Okay Temiz Orkestrası'ndan müthiş bir eser...Denizaltı Rüzgarları
ESTERGON Genel Moderator 23 Ekim 2010 #1 Okay Temiz Orkestrası'ndan müthiş bir eser...Denizaltı Rüzgarları - Yönetici düzenlemesi: : 23 Ekim 2010
Ulu Forum Ustası 23 Ekim 2010 #2 ESTERGON S.Mod.'um tam nostalji olmuş , Videonun Pera Palas'ta çekilmiş olması bir hayli güzel olmuş, Teşekkürler,Saygılarımla...
ESTERGON S.Mod.'um tam nostalji olmuş , Videonun Pera Palas'ta çekilmiş olması bir hayli güzel olmuş, Teşekkürler,Saygılarımla...
ESTERGON Genel Moderator 23 Ekim 2010 #3 Bir tane daha... Bunları net sayesinde bulabiliyoruz. Ritim atölyesi... Hücum Marşı'nı bu şekilde yorumlayabilmek için Okay Temiz olmak gerek. Bu videoyu izleyenler, lütfen şapkalarınızı çıkartınız... - Yönetici düzenlemesi: : 23 Ekim 2010
Bir tane daha... Bunları net sayesinde bulabiliyoruz. Ritim atölyesi... Hücum Marşı'nı bu şekilde yorumlayabilmek için Okay Temiz olmak gerek. Bu videoyu izleyenler, lütfen şapkalarınızı çıkartınız...
Ulu Forum Ustası 23 Ekim 2010 #4 İnternetin faydalarından biride bu tür eserleri rahatça bulabilmemizdir, Zurna'yı çalan müzisyenin esere etkisi bir hayli fazla olmuş, Paylaşım için teşekkür ederim, Saygılarımla...
İnternetin faydalarından biride bu tür eserleri rahatça bulabilmemizdir, Zurna'yı çalan müzisyenin esere etkisi bir hayli fazla olmuş, Paylaşım için teşekkür ederim, Saygılarımla...
ESTERGON Genel Moderator 23 Ekim 2010 #5 Nostaljiye devam... Cahit Berkay - Fıratın Cinleri (1978) Cahit Berkay - Ala Geyik Cahit Berkay - Ardakalan - Yönetici düzenlemesi: : 23 Ekim 2010
Nostaljiye devam... Cahit Berkay - Fıratın Cinleri (1978) Cahit Berkay - Ala Geyik Cahit Berkay - Ardakalan
nesta_34 Super Moderator Site Yetkilisi 23 Ekim 2010 #6 Yarın sakin kafayla dinleyip gençlik günlerimi anacam. Eline sağlık ESTERGON usta..
ESTERGON Genel Moderator 23 Ekim 2010 #7 Firet Kızılok - Bu Kalp Seni Unutur mu? (Bayan sanatçıyı bilmiyorum) Fikret Kızılok - Gönül Fikret Kızılok - Tutamadım Ellerini
Firet Kızılok - Bu Kalp Seni Unutur mu? (Bayan sanatçıyı bilmiyorum) Fikret Kızılok - Gönül Fikret Kızılok - Tutamadım Ellerini
ESTERGON Genel Moderator 23 Ekim 2010 #8 Erkin Koray - Sen Yoksun Diye Erkin Koray - Sarhoş Gibiyim Erkin Koray - Silinmeyen Hatıralar
Ulu Forum Ustası 23 Ekim 2010 #9 ESTERGON S.Mod.'um bu gece tam nostalji gecesi oldu, Artık takip edemiyorum,gözlerim kapanmak üzere , Yarın ilk fırsat son videoları izleyeceğim, Konu için teşekkür ederim, Saygılarımla...
ESTERGON S.Mod.'um bu gece tam nostalji gecesi oldu, Artık takip edemiyorum,gözlerim kapanmak üzere , Yarın ilk fırsat son videoları izleyeceğim, Konu için teşekkür ederim, Saygılarımla...
tamis Forum Kalfası 23 Ekim 2010 #10 Konu için teşekkür ederim . Yarın ilk işim bu arşive gözatmak olacak Saygı ve sevgiler.
Ulu Forum Ustası 2 Kasım 2010 #13 ESTERGON demiş ki: Pink Floyd - The Wall Hepsini görmek için tıklayın... Derin anlamlar içeren bir nostalji eseri, ESTERGON S.Mod.'um paylaşımınız için teşekkür ederim, Saygılarımla...
ESTERGON demiş ki: Pink Floyd - The Wall Hepsini görmek için tıklayın... Derin anlamlar içeren bir nostalji eseri, ESTERGON S.Mod.'um paylaşımınız için teşekkür ederim, Saygılarımla...
Paradise Crew Daimi Üye 6 Kasım 2010 #14 çok güzel bi bölüm olmuş emeğinize sağlık Cahit Berkay- erkin koray kimse bunların yerlerini alamaz.
sagacious Genel Moderator 7 Haziran 2012 #16 Çocukluğumuzun pop şarkılarından... Hakan Peker ~ Hey Corç Versene borç Kod: http://www.youtube.com/watch?v=275UBTseffE
Çocukluğumuzun pop şarkılarından... Hakan Peker ~ Hey Corç Versene borç Kod: http://www.youtube.com/watch?v=275UBTseffE