Onerebileceginiz en saglam birazda hesapli turk hosting firmasi varmi

karaqedi
Forum Kalfası
Arkadaslar bana saglam hosting veren alan adi tescilide yapailecegim bir site gerekiyor daha onceki calismalarimizda turkticaret.net ile calisiyorduk ama kesinlikle yetersiz bir hosting sagliyor ve hic ilgilenilmiyor bana biraz daha guzel asp fln destekleyen ( en azından asp nuke gibi portal kurabilecegimiz) bir hosting lazim bir fikri olan arkadaslar msj atarsa memnun olurum...

karaqedi
Forum Kalfası
hostbul.com muydu biryer vardı biliyorum orayı ama ben direk kullanılarak onerilebilen bir yer istiyorum

jackal
Forum Kalfası
1 yıldır istek.net le çalışıyorum profesyone lanlamda çok ıyıler piyasadakı gıbı evden hostın satmıyorlar bu çok onemlı,
dazlak.com gıbı bır sıteyı 1 yıldır sorunsuz bir şekılde bulunduraıblıyorlar ( Aylık 80 gb bw)
Fiyat olarak gerçekden çok makul,
Detaylı bilgiyi sitelerınden alabılırsın
www.istek.net
kullandığım için soyluyorum reklam felan değil :p

amon
Misafir Üye
Eyvallah sagolasin bizde arkadasla yana done host ariyorduk kimse cvp yazmayacak sanmaya baslamistim :)

admin
Administrator
Site Yetkilisi
Yönetici
Turk serverlarindan hosting alirken bence ne için istediğinize iyi karar vermelisiniz. Kişisel olarak ping suresi onemli olan projelerin dışında Turkiye\'den server almam.

amon
Misafir Üye
bir sirket icin yapacagiz zaten bizde host saglam olsun yeter kasmayacagiz fazla hehe

Stonkeep
Moderator
Yönetici
1 yıldır istek.net le çalışıyorum profesyone lanlamda çok ıyıler piyasadakı gıbı evden hostın satmıyorlar bu çok onemlı,
dazlak.com gıbı bır sıteyı 1 yıldır sorunsuz bir şekılde bulunduraıblıyorlar ( Aylık 80 gb bw)
Fiyat olarak gerçekden çok makul,
Detaylı bilgiyi sitelerınden alabılırsın
www.istek.net
kullandığım için soyluyorum reklam felan değil :p

Aylik 80gb mp3 sitesine nasil yetiyor bunu bi acikliyabilirmisin ?
Gunlik 3gb download olsa bw yetmez ?
Biraz ilginc ;)

jackal
Forum Kalfası
Aylik 80gb mp3 sitesine nasil yetiyor bunu bi acikliyabilirmisin ?
Gunlik 3gb download olsa bw yetmez ?
Biraz ilginc ;)[/quote]

HOCAM SADECE SİTE DEDIM ZATEN, mp3 ler ayrı hostıng lerde bazıalrıda link şeklınde yanı esasında 60 gb yemesı çok bıle fazla duşun sadece resım ve sayfalar bunu yıyor zati mp3 lerde aynı host da olsa hayatta yetmezdı gunluk download : 25.000 civarında...

jackal
Forum Kalfası
Dostum bu dazlak.com un günlük tekil hiti kaç?
bu aralar gunluk 5200
gecen ay : 138,428 tekıl 905,489 sayfa dolaşımı 992,328 download oldu her ay yukarı doğru çıkııyorum şimdı siteyi 3 dile cevırdım bu yuzden yabancı zıyeretçi tafiğinde artış var 2 ay sonra çok yı hityakalarım dıye duşunuyorum :)

TARIK
Super Moderator
Site Yetkilisi
Arkadaslar bana saglam hosting veren alan adi tescilide yapailecegim bir site gerekiyor daha onceki calismalarimizda turkticaret.net ile calisiyorduk ama kesinlikle yetersiz bir hosting sagliyor ve hic ilgilenilmiyor bana biraz daha guzel asp fln destekleyen ( en azından asp nuke gibi portal kurabilecegimiz) bir hosting lazim bir fikri olan arkadaslar msj atarsa memnun olurum...
Turkticaret ile bende çalışıyorum ama bende bırakacağım teknik servis yok adamlar 150 milyonumu yedi

NorthWind
Banned
turk hosting almak enayiliktir ciddiyim cok pahali ve verilen seyler cok az... ama herkes kendi bildigini yapsin...

karaqedi
Forum Kalfası
acilmadi bende site deneyecegim tekrar birara baska bir topicte belirttigim mp3 olayindan farkli bir projem daha var onun icin istiyordum hostingi gorusuruz birara pm atarim simdi yemek yemem lazim :)

wisered
Çırak
merhabalar
kopilhost hepinize yardimci olmak istemektedir
ihiyaciniz olan hostingi ayrintili olarak anlatin maksimum verebileceginiz ucreti yazinaylik veya yillik farketmez
kopilhost size ulasacaktir.
info@kopilhost.com adresine mail atiniz