Penqueen Banned 19 Mart 2018 #3 etin çiğ kalmış orta kısmını tereyağıyla kızartmak nasıl bir fantezi ürünüdür arkadaş içim gitti
nesta_34 Super Moderator Site Yetkilisi 19 Mart 2018 #4 Penqueen demiş ki: etin çiğ kalmış orta kısmını tereyağıyla kızartmak nasıl bir fantezi ürünüdür arkadaş içim gitti Hepsini görmek için tıklayın... Et pembe ,orta pişmiş severim Yani çiğ değil
Penqueen demiş ki: etin çiğ kalmış orta kısmını tereyağıyla kızartmak nasıl bir fantezi ürünüdür arkadaş içim gitti Hepsini görmek için tıklayın... Et pembe ,orta pişmiş severim Yani çiğ değil
Penqueen Banned 19 Mart 2018 #5 nesta_34 demiş ki: Et pembe ,orta pişmiş severim Yani çiğ değil Hepsini görmek için tıklayın... bak hâla cevap veriyor
nesta_34 demiş ki: Et pembe ,orta pişmiş severim Yani çiğ değil Hepsini görmek için tıklayın... bak hâla cevap veriyor
fearof Forum Ustası 19 Mart 2018 #7 @nesta_34, Seni yakacaklar odun yerine , Seni soba bile affetmeyecek. Akşam akşam yemek yedim bunu gördüm ,birazdan kasabın yolunu tutup aynısını yapmazsam bu gece Bana uyku yok .
@nesta_34, Seni yakacaklar odun yerine , Seni soba bile affetmeyecek. Akşam akşam yemek yedim bunu gördüm ,birazdan kasabın yolunu tutup aynısını yapmazsam bu gece Bana uyku yok .
nesta_34 Super Moderator Site Yetkilisi 19 Mart 2018 #9 morko58 demiş ki: Bu et hangi hayvanın ve neresine ait. Hepsini görmek için tıklayın... Sırt ve en hareketsiz bölgesi.. Bonfile fearof demiş ki: @nesta_34, Seni yakacaklar odun yerine , Seni soba bile affetmeyecek. Akşam akşam yemek yedim bunu gördüm ,birazdan kasabın yolunu tutup aynısını yapmazsam bu gece Bana uyku yok . Hepsini görmek için tıklayın... Valla yaparsın Yaparsan foto paylaş valla merak ettim
morko58 demiş ki: Bu et hangi hayvanın ve neresine ait. Hepsini görmek için tıklayın... Sırt ve en hareketsiz bölgesi.. Bonfile fearof demiş ki: @nesta_34, Seni yakacaklar odun yerine , Seni soba bile affetmeyecek. Akşam akşam yemek yedim bunu gördüm ,birazdan kasabın yolunu tutup aynısını yapmazsam bu gece Bana uyku yok . Hepsini görmek için tıklayın... Valla yaparsın Yaparsan foto paylaş valla merak ettim
nesta_34 Super Moderator Site Yetkilisi 20 Mart 2018 #11 CekoReis demiş ki: Lokum neresi oluyor etin? Hepsini görmek için tıklayın... Lokum pişirme ve tekniği ve yemeğin ismi Et olarak bonfile tercih edilir
CekoReis demiş ki: Lokum neresi oluyor etin? Hepsini görmek için tıklayın... Lokum pişirme ve tekniği ve yemeğin ismi Et olarak bonfile tercih edilir
femaletitan Daimi Üye 21 Mart 2018 #12 nesta_34 demiş ki: Lokum pişirme ve tekniği ve yemeğin ismi Et olarak bonfile tercih edilir Hepsini görmek için tıklayın... Ben de merak ettim lokum pişirme şeklimi etin bir yeri mi?
nesta_34 demiş ki: Lokum pişirme ve tekniği ve yemeğin ismi Et olarak bonfile tercih edilir Hepsini görmek için tıklayın... Ben de merak ettim lokum pişirme şeklimi etin bir yeri mi?
akay Super Moderator Site Yetkilisi 21 Mart 2018 #13 Gila şanslı adam be kesin nasibini almıştır bundan..biz anca resimlere bakıp kedi gibi yalanalım
maekşi Forum Ustası 30 Mayıs 2018 #14 nesta_34 demiş ki: Hepsini görmek için tıklayın... Abi selam. Fatih horhorda önerebileceğin esnaf işi fazla kasmayan güzel et yenilebilecek iftar için bir yer öneriri misin bana? Özelden yazamıyorum sana
nesta_34 demiş ki: Hepsini görmek için tıklayın... Abi selam. Fatih horhorda önerebileceğin esnaf işi fazla kasmayan güzel et yenilebilecek iftar için bir yer öneriri misin bana? Özelden yazamıyorum sana
nesta_34 Super Moderator Site Yetkilisi 30 Mayıs 2018 #15 maekşi demiş ki: Abi selam. Fatih horhorda önerebileceğin esnaf işi fazla kasmayan güzel et yenilebilecek iftar için bir yer öneriri misin bana? Özelden yazamıyorum sana Hepsini görmek için tıklayın... Kardeşim valla Ramazanda hepsi fiyatları şişiriyor.. Neden Urfa Baboş Kebap temiz ve lezzetlidir.. Tel : (0212) 533 84 51 Çok acil değilse Ramazanda Horhoru önermem
maekşi demiş ki: Abi selam. Fatih horhorda önerebileceğin esnaf işi fazla kasmayan güzel et yenilebilecek iftar için bir yer öneriri misin bana? Özelden yazamıyorum sana Hepsini görmek için tıklayın... Kardeşim valla Ramazanda hepsi fiyatları şişiriyor.. Neden Urfa Baboş Kebap temiz ve lezzetlidir.. Tel : (0212) 533 84 51 Çok acil değilse Ramazanda Horhoru önermem
maekşi Forum Ustası 30 Mayıs 2018 #16 nesta_34 demiş ki: Kardeşim valla Ramazanda hepsi fiyatları şişiriyor.. Neden Urfa Baboş Kebap temiz ve lezzetlidir.. Tel : (0212) 533 84 51 Çok acil değilse Ramazanda Horhoru önermem Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ettim
nesta_34 demiş ki: Kardeşim valla Ramazanda hepsi fiyatları şişiriyor.. Neden Urfa Baboş Kebap temiz ve lezzetlidir.. Tel : (0212) 533 84 51 Çok acil değilse Ramazanda Horhoru önermem Hepsini görmek için tıklayın... Teşekkür ettim