New Super Mario Bros Wii iso yu bilgisayarımda nasıll çalıştırabilirim

nejad
Çırak
mrb arkdaşlar.
New Super Mario Bros. Wii adında iso uzantılı bir dosyayı netten indiricem.
bu dosyayı ben nasıl bilgisayarımda çalıştırabilirim? Neye ihtiyacım var ? lütfen yardımcı olun :( nette aradım taradım bulamadım bişey.

nejad
Çırak
fakirbok
cevabın için teşekkür ederim :)
youtube dan dolphin kurulum videolarına bakıyorum. bir dosya indirmiştim çok önceden ama çalıştıramamıştım. :(

daha önceden indirmiş olduğum mario iso dosyasının içine hiç bir şekilde bakılmıyor sanki dosya uzantısı başka bir şey. dosya türü farklı ama büyüklüğünü görebiliyorum 4.5 gb civarında

şimdi videodan takip ederek yine oyunu kurmayı deneyeceğim.

oyun cok büyük oldundan tekrar tekrar indirmek denemek çok can sıkıcı. umarım işe yarar. tekrr teşekkürler cevabın için

nejad
Çırak
FileSonic ten oyunu indiriyorum. premium hesaptan. indirme hızı 50 kb sn ... Çok yavaş?? FileSonic problemli mi bu kadar ??

Shadow39
Forum Kalfası
Ben soruyu yanlış mı anladım, .iso uzantılı dosyayı hangi programla çalıştıracağını mı soruyorsun ?
.iso uzantılı dosyayı Nero türü programlarla CD'ye çekip çalıştırabilirsin.
Ya da Deamon Tools , Poweriso gibi programlarla CD 'ye çekmeden sanal sürücü ile çalıştırabilirsin.

Soru benim anladığım ise cevabı bu. Değilse ben köşeye çekiliyorum :)

Bu arada FileSonic 'te ya da başka bir sitede ücretsiz download'da bile 50 kb sn ile hiç karşılaşmadım şimdiye kadar.

nejad
Çırak
İndrmiş olduğum dosya görünüşte iso uzantılı ama dediğiniz programların hepsini denedim hatta daha fazlasıyla da denedim, ultra iso, MagicISO, WinMount... ta açmadı. tek görebildiğim dosyanın boyutu.

wardom account bölümünde hesap payşalaşmışlardı. kullandığım premium hesap oraya aitti. aynı hesap çok fazla kullanıcı olduğunda belki böyle bir şey olabilir..bilmiyorum..bu dosya indirme işine de yabancıyım.

oyun indirebileceğim güzenli bir kaynak varsa alabilirim. hala arıyorum

fearless19
Forum Kalfası
winrarin son surumlerindede mevcut .iso uzantili dosayalari cikartmak. işbir ugras vermeden ayni winzip cikartir gibi sag tus surukleyip içindeki dosayalari cikarta bilirsiniz. sitede mevcut yeni surumleri. Winrar 3.4 Flan olmasilazim.

dier programlarin hepsinde hata veriyorsa .iso dosyasinda sorun olabilir. Fakede ola bilir...