Notebook Seri Numarasından Driver Bulma

zeki
Çırak
cyfra
Çırak
arkadaslar bende fujitsu siemens esprımo v5535 laptop var wifi yi acamadım üzerinde tusda yok laptopun nası wifiyi acabilirim lütfen yardım edebilecek biri varmı acaba atheros 500 7 eg wifi kartın modeli.. yoksa bu laptopu kıracam yaaa

Arise
Forum Ustası
arkadaslar bende fujitsu siemens esprımo v5535 laptop var wifi yi acamadım üzerinde tusda yok laptopun nası wifiyi acabilirim lütfen yardım edebilecek biri varmı acaba atheros 500 7 eg wifi kartın modeli.. yoksa bu laptopu kıracam yaaa
Tuş kombinasyonundan kapalı olabilir mi ?
Fn +F2 gibi mesela..

typhoonx
Cool Üye
hoca eline saglik fakat senin yontem benim laptop ta ise yaramadi . hp nin sitesinde zaten driverlar var fakat yontemi denemek icin seri noyu yazip arattin yalan oldum :D

s/n: CNF7273WK8

inanmiyorsan sen aratabilirsin.

sanirim senin yontem M.O (biraz abartim) ki laptop ve bilgisayarlar icin gecerli.

aerdem90
Daimi Üye
fujitsu siemens laptop var driverlerini bulmakta zorlanıyorum özellikle ekran kartında

internet üzerinden online kendi bulup kuran bir driver programı varmı.? varsa öneriniz nedir. ? veya ben seri numarasını yazsam XP uyumlu tüm driverlerini bulabilirmisiniz.?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

birde + packard bell alp-ajax gn3 + bu laptop var ..!
Teşekürler..!

ekte everest ile aldıgım rapor var yardımcı olabilirseniz çok iyi olcak vallaa

- Yönetici düzenlemesi: :
huzyin67
Forum Kalfası
forumda driver checker diye bir program vardı.aratıp bulabilirsin.ayrıca bu s/n numarası ile driver bulmak işe yaramadı.notebook markası samsung.

- Yönetici düzenlemesi: :
Cash
Forum Ustası
fujitsu siemens laptop var driverlerini bulmakta zorlanıyorum özellikle ekran kartında

internet üzerinden online kendi bulup kuran bir driver programı varmı.? varsa öneriniz nedir. ? veya ben seri numarasını yazsam XP uyumlu tüm driverlerini bulabilirmisiniz.?

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

birde + packard bell alp-ajax gn3 + bu laptop var ..!
Teşekürler..!

ekte everest ile aldıgım rapor var yardımcı olabilirseniz çok iyi olcak vallaa

http://www.wardom.org/showpost.php?p=2922744&postcount=10