nasıl dönme olunur video

batuhan21
Cool Üye
böyle bir paylaşıma ilk kez şahit oluyorum insanlık dışı bence ula adamın tek varisi o dur ona iyi bakmak gerekirken parçalıyorlar

mr_mojo
Forum Kalfası
hay ben onu yapanların aq!!! lut kavmi mübarek..yerin dibine gircez yuh be yuh yuuuhhh.git intihar et daha iyi! zaten hepsini izleyemedim lavaboya gittim çıkardım geldiğimde bitmişti.
memo paylaşımın için teşekkürler yine de ama ben kaldıramadım uff o neydi yaa!!!!

rocers21
Forum Ustası
yaw bilader nerden buldun bunu içim acayip cız etti izleyemedim bile hepsini bu nasıl oluyor böyle hayatta unutmam ben şimdi bunu çok kötü oldum be yaaa allaaaaah aklıma geldikçe kötü oluyorum :(::(

fatih_con
Daimi Üye
ooooohhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar ben bunları görünce dünyam karadı sandım ne biçim şey bu sanki
bana tüm iç organlarımı saydırdı oooohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

hehehehe izleyin ibret alın. Sakın dönmeyin demeye getirmiş arkadaş :D zuhahaha izlerken gül gül öldüm la :) Arada bişi wardı ama adam parmağını usturayla kesio felan o saçmalık nedir annamadım. Ayrıca arka fondaki parçada sağlammış :p