modem arayüzüne internet explorerden ip yazarak giremiyorum kafayı yiyecem herşey normal bağlantı var hiç birşeyde problem yok ama bir türlü windows 7 den internet explorer google chrome tarayıcılarına modem ip sini yazdığımda sayfa gelmiyor. şifre girme ekranı bile gelmiyor.

ramco_16
Cool Üye
hocam benim sorunumun buradakiyle alakası yok. kafayı yedirtti bana bu durum zaten silip xp ye döndüm şuan sorunsuz modem arayüzüne bağlanıyorum. win 7 kurmam birdaha gıcık oldum. :D

bayhekim81
Çırak
Neden herkez sorunu modemde aryor. Modemi başka bilgisayarada arayüze girilebiliyor

Neden herkez sorunu modemde aryor. Modem başka bilgisayarada arayüze girilebiliyor. ben windows 7 ethernet kartını sildim tekrar yükledim ve modeme reset attım yine düzelmedi. Bunu çözenin eller öpülür.