düello kısmanda geldigini kimse bilmiyor isterseniz gila ve necolas başladıgı mesaj yerinini atın yoksa diger arkdaşlar bulamaz
Haklısınız, fakat anlatmak istediğim düello yapılacak olan konuda birşeylerin ortaya koyulmasıydı, bu konuya iddaalarda olabilir edilen hakaret veya küfürlerde olabilir iftiralarda.. Izah etmek istediğim şey tam olarak buydu. Konu açıldığında neden yaptıklarınıda açıklıyorlar.burası diil işte ben az önce okudum necolas gila ile düello yapalım dedi BURDA bakınca anlarsın ustam
1. NeCoLas mafya değildir. Mafya 17 yaşında bir genç arkadaşımızdır....
Dakika bir gol bir gila
2. IP numaraları uyuşabilir. Ara sıra adalı benim modemdem bağlanıyor, ersan banlanmadan önce aynı blg kullanıyorduk.
Kaldı ki insanların yazım tarzından az çok kim kimdir çözebiliriz...
3. Genel itibarı ile gila kaybetmeye mahkum da olsa . Onun tuzağına düşen NeCoLasda onunla birlikte kaybetmiştir...
kazanan ise seyirciler olacaktır... Bakalım hanginiz bir ötekinizin kafa tası derisi ile gezeceksiniz
ne alaka şimdi NeCoLas'ın bir yanlışı varsa çıkar konuşuruz. benim bir yanlışım varsada her kesimin benim hakkımda konuşması lazımdır.siyasi formda gözlemlediğim kadarı ile akp yi savunan arkadaşlar NeCoLas çı
Gila yı savunan arkadaşlar akp karşıtı olan arkadaşlar.
Buda gösteriyor ki , kimin haklı olup olmadığına bakılmıyor sevmiyorsam direk diğerine ver oyusiyasi formda gözlemlediğim kadarı ile akp yi savunan arkadaşlar NeCoLas çı
Gila yı savunan arkadaşlar akp karşıtı olan arkadaşlar.
tam tersinide düşünebiliriz . Necolas ı savunan arkadaşlarda kimin haklı olup olmadığına bakmadan. Gila bir iddia sunuyorsa iddia lara bakılmadan necolas tarafında yer alıyorBuda gösteriyor ki , kimin haklı olup olmadığına bakılmıyor sevmiyorsam direk diğerine ver oyu
Yalnız gila bu iddialarını nasıl kanıtlayacak çok merak etmekteyim