ÖNEMLİ RİCAMDIR Proğramcı arkadaşlara

baris_112
Çırak
Arkadaşlar yıllık ödevim olan küçük bir proğram yapılacak yardımcı olursanız sevinirim.
Proğram ürünün son kullanma tarihi geldiğinde uyaracak.
Mesela biz üretim ve son kullanma tarihini giricez proğram zamanı geldiğinde bize uyarı verecek.
Sıradan basit vede amatörce bişey olacak.
Bu ödevi yaparsam sınıfı geçicem.
İlgilenen arkadaşlar özelden veya telden görüşebiliriz.

YazılımMimarı
Forum Ustası
Arkadaşlar yıllık ödevim olan küçük bir proğram yapılacak yardımcı olursanız sevinirim.
Proğram ürünün son kullanma tarihi geldiğinde uyaracak.
Mesela biz üretim ve son kullanma tarihini giricez proğram zamanı geldiğinde bize uyarı verecek.
Sıradan basit vede amatörce bişey olacak.
Bu ödevi yaparsam sınıfı geçicem.
İlgilenen arkadaşlar özelden veya telden görüşebiliriz.
Program hangi dille yazılacak, web mi, masaüstümü yoksa mobil uygulamamı olacak?

Diğer açıdan basit diyorsunuz ama üründen bahsediyorsunuz. Ürün ne ürünüdür, bu ürünün tipi nedir, en temelde iş nedir?

Bir turizm'ciye göre otel odası onun için bir üründür, kalacak olan kişi için ise bir servistir..

Teknik detayda ise bitme tarihi zamanı geldiğinde uyaracak kısmındada muaallaklık var. Bittikten sonramı bitmeye 1 gü nkalamı yoksa 1 saaat kalamı yoksa bittiği andamı uyarıcak.

bu uyarı nasıl olacak? sms, email yoksa program üzerinde bir uyarı popup'ımı firlayacak vs...

tüm sorulara cevap verdiğinizde programın küçükmü büyük mü olduğuna karar veririz ;)

- Yönetici düzenlemesi: :
un10cked
Forum Kalfası
Sadece sinifi gecmek icinse hic yazma daha iyi :)

Ama html, php, js ile dediklerin yapilir. Tabi ne istedigine kalmis.

Sms mi email mi? Ses mi calacak? Duman mi cikaracak :D

Cok genis bir yelpaze aslinda odeviniz

MoRpHeUs**
Forum Kalfası
arkadaşın avatarı ve nickine bakılırsa sağlık alanında ilaçların son kullanma tarihleri yaklaşınca uyarı veren bir program istiyor. ama bunun hangi dilde ve nasıl bir uyarı olacağını yazmamış.

yeniceli
Forum Ustası
Arkadaş ; acil sevis'ci olabilir.Çagrılmıştır,birazdan gelir!. ;)

Siz ; hele , yardım işini bir netleştirin bu arada!. :D