NeCoLaS vs GİLA-Üyelerin Yorumları Buraya

NeCoLaS mı haklı GİLA mı haklı?

• Toplam oy
    86
Durum
Yanıtlara kapalı.
hackerpazaryeri
Forum Kalfası
Bence murat sessiz kalmaz , ve bence murat tam tersini yapar..
metanın verdiği kanıtla birlikte kesinleşen clone olayında

mafiaya yani necolas'a sınırsız verilir.

murat kaçmaz emin ol .. sadece bekliyodur :)) zamanı geldiğinde hakedene cezasını verir fatih :)

durup izleyelim

sana en son - karma ne zaman vermiştim :D

hatırlat da arayı aksatmayalım :D

ehuehu :))) bu postlarla pek fazla +yı haketmiyorsun
bence sen bazılarına en güzel cevabı imzanda vermişsin
'Cahile laf anlatmak yerine susup saçmalamasını izleyeceksin.'

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Konu açık konuya mevzu olan arkadaşlarımızdan bir tanesi şu an itibarıyla banlı lütfen yorum ve değerlendirmeleri yaparken bunları gözardı etmeyiniz konu açık kalsın < yönetilmeden > de konuşup tartışabileceğimizin göstergesi olsun ;)

blackpixie
Banned
Bence murat sessiz kalmaz , ve bence murat tam tersini yapar..
metanın verdiği kanıtla birlikte kesinleşen clone olayında

mafiaya yani necolas'a sınırsız verilir.

murat kaçmaz emin ol .. sadece bekliyodur :)) zamanı geldiğinde hakedene cezasını verir fatih :)

durup izleyelim
Murat Kaçmaz mı? Eminmisin?

Örnek verdirtme bana deniz...

sana en son - karma ne zaman vermiştim :D

hatırlat da arayı aksatmayalım :D

ehuehu :))) bu postlarla pek fazla +yı haketmiyorsun
hahaha O zaman bende ConQueroR'a şikayet ederim seni :D

OLLA
Forum Kalfası
yok yok yönetici adayı gibi birşey oluyorsun, yönetici değilsin ama,

görevini iyi yaparsan nestea gibi mod olursun,

yapmazsan beniim gibi olursun,

Ama kesinlikle yönetici değiliz, bilgin olsun
Ok sorun değil.Normal user dan farklı olduğu kesin."yoksa benim gibi olursun" ifaden den de açıkca belli oluyor;)

Hayırlısı olsun wardom a. Bu gece de böyle geçti.Hepinize hayırlı geceler.Kendinize mukayyet olun; iyi davranın;)

AdrenaLiN_
Forum Ustası
Düello bitti.Haksızlık yok.SOn sözünü söyledi Gila.Postları orda.Şimdi Necolas söyleyecek ki büyük ihtimal olayı toparlayacak ve zannımca yöneticilikten istifa edecek.Onun da başka bir sözü kaldığını zannetmiyorum.

Editör normal user değildir.mod da smodda co admin de admin nasıl ki yöneticiyse, sende yöneticisin.En çırakları olsada.Umarım dikkat kaybın geçicidir.
Bunlar tarafsız yorumlar;)
normal bir düello olsa söylediklerinize katılacağım ama bu normal bir düello değil.

daha öncede dediğim gibi ben gila suçsuz demiyorum cezayı sonuna kadar hak etti , benim demek istediğim düellonun bitmesine kadar banın kaldırılmasıydı .

şu an düello bitmedi necolas yorumunu yazdı ve yönetim şimdilik karar vermedi

yani gila hala cevap yazabilir düello tamamen bitene kadar iki taradında eşit haklarda kendilerini savunması şart yoksa iş düellodan çıkar .

B0Z0
Banned
konuda 2 smod ve olayda 2 forum üstadı , olay karışık ve durum garip bence kimse had üstü yorum yapmasın ortalık kızışıp birileride ban'a maruz kalmasın herkesi sadece takipe davet ediyorum ;)

- Yönetici düzenlemesi: :
Phoebe
WarrioR
Konunun başında Gila haklı gibi geliyordu bana ama hem peker smodun açıklaması hem de Necolas'ın düello konusuna attığı son mesaj fikrimi değiştirdi.

NeoHuman
Banned
"yönetim her boku bilir" bu ifadeden dolayı banlandı.

Hayretler içerisindeyim, sende yöneticisin!!!
Nasıl banlanması yanlış olmamışmı diye sorabiliyorsun?

Peker in açıklamasını okumadın mı?

Kaldıki mafia olduğunu ispatlayamadı, sadece arkadaşı çıktı.Burdan bile sıırsız yemesi gerekirken, dua etsin Peker 3 hafta verdi.

Şaşırıyorum yorumlarınıza.
: NeCoLaS Ola bilirmisin sen :)

OLLA
Forum Kalfası
normal bir düello olsa söylediklerinize katılacağım ama bu normal bir düello değil.

daha öncede dediğim gibi ben gila suçsuz demiyorum cezayı sonuna kadar hak etti , benim demek istediğim düellonun bitmesine kadar banın kaldırılmasıydı .

şu an düello bitmedi necolas yorumunu yazdı ve yönetim şimdilik karar vermedi

yani gila hala cevap yazabilir düello tamamen bitene kadar iki taradında eşit haklarda kendilerini savunması şart yoksa iş düellodan çıkar .

Şimdi, son bir kare fotoğraf koyacağım.

Bu postun hemen sonrasına..

Bu fotoğraf,

mafya'nın içine düştüğü aczin fotoğrafıdır..

Bu fotoğraf,

mafyanın, kimlerden ne destekler istediğinin fotoğrafıdır

BU FOTOĞRAF BEYLER,,,,

SÖZÜN BİTTİĞİ YERDİR..

Hepiniz Allah'a emanet olun..

"Sözün bittiği yer" demiş ve bitirmiş.Sence bitirmemiş mi?

ama onca yöneticinin atladıgı birşeyi o atlamadı,
Sorunun cevabı bu postda;

Dersenki necolas ı ortaya çıkarttı, oda yanlış. Çünkü kullandığı iki materyal;
biri IP çakışma resmi, yönetimden veirldiği kesin, çünkü normal user göremez.
ikincisi , yani m3hm3t e attığı mesaj, onuda gene bir başka yönetici verdi.Resmi dikkatle incelersen görebilirsin.(profili ziyaret edenler;))

Dolayısıyla Gila nın başardığı birşey yok.:)

: NeCoLaS Ola bilirmisin sen :)
OLLA mam:)

blackpixie
Banned
fatihhhh kaşınmaaa :) :) basacam - karmayı sonra başımı şişirecen yine :D :) :)

vala murat burdaysa necolas hakkında ki kararı kendisi verir.. ve sonucu göreceksin fatih :)

kaçmaz asla..
Tamam tamam susuyorum artık :D

inşallah co-admin sessiz kalmazda ben yanılırım.

Co-admin murattk sonucu belirleyene kadar çekiliyorum.. İzlemedeyim :)

JoHN WaLKER
Forum Ustası
Benim tek anlamadığım bir dini bölüm moderatörünün hack ile ne işi olabilir. Hani ilgimi çekmiyor diyorsa neden hack bölümüne kayıt yaptırmış. Merak etmesi bile abes bence:). Mantıklı gelmiyor bana.

B0Z0
Banned
uygar hocam konudayken ricamı söyleyim konuyu bence kitleyin lütfen. Yoksa bir çok arkadaş kendini banlatma hevesinde :)

ykn67
Forum Kalfası
Kimse burda kuran a saldırırsa karşısında ilk bulacağı kişilerden biri benimdir burda gördüğüm kadari ile yönetimden de olsa fetullah gülene saldırı vardır onunda sebebi bellidir necolas ın bu konuda özür dilemesini istiyorum.Konuyu çarpıtmadan anlatsın....

WaltpoweR
Daimi Üye
Kimse burda kuran a saldırırsa karşısında ilk bulacağı kişilerden biri benimdir burda gördüğüm kadari ile yönetimden de olsa fetullah gülene saldırı vardır onunda sebebi bellidir necolas ın bu konuda özür dilemesini istiyorum.Konuyu çarpıtmadan anlatsın....
Bu nasıl bir zihniyettir ki Kur'an ile fetullahı aynı kefeye koyuyor.?!Kimse Kur'an'a saldırmıyor.Konuyu baştan itibaren takip etmeni öneririm.

xmawix
Forum Ustası
Arkadaş bu nasıl düello.

Smod+Gila vs Necolas. :)
Düello 2 kişi arasında olur. Uzun uzun açıklama yaparak konuya dahil olanlar bence kanaat değiştirmeye çalışan kişiler. Elbette yönetimde kanaatiniz değerlidir. Fakat bunu yönetim kanalında paylaşmanız gerektiği fikrini taşıyorum.

Hala Gila'ya yok şöyle böyle... Yahu bu adam değil mi clone alanlar bilmem nedir diyen. Yaptığıyla söylediği çelişen bir adama neden inanayım? bir de çok matah bir şeymiş gibi anlatıyor :D

Bence necolas sindirilmeye çalışılıyor.
Bugün insiyatifler necolas tarafına kullanılmıyor.
Madem mafia dediğiniz arkadaş bu kadar kötü size göre. Ve hack işleri ile uğraşıyor. Necolasın şifresini eline geçirme ihtimalini niye düşünülmüyor?

Her clone ihtimali olan mod&smod şifresini paylaşmış mı olur?

Numune19
Banned
siz ne dediğimi anlamadınız sanırım necolas arkadaşımız orda kuranla dalga geçildiği ifadesini kullanıyor okumanızı tavsiye ederim bende diyorum ki bu forumdakiler sadece fetullah gülenle sorunlar ı var

Anlatabildim ?

Aha adam a küfürler ediyorlar buysa sizin islam anlayışınız. pehh sahte müslümanlar sizi

Sizin Kur'an'a karşı arada attığınız postlarla, ayaklar altına almak istediğiniz Kur'an'ı bende sönmez ve söndürülemez bir Güneş oldugunu bu forumda ''şayet kalırsam'' ispat etmez isem namertim..

Şimdi sizin iyi okumanızı istiyorum yorumları ...
Kişileri değil durumu eleştirin .

Necolas'ın şifresini -mafia ' ya kaptırması dışında herşey onu suçlu cıkarıyor .

Kuran-a saygımız ve sevgimiz sonsuz .

Din konusunda kaç kere metatronla karşı karşıya geldim , kaç kere ban yedim , ve 1 kerede beraber yedik .

Gilayla kaç kere msn dende forumdanda tartıştık , senin yaptığın siyaset değil , tek taraflı eleştiridir hep akp hep tayyip siyaset bunun neresinde neden hep akp yüklensene chp dtp ye mhp ye dedim .

İşi pisliğe bindirirsek dtp yi ters çevir salla wardom siyaset bölümüne 10 yıl yetecek malzeme cıkardı .

Necolas'ada sormuşumdur ben neden bu kadar dine laf edilirken sessiz kalıyosun en azından dini bölümler editörü(O zamanlar editördü ) olarak senin bir cevap vermen gerekmezmi dedim aldığım cevap siyasetteki konular beni pek ilgilendirmiyor - du .

Ama olayın özüne bakınca herşeyi es geçip şu konuya bakınca Gila nın haklı oldugu noktalar var . Metatronun konudaki yorumlarını okursanız sizde gilaya hak vericeksiniz .

Yani anlıycan kimse burda durduk yere gilayı savunmuyor . Haklı oldugu için birşeyler söyleniyor .

Yoksa aa Gila len bu kesin haklıdır boş koy yüklen necolas'a demiyoruz .

- Yönetici düzenlemesi: :
Ulu
Forum Ustası
NeCoLaS'da ban cezası almış,

Dostlarım buradan çıkartacağımız sonuçlar sizlerce nelerdir?

Saygılarımla...

Durum
Yanıtlara kapalı.