@nesta_34 / Büryan / Kadınlar pazarı

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bu mekan..

Nesta ( Kerim ) kardeşin beni, benim gibi bir çok wardom müdavimini masaya oturtup ikramda bulunduğu yer

Kendisi yok, anısı burada :cool:

Nesta bir gün beni ve bir wardomlu arkadaşı öğle yemeğine buraya aldığı zaman şunu söylüyordu.

Amerika'dan vücudu tamamen fit bir misafir geldi. Buraya büryan yemeye getirdim

Çok ısrar ettim azıcık olsun yağlısından ye diye, yok dedi, ille de yağsız yiyeceğim

Yedi bitirdi, sonra benim büryanımdan bir lokmacık kopartıp bunu ye. merak etme bu kadardan şişko olmazsın dedim

Adam tadına baktı.. Gözleri fal taşı gibi açıldı. Yahu bu nasıl bir lezzetmiş böyle?

Allah uzun ömür versin, sağlıklı ömür versin, henüz ölmedi. Öldüğünü görmeyi duymayı da en azından bana nasip etmesin. Herkes sırasını beklesin

Nesta vatandaşı da böyle anayım istedim

Buyurun, nesta ( Kerim ) nın bir çok wardom müdavimini masaya oturtup öğle yemeği ikram ettiği yer

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
İlk beğeniyi gönderen @morko58

Yahu ihtiyarladım artık. En son gittiğimizde bir wardomlu arkadaş dediğim sendin :D

Yok yok. Benim el ayak çekme zamanım gelmiş artık :p

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi
@Gila

bende burada ağırlandım.

gönlü zengin arkadaşımıza bende misafir oldum.

sultan ahmette idim aradı sakın hiç bir yede yeme buraya gel.

@nesta_34

bir ses ver..

Zycron
Forum Ustası
29 yıldır İstanbul'dayım, burayı bilmiyorum. Bu da benim ayıbım olsun, karantinadan sonra ilk gideceğim yer. Dayım da çok temiz anlatıyor gerçekten açtım videoyu izliyorum. Canım da çekmedi değil :)