Beğenmeniz dileği ile :)
Tarun Ehli Keyf Wuser 20 Mart 2018 #2 biz itaatkar bir milletiz yat derler yatarız ver derler veririz beğen derler beğeniriz beğen dedin beğendik işte... dip not : latife yaptım üstüne alınma ..
biz itaatkar bir milletiz yat derler yatarız ver derler veririz beğen derler beğeniriz beğen dedin beğendik işte... dip not : latife yaptım üstüne alınma ..
Kiton01 Hızlı Çırak 20 Mart 2018 #3 Tarun demiş ki: biz itaatkar bir milletiz yat derler yatarız ver derler veririz beğen derler beğeniriz beğen dedin beğendik işte... dip not : latife yaptım üstüne alınma .. Hepsini görmek için tıklayın... Tamam olur , yaptığım tasarımı beğenmeniz dileği ile demiştim ama olsun oda olur teşekkür ediyorum
Tarun demiş ki: biz itaatkar bir milletiz yat derler yatarız ver derler veririz beğen derler beğeniriz beğen dedin beğendik işte... dip not : latife yaptım üstüne alınma .. Hepsini görmek için tıklayın... Tamam olur , yaptığım tasarımı beğenmeniz dileği ile demiştim ama olsun oda olur teşekkür ediyorum
Tarun Ehli Keyf Wuser 20 Mart 2018 #4 Kiton01 demiş ki: Tamam olur , yaptığım tasarımı beğenmeniz dileği ile demiştim ama olsun oda olur teşekkür ediyorum Hepsini görmek için tıklayın... beğendik canım beğenmez olur muyuz, tasarım güzel olmuş orası ayrı benim kast ettiğim zat-ı şerifi her ne kadar bu ülkede ki ne idüğü belirsiz kıllılar tüylüler beğenmese de o bizim medarı iftiharımızdır...
Kiton01 demiş ki: Tamam olur , yaptığım tasarımı beğenmeniz dileği ile demiştim ama olsun oda olur teşekkür ediyorum Hepsini görmek için tıklayın... beğendik canım beğenmez olur muyuz, tasarım güzel olmuş orası ayrı benim kast ettiğim zat-ı şerifi her ne kadar bu ülkede ki ne idüğü belirsiz kıllılar tüylüler beğenmese de o bizim medarı iftiharımızdır...
morko58 Forum Ustası 20 Mart 2018 #5 O üçgeni koymasaydın belki biraz daha şık durabilirdi diye düşündüm.
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 20 Mart 2018 #6 Tarun demiş ki: ver derler veririz Hepsini görmek için tıklayın... İstemez.. Kalsın
vantura Super Moderator Site Yetkilisi 20 Mart 2018 #8 Tarun demiş ki: sevgili @necdet35 ve @vantura haberiniz olsun forumun trolü @reis geri gelmiş Hepsini görmek için tıklayın... Sıkıntı yok.... “Geldikleri gibi giderler”
Tarun demiş ki: sevgili @necdet35 ve @vantura haberiniz olsun forumun trolü @reis geri gelmiş Hepsini görmek için tıklayın... Sıkıntı yok.... “Geldikleri gibi giderler”
Tarun Ehli Keyf Wuser 20 Mart 2018 #9 Gila demiş ki: İstemez.. Kalsın Hepsini görmek için tıklayın... vermeye hevesli o kadar çok zarzavat var ki mesela bi tanesi biraz önce buradaydı... Son düzenleme: 20 Mart 2018
Gila demiş ki: İstemez.. Kalsın Hepsini görmek için tıklayın... vermeye hevesli o kadar çok zarzavat var ki mesela bi tanesi biraz önce buradaydı...
Kiton01 Hızlı Çırak 20 Mart 2018 #10 morko58 demiş ki: O üçgeni koymasaydın belki biraz daha şık durabilirdi diye düşündüm. Hepsini görmek için tıklayın... Herkesin kendi düşüncesi tabi denemekten zarar gelmez önerin için sana teşekkür ederim
morko58 demiş ki: O üçgeni koymasaydın belki biraz daha şık durabilirdi diye düşündüm. Hepsini görmek için tıklayın... Herkesin kendi düşüncesi tabi denemekten zarar gelmez önerin için sana teşekkür ederim