apobomfunk
Daimi Üye
hocam kısacası format atmaya çalışıyo, oluşturduğu iso dosyası yedek değil kurtarma cd si ama o da çalışmamış.son çare dediğin gibi windows 8 cd si ile formatAbicim; ben, senin ne yapmak istediğini tam olarak anlamadım.
İlk mesajında fabrika ayarlarına dönmek istediğini yani sıfırlamak istediğini yazmışsın. Hem de yedek aldım, dvd'ye yazdım demişsin.
Son mesajında ise aldığın yedeği kalıp dosyası olarak dvd'ye yazdığını belirtmişsin.
Şimdi aldığın yedeği geri yüklesen ne olacak ki? Aynı sistem karşına çıkacak. Sen yedek aldım derken önceden aldığın bir yedekten mi bahsediyorsun acaba?
Ayrıca bu yedeği nasıl aldın, ne ile aldın onu anlat lütfen.
Ek olarak: Elinde Windows 8 kurulum medyası var ise; Windows'un kendi içinde yer alan sıfırlama seçeneğini kullanmayı deneyebilirsin.
Eğer Format atacaksan; ne olur ne olmaz diyerekten, Lisans Anahtarını bir kenera yaz. Hatta Advanced Tokens Manager ile lisansınızın yedeğini alabilirsiniz.
Son olarak; Sevisi arayıp "Kurtarma bölüntüsünün içini ben boşaltmadıysam kim boşalttı lan" diye sor, bakalım ne cevap verecekler?![]()