Netflix Dizi Önerisi

TSoprano
Cool Çırak
Kendim dizikolik olduğum için Netflix üyeliği aldım ancak ailem benden çok izliyor. Sizlerden ailecek izlenebilecek, erotik sahneleri minimum seviyede ve sürükleyici dizi önerileri bekliyorum. Ben başka platformlarda onlarca dizi izledim ancak Netflix dizilerine hakim değilim. Şimdiye kadar Breaking Bad, Walking Dead, Khalifat, The Anne dizilerini bitirdik. Dediğim gibi tek isteğim ailecek izlenebilir olması.

TSoprano
Cool Çırak
Hepsi güzel ama benim cihazda 4K olmuyor netflix neden acaba?
Birçok nedenden olabilir. Ekran 60 hz olmalı, internet hızı minimum 25 mb olmalı diye biliyorum bir de 4k izleyebilmek için özel paket almanız gerekiyor yani standart pakette 4k izlenemiyor. Eğer tüm şartlar tamamsa profil bölümündeki yürütme ayarlarından yüksek seçeneğine basılı olup olmadığını bir kontrol et.

akay
Super Moderator
Site Yetkilisi
Lisans istiyormuş çoğu tvde yok iyi markalarda var 4K lisansı.
Çakma tv aldıysanız büyük ihtimalle yok.
4K lisans diye bir şey yok :)
Lisans ayrı bir konu..Tv üzerinde Netflix Youtube gibi uygulamalar vardır fakat açmaz.. işte bu Lisans ile ilgilidir

Televizyonunuzun 4K,yani 4.000 piksel genişliğinde olması lazım..detaylandırmaya kalsak başlı başına ayrı bir konu olur

justim123
WarrioR
4K lisans diye bir şey yok :)
Lisans ayrı bir konu..Tv üzerinde Netflix Youtube gibi uygulamalar vardır fakat açmaz.. işte bu Lisans ile ilgilidir

Televizyonunuzun 4K,yani 4.000 piksel genişliğinde olması lazım..detaylandırmaya kalsak başlı başına ayrı bir konu olur
Var kardes. Tvlere gore netflix lisans veriyor

Geronimo21
Forum Kalfası
Netflix mail atıp sormalı 4k meselesini önümüzdeki günlerde aylarda cok cin mali tv alan ve Netflix kullanacak insan olacak