Nusr-Et'i Kıskandıran Lezzet ..Lokum Bonfile ..!!

  1. nesta_34

    nesta_34 Super Moderator

    Katılım:
    4 Haziran 2009
    Mesaj:
    23,613
    Beğeni:
    3,505
    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]

    [​IMG]
     
    • Beğen Beğen x 5
    #1
  2. alpay29

    alpay29 Super Moderator

    Katılım:
    26 Ekim 2010
    Mesaj:
    26,783
    Beğeni:
    4,587
    yaptın yapacağını...

    ateş seni çağırıyor...:p
     
    • Beğen Beğen x 1
    #2
  3. Penqueen

    Penqueen Banned

    Katılım:
    24 Haziran 2005
    Mesaj:
    14,599
    Beğeni:
    2,060
    etin çiğ kalmış orta kısmını tereyağıyla kızartmak nasıl bir fantezi ürünüdür arkadaş :D
    içim gitti :D
     
    • Beğen Beğen x 1
    #3
  4. nesta_34

    nesta_34 Super Moderator

    Katılım:
    4 Haziran 2009
    Mesaj:
    23,613
    Beğeni:
    3,505
    Et pembe ,orta pişmiş severim :)

    Yani çiğ değil ;)
     
    #4
  5. Penqueen

    Penqueen Banned

    Katılım:
    24 Haziran 2005
    Mesaj:
    14,599
    Beğeni:
    2,060
    bak hâla cevap veriyor :D
     
    • Beğen Beğen x 1
    #5
  6. plamen

    plamen Forum Ustası

    Katılım:
    30 Haziran 2006
    Mesaj:
    6,323
    Beğeni:
    302
    of of :D bu ne ya öldüm bittim :D afiyet olsun
     
    • Beğen Beğen x 1
    #6
  7. fearof

    fearof Forum Ustası

    Katılım:
    13 Ekim 2009
    Mesaj:
    11,920
    Beğeni:
    4,558
    @nesta_34,

    Seni yakacaklar odun yerine , Seni soba bile affetmeyecek.:)

    Akşam akşam yemek yedim bunu gördüm ,birazdan kasabın yolunu tutup aynısını yapmazsam bu gece Bana uyku yok .:D
     
    • Beğen Beğen x 1
    #7
  8. morko58

    morko58 Forum Ustası

    Katılım:
    13 Şubat 2005
    Mesaj:
    3,123
    Beğeni:
    541
    Bu et hangi hayvanın ve neresine ait.
     
    • Beğen Beğen x 1
    #8
  9. nesta_34

    nesta_34 Super Moderator

    Katılım:
    4 Haziran 2009
    Mesaj:
    23,613
    Beğeni:
    3,505

    Sırt ve en hareketsiz bölgesi.. Bonfile


    Valla yaparsın

    Yaparsan foto paylaş valla merak ettim :)
     
    #9
  10. CekoReis

    CekoReis Forum Kalfası

    Katılım:
    9 Ağustos 2015
    Mesaj:
    1,260
    Beğeni:
    120
    Lokum neresi oluyor etin?
     
    #10
  11. nesta_34

    nesta_34 Super Moderator

    Katılım:
    4 Haziran 2009
    Mesaj:
    23,613
    Beğeni:
    3,505
    Lokum pişirme ve tekniği ve yemeğin ismi

    Et olarak bonfile tercih edilir


     
    #11
  12. femaletitan

    femaletitan Daimi Üye

    Katılım:
    5 Ağustos 2015
    Mesaj:
    454
    Beğeni:
    84
    Ben de merak ettim lokum pişirme şeklimi etin bir yeri mi?
     
    #12
  13. akay

    akay Super Moderator

    Katılım:
    23 Mart 2006
    Mesaj:
    7,788
    Beğeni:
    1,357
    Gila şanslı adam be :) kesin nasibini almıştır bundan..biz anca resimlere bakıp kedi gibi yalanalım :D
     
    #13
  14. maekşi

    maekşi Forum Ustası

    Katılım:
    5 Ekim 2006
    Mesaj:
    4,022
    Beğeni:
    134
    Abi selam. Fatih horhorda önerebileceğin esnaf işi fazla kasmayan güzel et yenilebilecek iftar için bir yer öneriri misin bana?

    Özelden yazamıyorum sana
     
    #14
  15. nesta_34

    nesta_34 Super Moderator

    Katılım:
    4 Haziran 2009
    Mesaj:
    23,613
    Beğeni:
    3,505
    Kardeşim valla Ramazanda hepsi fiyatları şişiriyor..

    Neden Urfa Baboş Kebap temiz ve lezzetlidir..

    Tel : (0212) 533 84 51

    Çok acil değilse Ramazanda Horhoru önermem
     
    #15
  16. maekşi

    maekşi Forum Ustası

    Katılım:
    5 Ekim 2006
    Mesaj:
    4,022
    Beğeni:
    134
    Teşekkür ettim
     
    • Beğen Beğen x 1
    #16
Yükleniyor...