olay yerinden hızla uzaklaştım

kamuran.
Forum Kalfası
bugun ufak bir trafik kazası yaşadım ehliyetim yok arabayı geri geri sürerken arkadaki araca dokundurdum ve hızla uzaklaştim burdan en kötü başıma neler gelebilir yardım edermsiniz

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi
dua et gören plakayı alan yada güvenlik kamerası olmasın o civarda...

geçmiş olsun.

AdrenaLiN_
Forum Ustası
diğer araçta sürücü yoksa yanına ehliyetli birini al olay yerine git vurduğun araç kime aitse bul ve ehliyetli kişinin kaza yaptığını söyleyin iki tarafın sigortası devreye girer hasar yaptırılır.

eğer ki gören yada kamera kaydı varsa da bu şekilde yakalanırsan hem o aracın masrafını + ehliyetsiz araç kullandığın için 1.610TL ceza ödersin + araç sahibi sen değilsen ruhsat sahibine de ekstradan 1.610 TL ceza yazılır.

- Yönetici düzenlemesi: :
All4One
Forum Ustası
Kaskon Sigortan varsa ehliyetli bir yakinindan rica et ustlensin kazayi hasari sigorta odesin yazik karsi tarafafa kamera sikayet filan ugrasmasinlar

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Hapse tıkmazlar korkma.

Güvenlik kamerası varsa plakayı tespit ederler, farkına varmadım denir, neyse hasar ödenir.

Güvenlik kamerası yoksa plakayı tespit edemezler, adam kendi arabasının parasını kendisi verir,

Kadının biri biraz küfür yer ( çünkü bu kazayı mutlaka bir kadının yaptığına hükmedilir ;) ) ve o masraf bir şekilde bir yerinden mutlaka çıkar.

Kazalar biz insanlar içindir. Allah daha büyüğünü göstermesin.

Kaza yaptıysanız, mağdur kişiyi tatmin etmeniz insanlık görevinizdir :cool:

kamuran.
Forum Kalfası
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun cok saolun kamera falan yoktur eminim ama insanların cogu gordu toplandı falan

maekşi
Forum Ustası
Demek ki iyi gecirmişsin, arabaya...

Vebal altında kalma arkadaslarin dedikleri gibi ehliyetli birisini al git, neyse halledin aranizda. Yoksa kamera mamera varsa küçük bir ihale alırsın başına.

Hadi hayırlısı...

All4One
Forum Ustası
arkadaşlar hepinizden allah razı olsun cok saolun kamera falan yoktur eminim ama insanların cogu gordu toplandı falan
Kardesim kamerayi filan bosver sen dedigin kadar herkez toplandiysa demekki saglam gommusun ki ses cikmis herkez gelmis :) dolayisiyla bu isin masrafi cikacaktir karsi taraftan yazik gunah sigortan varsa zaten sigortan karsilayacak dedigimiz gibi karsi tarafi magdur etme derim ben o adamda belki kaskosuyla yaptirir ama hasarsizlik indirimi vs hic yoktan yere hak yemis olursun diye dusunuyorum gecmis olsun tekrardan

redyellow
Forum Ustası
Ehliyetin yok ve araba sürüyorsun öyle mi?

Hiç kusura bakma ama inşaallah kameralar vs. çekmiştir ve seni bulup cezanı verirler. Kessinler ki bi daha yapma, Allah korusun ya bir İNSANA çarpsaydın, bir insanı öldürseydin kamil?