Muhalif seslere olan hazımsızlık

Wardom'dan ayrılmalı mıyım?

• Evet

Votes: 7 41.2%
  • Hayır

Votes: 10 58.8%

• Toplam oy
    17
  • Poll closed .
DuKe
Forum Ustası
Merhaba Arkadaşlar,
14 yıldır bu forumda bir şeyler paylaştım tartıştım ama son dönemde insanların kendileri gibi düşünmeyenlere hazımsızlığı durmadan aşağılaması hatta bunu yapanların MOD olması beni üzüyor yaşı 37 olmuş birisi olarak dünkü çocuklarla laf kargaşasına girmekte çözüm üretmiyor...

Ayrıca siyaset bölümünde kendilerine muhalif herkesi bıktırıp küstürüldüğü sadece aykırı sesin benim kaldığım düşünülürse benimde ayrılma vaktimin gelip gelmediği düşüncesi aklıma düştü.

Ama 14 yıllık bir wuser olarak bu kararı tek başıma almak istemedim. Mümkünse forumda benimle mesajlaşan kişilerin aşağıdaki ankete içlerinden geldiği gibi cevap vermelerini bekliyorum. Cuma gününe kadar devam edecek anketin sonucuna uyacağım.

Teşekkürler.

myarar1983
Daimi Üye
Bence ayrılmaman gerek, bende uzun yıllar forumda olmama rağmen pek konu açmıyorum ,pek tartışmaya da girmiyorum ama hergün wardoma gelip tartışmaları izliyorum .
Evet ne yazık ki bazı dostlarımız aşırı derecede kırıcı olabiliyor ama çok fazla takıntı yapmamak lazım oda onları kişiliği.
Eğer düşüncelerinden eminsen mutlaka sesini duyurmalısın. Muhalefet tabiki kırıcı olmamak şartıyla her zaman varolmalı.ağız dalaşına girme bence çünkü herkesin bildiği kendine doğrudur. insanları değiştiremezsin.fikirlerini yaz sadece faydalı olanları zaten alacak olan kişiler alır duke kardeşim

DuKe
Forum Ustası
insanları değiştiremezsin.fikirlerini yaz sadece faydalı olanları zaten alacak olan kişiler alır duke kardeşim
Değiştirmek gibi bir niyetim hiç olmadı bende onlar gibi düşüncelerimi paylaşmak istiyorum ama bundan dolayı aşağılanmayı yada hakaretleri kaldıramıyorum.

Tartışmayı bile bilmeyen kişiler sıkışınca küçümseyip aşağılıyor yanına da 2 tane dalkavuk bulunca kendinin haklı olduğunu sanıyor. sıkıldım...

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Değiştirmek gibi bir niyetim hiç olmadı bende onlar gibi düşüncelerimi paylaşmak istiyorum ama bundan dolayı aşağılanmayı yada hakaretleri kaldıramıyorum.

Tartışmayı bile bilmeyen kişiler sıkışınca küçümseyip aşağılıyor yanına da 2 tane dalkavuk bulunca kendinin haklı olduğunu sanıyor. sıkıldım...

Sen kendini muhalif mi sanıyorsun?

Muhalif olmak bilgi ister, birikim ister, akıl ister, mantık ister.

Madem kuyruğu tutuşmuş kedi yavrusu gibi ciyaklıyorsun, adam akıllı bir cevabı hak ediyorsun demektir.

O görev de bana düştü yine :cool:

Seçim öncesinde CHP - HDP nin ittifak içinde olacağını hem konu, hem mesajlarınla destekledin.

Bu, koca bir yalan, kara propogandaydı.

Sana kimse hoop nooluyo dedi mi?

https://www.wardom.org/threads/banu-avar-chp-ile-hdpnin-bir-araya-gelmesi-abd-projesi.579982/#post-4420498

AKP iktidarına karşı olanları ya pkk yandaşı, ya fetocu olmakla itham ettin

Benim gibi düşünenlere alenen vatan haini, şerefsiz yaftası yapıştırdın

Buna karşılık sana küfredip hakaret eden oldu mu?

akp devirmek için hdp ye sarıldınız olmadı, birde fetöyü deneyelim diyosunuz :D bol şans...

Meral Akşener, devletin borozanlığını yapan TRT ye gereken dersi vereceğim dedikten sadece iki gün sonra

TRT nin, darbecilere direndiği için Akşener'in buna içerlediğini ve öç almak istediğini ortaya koyan makaleyi buralara yapıştırdın

Sana ses çıkartan oldu mu?

Meral Akşener gözümüzün içine baka baka, "Darbecilere direnen TRT'den öç alacağım" diyor.

Bir siyasi partinin amblemini maklubeye benzeterek yaptığın paylaşım ile insanlara aşağılık iftiralar attığın zaman sana kimse sesini çıkarttı mı?

Abdülhamit konusunda sana destek çıktık.

Her kişi, her dönem, o günün şartlarıyla değerlendirilmeli dedik, bunu bile anlamadın

https://www.wardom.org/threads/abdulhamitin-ruslar-icin-astirdigi-asker.581287/#post-4424301

Bu ülke insanının iki ana hassasiyeti var.

Din konusunda hassasiyet dışı davrananları anında uçuruyorlar

Gel gelelim, Atatürk konusu akp iktidarı ile birlikte bir hayli yumuşatıldı

Artık isteyen istediğine istediği gibi kelam edebiliyor

Ne yazık ki; Wardom olarak biz de bu geleneğe ayak uydurduk

Ey Türk gençliğinin gençleri başlıklı konuda ülkenin yarısının Atatürk düşmanlarıyla iş birliği yaptığını iddia ettim

Bu konuda bana yapılacak bir tek şey düşer, ülkenin yarısının oy verdiği AKP nin Atatürk düşmanlığını kanıtlamak ve ortaya koymak.

Bunu rahatlıkla şu an bile yapabilirim

Birden yüze kadar say, bir yerde dur, durduğun rakamı söyle ve şu rakam kadar kanıt isterim de

Koymayan şerefsizdir

Ülkenin yarısı Atatürk düşmanlarıyla işbirliği yapıyor

Nokta.

Buna karşılık sen de diğer yarının din düşmanlığı yaptığını ifade ettin

Diğer yarısını dinsiz, kafir ilan ettin

O kafirlerden belki senin ailende bile birileri var

Diğer yarısı da Devlet düşmanı ve din düşmanları ile işbirliği yapıyor.

Noktalı virgül ;)

Sana kibarca gel, düello bölümünde tartışalım, millet karar versin dedik

Küfür mü, hakaret mi ettik?

Üstelik senin koyacağın her bir kanıt için çarpı beş kanıt koyacağımızı da ifade ettik.

Kıvırdın gittin..

Şimdi..

Ayrılayım mı, ayrılmayayım mı diye başlık açmışsın

Çok da tın.

Ayrıl diye işaretledim.

Ama ben senin yerinde olsam ( Ki; Bunu zamanında co-admin için bile yaptım ) açarım bir düello,

Senin gibi üstün bilgi, birikim ve zekaya sahip bir muhalifi hangi namert şerefsiz susturmaya çalışıyorsa alırım karşıma

Bir bir haklılığımı ortaya koyarım.

Bende o yürek de var, o mabat ta

Sende var mı, pek emin değilim.

Şu wardom sayfaları senin asılsız iftira, hakaretlerine karşılık sorulan sorulara verilmeyen cevap sayfalarıyla dolu.

Kusmak istediğin gibi kusuyorsun

Sıvamak istediğin gibi sıvıyorsun

Sıkıntılı soru gelince sırra kadem basıp, yeni saçmalıklara yelken açıyorsun.

Bunları senin için yazmıyorum. Okuma, okuduğunu anlama gibi sıkıntın olduğunu sekiz sene önce yazmıştım

Diğer üyeler için küçük anekdotlar bıraktım konuya. Hepsi bu

trwe
Çırak
Ben bu forumun görülmeyen eski (yaş 38) bir üyesi olarak forumdan gitmeni uygun buluyorum.Çünkü sürekli sorun çıkartıyorsun.Aynı Cumhurbaşkanı gibi sürekli gerilim peşinde koşuyorsun.Forumun en yaşlısı olan GILA'ya sürekli sataşıyorsun.Yani bu liste uzarda uzar.
SON SÖZ:
,ölen ölür kalan sağlar bizimdir yola devam....Sana da uğurlar ola......!
Gidene yol orada kalan forum burada.......

Son düzenleme:
DuKe
Forum Ustası
Ben bu forumun görülmeyen eski (yaş 38) bir üyesi olarak forumdan gitmeni uygun buluyorum.Çünkü sürekli sorun çıkartıyorsun.Aynı Cumhurbaşkanı gibi sürekli gerilim peşinde koşuyorsun.Forumun en yaşlısı olan GILA'ya sürekli sataşıyorsun.Yani bu liste uzarda uzar.
SON SÖZ:
,ölen ölür kalan sağlar bizimdir yola devam....Sana da uğurlar ola......!
Gidene yol orada kalan forum burada.......
Yorumun için teşekkürler.

T@M@Y
Forum Ustası
DuKe,
Sen muhalif ses değilsin ki. Sen bildiğin siyasi fanatiksin. Söylediğin şeyler yanlış çıksa bile bir çıkıp burada hata yapmışız bundan sonra yorum yaparken daha dikkatli olayım düşüncesinde değilsin. Bazen benim gözümde paralı troller gibisin. Forum burada wardom eski wardom olmasada yeni sekme açtığında elin w-a-r tuşlarına otomatik gidecek bir süre.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
DuKe,
Sen muhalif ses değilsin ki. Sen bildiğin siyasi fanatiksin. Söylediğin şeyler yanlış çıksa bile bir çıkıp burada hata yapmışız bundan sonra yorum yaparken daha dikkatli olayım düşüncesinde değilsin. Bazen benim gözümde paralı troller gibisin. Forum burada wardom eski wardom olmasada yeni sekme açtığında elin w-a-r tuşlarına otomatik gidecek bir süre.

Bu nedir bilmeyene anlatayım

Konuda iki mesaj olsa da, yüz küsur gösterim olduğunun

20 Mesaj olsa da 1000 üstünde gösterim olduğunun görüntüsüdür

Bu mesajları okuyanlar var ya..

Yıllarca fetonun orasını burasını yalayıp yalayıp, 15 Temmuz geldiğinde kuyruğunu kıçının arasına kıstırıp git ( MİŞ ) gibi yapıp konuları takip edenlerdir

Anladığım kadarıyla senin fanatik te artık birtakım gerçekleri anlamaya başladı

Ya da paralı troll ise maaşını kestiler, dün cici dediğine bugün tuh diyemediği için bağlamamın telleri ayakları yapıyor

Bu site, zamanında totalde 3500 konusu olan Gila'yı bile gözünü kırpmadan sınırsız banlamış bir site

DuKe dediğin de kim ya?

Şımartmayın vatandaşı

İsteyen istediği yere gider

İşte kapı işte sapı

Tarun
Ehli Keyf Wuser
Merhaba Arkadaşlar,
14 yıldır bu forumda bir şeyler paylaştım tartıştım ama son dönemde insanların kendileri gibi düşünmeyenlere hazımsızlığı durmadan aşağılaması hatta bunu yapanların MOD olması beni üzüyor yaşı 37 olmuş birisi olarak dünkü çocuklarla laf kargaşasına girmekte çözüm üretmiyor...

Ayrıca siyaset bölümünde kendilerine muhalif herkesi bıktırıp küstürüldüğü sadece aykırı sesin benim kaldığım düşünülürse benimde ayrılma vaktimin gelip gelmediği düşüncesi aklıma düştü.

Ama 14 yıllık bir wuser olarak bu kararı tek başıma almak istemedim. Mümkünse forumda benimle mesajlaşan kişilerin aşağıdaki ankete içlerinden geldiği gibi cevap vermelerini bekliyorum. Cuma gününe kadar devam edecek anketin sonucuna uyacağım.

Teşekkürler.
muhalif mi
ne muhalifi komik olma
sen bizatihi iktidarın tüm yüce vasıflarını üstünde toplayıp wardomda zuhur bulmuş halisin
bu yüzden senin muhalif olman imkansız bro ,çünkü bu senin bünyene ters
olsan olsan iktidardaki erkin gücünden faydalanan oportünistin biri olursun

hazımsızlık ve aşağılama mevzusundan şikayetçi olman ise çok manidar
tıpkı reyisin gibisin mesela oda her seferinde yaptığı hata ve yanlışlıkları
karşısındakilere isnat edip sıyrılmaya çalışırdı
geçmişte teyyo yazdığı için uyarı alıp msj silenen üyenin yanında
senin özellikle son seçim döneminde muhalefet parti liderlerine yakıştırma ve hakaretlerde bulunup
insanları itin g**ne soktuğun günleri unutmadık

şimdi bu örnekler varken senin verecek cevabın olmadığı için
üyeleri şikayet etmende düpedüz saçmalık
kaldı ki son sözü ekseri ''inadına akp ''diyenler tarafından yönetilen bi sitedesin
bunun kıymetini bil

haa tüm bunlara rağmen gitmek için bahane arıyorsan konu açıp anket yapmana gerek yok
mesela ben,seçim döneminde hem hakaret ve suçlayıcı olmayan msj larım silindiği için
hem de haksız bulduğum uygulamarı için Nesta ve Necdeti eleştirip serzenişte bulundum
peki yönetim ne dedi
kibarca bizim kurallarımız bunlar arkadaş işine gelirse dedi
sonuçta adamlar mekan sahibi,
bundan dolayı bende siteye girip yazı yazmaktan imtina ettim
bu bir örnek

her daim klavye senin elinde ,istediğini yap ama
fakat her seferinde şu reyisin gibi mağdurum edebiyatı yapma
çünkü çok itici oluyorsun

Son düzenleme:
fearof
Forum Ustası
@DuKe;

Bu konuyu açmadan önce kendine şunu sorman lazımdı.

''Muhalif bir sesmiyim yoksa ciddi bir fanatikmiyim.''

Muhalif bir ses olarak hareket eden birisi olsan ''Diğer yarısı da Devlet düşmanı ve din düşmanları ile işbirliği yapıyor.

Noktalı virgül ;)''
diyerek herkesi aynı kefeye koymazsın.

Ha bu hatayı yapan bir tek Sen misin?

Hayır.

Aynı hatayı @Gila 'da yapıyor.

Bunun en belirgin satırlarıda ''Bu mesajları okuyanlar var ya..

Yıllarca fetonun orasını burasını yalayıp yalayıp, 15 Temmuz geldiğinde kuyruğunu kıçının arasına kıstırıp git ( MİŞ ) gibi yapıp konuları takip edenlerdir.'' Satırlarıdır.

Bu satırlar maksadını aşan sözlerdir. Bir konuyu okuyupta mesaj atmayan herkese şucu ya da bucu yaftası vurmak tabiri caizse ''.ok yemenin daniskasıdır.''

Dolayısıyla eleştirinin de savunmanın da dozu iyi ayarlanmalıdır. Bu doz fazla kaçırıldığında yukarıdaki satırlarda olduğu gibi saçmalıklar silsilesi başlar ki bu da kişi düşüncelerinde haklı bile olsa haksız konuma düşer.

Ben forumdan kim olursa olsun, hangi görüşte olursa olsun gitmesi ya da gönderilmesi taraftarı değilim.

Tabii ki forumun da kendine özgü kırmızı çizgileri vardır ,bu çizgileri ihlal etmeyi alışkanlık haline getirenlerin gönderilmesi de mutlak surette gereklidir. Aksi forumu forum olmaktan çıkarır.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Aynı hatayı @Gila 'da yapıyor.

Bunun en belirgin satırlarıda ''Bu mesajları okuyanlar var ya..

Yıllarca fetonun orasını burasını yalayıp yalayıp, 15 Temmuz geldiğinde kuyruğunu kıçının arasına kıstırıp git ( MİŞ ) gibi yapıp konuları takip edenlerdir.'' Satırlarıdır.

Bu satırlar maksadını aşan sözlerdir. Bir konuyu okuyupta mesaj atmayan herkese şucu ya da bucu yaftası vurmak tabiri caizse ''.ok yemenin daniskasıdır.''
Çetin Altan rahmetliyi pek sevmezdim. Yine de yıllar yıllar önce yazdığı bir satır aklımda kaldı

Oku baban gibi eşek olma virgülü doğru yere koy.

Virgülü bir yere koyar adamın babasını eşek yaparsın, diğer yere koyunca babayı adam yerine koyarsın

Şu yazdığında dibine kadar haklısın. Maksadını aşan bir cümle olmuş.

Aslında oraya küçücük bir ( da ) koysaydım, sapla samanı ayırmış olurdum.

Orada izah etmeye çalıştığım şeyi sen anladın ama hatayı da yakaladın.

Sanırım yıllardır bazı şeyleri kitabına uygun yazdığım halde en yakın bildiğim insanlar bile beni öyle ters anladı ki, sonunda kitabı defteri bir tarafa attım. Yapmamam lazımdı.

Şimdi onu gidip düzeltmek var ama, madem eleştiri geldi, o halde insanlar eğriyle doğruyu görebilsinler, o yanlış kelime orada kalsın.

Yine vatandaşa dönüp gelmek gerekirse...

Son seçim öncesinde insanları çileden çıkartacak hakaretler ve iftiralarla buralarda boy gösterdi

Meral Akşener'i fetocu yaptı, pkk yandaşı yaptı

Bak.. Hiç bir şekilde alakası olmadığı halde ve alakası olmadığını kendisi bile bildiği halde CHP - HDP ittifakından dem vurdu durdu.

Bir öncesinde referandumda evet diyenlerin alayını pkk yandaşı olmakla itham etti

Bütün bunları bir yana koyuyorum..

Yahu.. İnsanda azıcık utanma olur. Ona buna fetocu diyeceksin, fetonun koynundan çıkmayanların düdüğünü çalıp duracaksın.

Bunun adı trollüktür

Ben, RTE ye bazen tayyip, bazen recep bey, bazen beyefendi falan derim

Kemal Kılıçdaroğlu'na da kemal diye seslendiğim çoktur. DÜŞÜN LAN MİLLETİN YAKASINDAN başlıklı konuda Devlet Bahçeli ve Kemal Kılıçdaroğlu'na hiç çekinmeden giydirdiğimi herkes biliyor.

Sevmememe rağmen, Sultan Abdülhamit derim. Abdül demem.

Sadece vahdettin için bazen vahi demişimdir, bazen de az geride gördüğün gibi küçük harfle yazarak onu önemsiz bir kişi olarak tanımlamışımdır

Ancak..

Daha geçen gün iki meydan savaşından muzaffer olarak çıkan İsmet İnönü'ye ismet diye hitap etti, ona bile ses çıkartılmadı.

Bugün İsmet İnönü'ye ismet diyen, yarın Atatürk'e musti diye hitap edebilir.

Bunlar hep alıştırma safhalarıdır.

Bütün bunlara rağmen, mart kedisi gibi hem çüker hem ağlar pozisyonlarda bulunması da bana gerçekten komik geliyor, gülüyorum.

Ve sosyal medyada tanıdığım, bildiğim, ayda sadece 200 lira alan ve buna karşılık facebook sayfalarında osuruktan teyyare ona buna ağıza alınmayacak iftiralar atan kişiler tanıyorum.

Ayda sadece 200 lira için insanların namuslarına, şereflerine fütursuzca dil uzatanları biliyorum

Ve ne yalan söyleyeyim, benim fikrimdir beni bağlar, DuKe efendinin de bir trol olduğunu düşünüyorum

Troll olması wardom'da barınmasına engel midir?

Hayır..

Biz burada ne troller barındırdık. Bir DuKe mi ağır gelecek?

gorkem
Forum Ustası
Sen muhalif falan değilsin..

Muhalif ses değilsin..

Muhalifim diye padişahınızdan öğrenidiğiniz şekilde mağdur ayaklarına, ajitasyona girme...

Kendisi gibi düşünmeyen ve eleştiren herkesi terörist, fetöcü, hain, pkk'lı bilmem ne diye yaftalayan, dışlayan kişi hiç kusura bakma sen ve senin gibi AKP sempatizanlarıdır.

Dili, dini, ırkı, milleti, politik düşüncesi farklı olana hiç bir tahammül ve saygı göstermeyen, her defasında düşüncesini beğenmediklerine sırf senin tayyibini eleştiriyorlar diye, sırf hatalıyız diyebilme dirayetini gösteremediğin, bunu itiraf edecek cesaretin olmadığı için güncel popüler terör örgütü damgası yapıştıran sen ve senin AKP'lilerindir.

wardom forumlarında attığın onlarca mesaj en olmadık yerde bile din düşmanları, pkklılar, hdpliler, vatan hainlerini gibi yaftalamaların bunun en büyük ispatdır..

Bu ülkenin halkı, bir gün gerçektende bölünme tehlike yaşarsa bunu yapacak PKK, yada HDP değil, AKP ve onun arkasından gidenlerin suçu olacaktır.
Güçlüyü destekleyenlerle, haklıyı destekleyenler.
Bizden olduğu için yediği her haltı görmezden gelenlerle, öz eleştiri yapanlar
Aklıyla vicdanıyla hareket edenlerle, çıkarı için hareket edenler gibi.
Bu ülkenin kurucusan hakaret edenlerle, etmeyenler.
Yalancılar ve dürüstler.
AKP'li olanlar ve vatan haini(!) olanlar:)

İlkokul bilgisinin bile yeterli olacağı konularda sırf AKP diye saçmaladığını yakaladığım konularda kantarın topuzunu kaçırarak belki hakarete varan laflar etmiş olabilirim sana karşı. Bu sebepten ötürü kusura bakma.Ancak senin tarafından söylediğim hiç bir şeyin kanıtlarla yalanlayabildiğini bir kere bile görmedim bunu da ekliyim....

Bu kafayla, bu akılla, bu biatla devam ettiğiniz sürece şunu söylemek zorundayım tüm AKP zihniyeti için söylüyorum bugün wardomdan gidersiniz ve belki böyle böyle bi yerlerden gidererek ve ayrılarak bu milletin bu ülkenin yakasından düşersiniz, biz de diğer tüm politik görüşten insanlarla bir araya gelip sizin 16 sene boyunca içine ettiğiniz memleketi düzeltmek için yol ararız.belki bunu wardom bile tartışırız....

bu yüzden hiç durma. DİREK GİT....

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Uzun zamandır wardom un hasret kaldığı seviyeli bir tartışma ortamı yarattığı için konu sahibine teşekkür borçluyuz

Arada bir böyle konular açmak şartıyla gitmesin :cool: