iyi bi eylem olmasa bariii pkk cakallarııı
AlyaDua Banned 21 Mart 2009 #22 metatron demiş ki: yaw eskiden yoktu bizde bööle bi bayram. 10 seneden beri türklerin bayramı diye icat ettiler. benim bildiğim , eskiden kürtler kutlardı. hatta olaylar cıkardı nevruz yüzünden.. ne olduysa kürtlerin bayramını biz sahiplendik. Hepsini görmek için tıklayın... Tsk bile kabullenmis metatron bizede kabullenmek dusuyor galiba)) Bu bahar bayrami (Påske) adiyla ayni tarihlerde budada kutlaniyor.. Butun dukkanlarda sari renk cicekler ve ozelikle koyunlarin kuzularin maketleriyle ,sari renkte mumlarla suslenir..
metatron demiş ki: yaw eskiden yoktu bizde bööle bi bayram. 10 seneden beri türklerin bayramı diye icat ettiler. benim bildiğim , eskiden kürtler kutlardı. hatta olaylar cıkardı nevruz yüzünden.. ne olduysa kürtlerin bayramını biz sahiplendik. Hepsini görmek için tıklayın... Tsk bile kabullenmis metatron bizede kabullenmek dusuyor galiba)) Bu bahar bayrami (Påske) adiyla ayni tarihlerde budada kutlaniyor.. Butun dukkanlarda sari renk cicekler ve ozelikle koyunlarin kuzularin maketleriyle ,sari renkte mumlarla suslenir..
FataL.Error Forum Kalfası 21 Mart 2009 #24 Tüm Türk Milleti'nin Nevruz Bayramı'nı en içten dileklerimle kurlatım...
Tяoll Forum Kalfası 21 Mart 2009 #25 Hıdrellez Trakyalılar tarafından kutlanan Bahar Bayramıdır... Nevruz Türklerin Ergenekondan çıkışıdır...
Hıdrellez Trakyalılar tarafından kutlanan Bahar Bayramıdır... Nevruz Türklerin Ergenekondan çıkışıdır...
TroubleMaK3R Forum Ustası 21 Mart 2009 #28 diyarbakırda nevruz kutlaması pkk propangandasına dönmüş. Açıkcası şaşırdm. Bi de UTANMADAN ahmet türk diyor ki .. Öcalanı serbest bırakan .Yazık..
diyarbakırda nevruz kutlaması pkk propangandasına dönmüş. Açıkcası şaşırdm. Bi de UTANMADAN ahmet türk diyor ki .. Öcalanı serbest bırakan .Yazık..
Insanity Forum Ustası 21 Mart 2013 #29 Nevruz Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.... 2009 konusu böyle hortlatılır
ESTERGON Genel Moderator 21 Mart 2015 #32 Türk dünyasının Nevruz Bayramı, hepimize sağlık huzur ve bereket getirsin. - Yönetici düzenlemesi: : 21 Mart 2015
mydos Forum Ustası 21 Mart 2015 #34 Demek ki karıştaranlar olmazsa Kavgasız bir NEVRUZ kutlamayı Biliyormuşuz