Muayene ile ilgili

\Emix
Forum Ustası
Merhabalar arkadaşlar

yarın motorsikletimi Muayeneye götüreceğim inş

motorumda yan deri çantalar arka bagaj ön sosis çanta ve ayna mevcut rüzgar aynası ayrıyetten 2 adet sis far'ım var.

çantaları ve aynayı sökmem gerekiyormu?

ve egzos'tum.

ucunda kapat vardı ufacık bir delikten çıkıyordu bütün ses,duman vs onu çıkartmış abim. ayrıyetten egzost'un içinde susturuculara dokunmamış. içeride bulunan metal sünger gibi bir parçayı çıkartmışlar

herşeyi geçtim bu egzost'tan kalırmı? ağır kusurmu ?

rolantı sesi duyulmuyacak kadar az yarım gaz verince egzostun standart halinin son sesinden biraz daha az veriyor ancak gip gazda yırtıyor kendini resmen

yorumlarınızı bekliyorum teşekkür ederim.

\Emix
Forum Ustası
sinyali kendim bi kablo bulup yaptım

egzos'unda ucuna orjinal kapağını kaynaklattırdım

sonuç

KUSURSUZ,ETİKET VERİLDİ,ONAYLANDI

:)

TurkishOnlyTurkish
Moderator
Yönetici
Şu aralar trafik muayenesini baya bir ciddi yapıyorlar..aracaınızda eksik gedik ne varsa söyleyip, yaptırıp tekrar getirin diyorlar...

\Emix
Forum Ustası
Şu aralar trafik muayenesini baya bir ciddi yapıyorlar..aracaınızda eksik gedik ne varsa söyleyip, yaptırıp tekrar getirin diyorlar...

ilk bi gittim ama egzos'u kapattırmıştım

elemanın birisine sordum dedim motorumun sol arka sinyal yanmıyor hafif'mi sayılır ağırmı diye kaç yaşında motor dedi 6'dedim kalır dedi o yaştaki her aracın herşeyi yanması lazım dedi derken memleketten girdik çıktık arkadaş olduk onun istasyona denk geldim dedim sinyali yaptım filan biraz sohbet derken kusursuz etiketini verdi

ama genel olarak dikkat ettim aracın herşeyine bakıyorlar varsa bi kusur direk kalıyor öyle arkadaşımda cartta curtta acımıyorlar..