NeCoLaS vs GİLA-Üyelerin Yorumları Buraya

NeCoLaS mı haklı GİLA mı haklı?

• Toplam oy
    86
Durum
Yanıtlara kapalı.
Muratyyurt
Forum Kalfası
Necolas bir şey kanıtlamak zorunda değilsin.

bence yanlış hareket . şahsi fikrim.

sağa sola amerikaya millet vekillerine hatta savunduklarına bile sataşan ne istediğini bilmeyen vatandaşı önemsememen gerekirdi.

dinimizde alçak gönüllü olmak ve sen sin demenin öneminii benden daha iyi biliyorsun.

neyse . arkandayım.

yorumsuz_47
Banned
düello kısmanda geldigini kimse bilmiyor isterseniz gila ve necolas başladıgı mesaj yerinini atın yoksa diger arkdaşlar bulamaz

RebelFa1con
Forum Ustası
Sübhanallah, İbretlik bir konu olmuş. kolay gelsin
Bu Post Günlük kiraya verilmek üzere Rezerve edilmiştir (aylığı 3 rapid acc)
+Reserved

Dangerous
Forum Ustası
burası diil işte ben az önce okudum necolas gila ile düello yapalım dedi BURDA bakınca anlarsın ustam :)
Haklısınız, fakat anlatmak istediğim düello yapılacak olan konuda birşeylerin ortaya koyulmasıydı, bu konuya iddaalarda olabilir edilen hakaret veya küfürlerde olabilir iftiralarda.. Izah etmek istediğim şey tam olarak buydu. Konu açıldığında neden yaptıklarınıda açıklıyorlar.

Saygılar..

HellWorld
Forum Kalfası
Ben suan duello`da GILA`nin yazgina yorumumu yapayim, NeCoLas adli moderatorumuzun warez(-Mafia) adli uye olacagina %1 ihtimal bile vermiyorum :)
bakalim ip sonuclari neyi gosterecek.

DuKe
Forum Ustası

Anlaşılan dede Komplo teorileri bölümüne adaylığını koyucak onun için zemin yapmaya çalışıyor...

BedliS
Forum Ustası
1. NeCoLas mafya değildir. Mafya 17 yaşında bir genç arkadaşımızdır....

Dakika bir gol bir gila

2. IP numaraları uyuşabilir. Ara sıra adalı benim modemdem bağlanıyor, ersan banlanmadan önce aynı blg kullanıyorduk.

Kaldı ki insanların yazım tarzından az çok kim kimdir çözebiliriz...

3. Genel itibarı ile gila kaybetmeye mahkum da olsa . Onun tuzağına düşen NeCoLasda onunla birlikte kaybetmiştir...

kazanan ise seyirciler olacaktır... Bakalım hanginiz bir ötekinizin kafa tası derisi ile gezeceksiniz

mustione
Banned
1. NeCoLas mafya değildir. Mafya 17 yaşında bir genç arkadaşımızdır....

Dakika bir gol bir gila

2. IP numaraları uyuşabilir. Ara sıra adalı benim modemdem bağlanıyor, ersan banlanmadan önce aynı blg kullanıyorduk.

Kaldı ki insanların yazım tarzından az çok kim kimdir çözebiliriz...

3. Genel itibarı ile gila kaybetmeye mahkum da olsa . Onun tuzağına düşen NeCoLasda onunla birlikte kaybetmiştir...

kazanan ise seyirciler olacaktır... Bakalım hanginiz bir ötekinizin kafa tası derisi ile gezeceksiniz

e şimdi bedlis NeCoLas mafya için abimdir diyor tayini çıktı gitti diyor. kaldı ki bende 20 yaşından küçük biri olarak tanıyordum. ve bende öğretmenim diyor.

burda ozmn NeCoLas mi doğruyu söylüyor yoksa senmi?

(benim yorumum mafya olacağını sanmıyorum yorumlarına istinaden)

T@M@Y
Forum Ustası
siyasi formda gözlemlediğim kadarı ile akp yi savunan arkadaşlar NeCoLas çı
Gila yı savunan arkadaşlar akp karşıtı olan arkadaşlar. :)

bilme
Daimi Üye
Nefis insana her şeyi yaptırır ve söyletir dikkat etmek lazım,her söylediğimiz kayıt altına alınıyor da;)

killed
Forum Kalfası
siyasi formda gözlemlediğim kadarı ile akp yi savunan arkadaşlar NeCoLas çı
Gila yı savunan arkadaşlar akp karşıtı olan arkadaşlar. :)
Buda gösteriyor ki , kimin haklı olup olmadığına bakılmıyor sevmiyorsam direk diğerine ver oyu :)

Yalnız gila bu iddialarını nasıl kanıtlayacak çok merak etmekteyim

T@M@Y
Forum Ustası
Buda gösteriyor ki , kimin haklı olup olmadığına bakılmıyor sevmiyorsam direk diğerine ver oyu :)

Yalnız gila bu iddialarını nasıl kanıtlayacak çok merak etmekteyim
tam tersinide düşünebiliriz :). Necolas ı savunan arkadaşlarda kimin haklı olup olmadığına bakmadan. Gila bir iddia sunuyorsa iddia lara bakılmadan necolas tarafında yer alıyor :)
Bekleyip göreceğiz Gilanın iddia ları doğru çıksa bile bir takım arkadaşlar inanmayacaktır.

N3F3R
Forum Ustası
Gila'yı az çok tanırım, kanıtlayamayacağı bir iddanın peşinden sürüklenmez

Eminim geçerli kaynakları ve bildikleri vardır

Durum
Yanıtlara kapalı.