Onerebileceginiz en saglam birazda hesapli turk hosting firmasi varmi

SpeedyDNA
Daimi Üye
Bakın arkadaşlar türk hosting firmalarından uzak durun demek istemiyorum ama durun

çoğu aldıkları dedicated makinalardan size erişim veriyor ve buda kaba tabiriyle
başkasının seyiyle gerdeğe girmek oluyor.

ha tabiki turkiyede vardir sağlam hosting veren yerler ama alırken iyi inceleyin buraların bağlantı kapasitesi nedir kendine hayrı varmıda size hayrı olsun yani

SpeedyDNA
Daimi Üye
hmm jayjay iyi bir konuya deyinmissin

ayni hizmeti daha pahalıya satmak
tabiki hizmet yapmakta kar amacı güdülmeli herkez yabancı firmalara kredi kartini veya banka havalesi yapamadığı için turklere daha fazla para ödemeyi göze alabilir
ama fiyatlar arasında ucurumlar var fazla kar amacı gülmüşler

Misafir534
Banned
JayJay demiş ki:
one be siten falan yokmu dolandırıcı
ya arkadaşım forumda nesin ki sen herkese dolandırıcı yok bilmem ne diyorsun... adam sana zorla satmıyorki sen sanki cok ucuza satıyorsun siteni gördük adam akıllı bir site bile degil...

ben yıllık 20 milyona host+domain kullanıyorum ve cokta memnunum linux serverlar uzerinde ne varsa onların hepsine de sahibim sen bu ozelligi aylık 5 milyona saglıyorsun + domain dahil bile değil senin paketinde...

sen sanki milleti kazıklamıyorsun. o kadar şeyine karışmayayım dedim ama dayanamadım daha fazla kendini ne zannediyorsan artık

ha cok iyiyim falan diyorsan daha iyi bir yere git biz amatorce wardom.org da takılıyoruz. bu mesajıma sen ve senin ekibin mi artık arkadaşların mı cok mesaj atacak ama atsınlar beni ilgilendirmez...

mehmet te bu olaylara seyirci kalıyor nedeni ni bilmiyorum o da mı arkadaşın neyin yoksa bu zamana kadar en azından bir uyarı almış olman gerekirdi...

sen kimsin lan falan dersen adım kaan izmirde oturuyorum dial up la baglanıyorum su an online olmadıgın için ip mi vermiyorum dial up oldugu için değişiyor pc de açık portlar var 56 k ile baglanıyorum yani oyle guçlu bir baglantım da yok windows xp sp1 kullanıyorum hackten falan anlamam sadece biraz xxx pass alabiliyorum arada mail lerle ugraşıyorum amatorce...

+eger beni haksız görürsen beni de tehtid etmek istersen diye yazdım bu bilgileri
bana yapabilcegin en buyuk şey pc ye format atmak onu da yap canın sagolsun yada forumdan attırırsın attırısan da attırmazsan da yine canın sagolsun ben sadece duşuncelerimi dile getirdim...

wisered
Çırak
evet bi cevap vermenin vakti geldi artik susup dinlemiycem bu olaylari hocam sitedeki fiyatlar guncellenecek ondan sonra bak tamam ayrica turkiyede kac tane reseller var sen bi
iyormusun herkes gidip kendi serverini almiyor ayrica ben foruma ne yazmisim ne kadar veriyosaniz siz yzain ben hallederim demisim
arada bi dolandirici varsa bu sensin milletin aklini celerek kendin biseyler satmaya calisiyosun
ayrica sunuda aklindan cikarma ticarette kimse babasinin hayrina biseyler satmaz
herkesi dolandirici diye suclayacagina don bir kendine bak en buyuk dolandiriciyi goreceksin

JayJay
Banned
brian kes
derdin varsa pm at nesin mesın dıye konusma metalshellsı gorduysen aferın ora mısırlı 1 arkadasın ve benıde ortak yaptı orda yazan fıata satmıyorum kafama gore arkadaslıgıma gore satıyorum 3 aylık bncyı kendı takıldıgım irc serverında 3 dolardan verdim ayda 1 dolar bizim teamdekılerede bedawadan ole mıllete peskes cekceyıne git saglam kısılerle dost ol belese kullan ne para kazanıyorum nede kar amacım war sadece arkadasıma destek oluyorum rica ettıyı ıcın sımdı kaybol 1 kelıme daha etme
fıkrımı soledım 1 e alıp 3 e satıosa dolandırıcıdır
kazıklanmak hosuna gıdıosa al kullan ortaksanda cık ortagız de camur atma
benım yazı seklımı degerlendıren kısı mehmettır 1 sey demıosa sana laf etmek dusmez ısıne bak sen burda istedıyımı ozgurce soluyorum ısınızemı gelmıyor hatanızı cıkarıp yuzunuze wwurmam

- Yönetici düzenlemesi: :
JayJay
Banned
kopilmısın nesın ben kımseye 1 sey satmıyorumkı dolandırım kafandan konusma
1 e al 3 e sat al ortaya cıkardım dolandırıcıgını daha ne konusuyosunkı utanmadan

JayJay
Banned
bak adam gibi konus ankaradasın kandırım alacam 1 seyler diye gelır shellı 1 yerıne sokarım lan 4 mesajın var hepsındede reklam yapıosun uza 1 mesaj daha atarsan gebertırım dayaktan senı

mnDz
Cool Çırak
kopilhost.com : PAKET1GB 1GB SINIRSIZ SINIRSIZ 20 yıllık $200
jayjay in belirttiği sitede 29 euro gibi birşey. kopil kdv gümrük vergisi taşıma parası cart curt. dahil heralde.

JayJay
Banned
29 euroluk seye 200 dolar istiyor utanmaz sonrada bana camur atma diyor 1 yalakada ona yalaklanıo ortagı falan heralde neyse 2 nızı takıpe aldım her bokunuzu cıkaracam ortaya

SpeedyDNA
Daimi Üye
mnDz demiş ki:
kopilhost.com : PAKET1GB 1GB SINIRSIZ SINIRSIZ 20 yıllık $200
jayjay in belirttiği sitede 29 euro gibi birşey. kopil kdv gümrük vergisi taşıma parası cart curt. dahil heralde.
mazot parasıdavar unutma host türkiyeye gelene kdr ne kdr mazot yakıyor biliyonmu

mnDz
Cool Çırak
Veriliyor: Kopilhost.com dan hosting kampanyalari1
Ücret: 2ytl/ay
Açıklama: 1mb alan
500mb trafik
2 e-posta
1 domain control
php
cgi
ssl(15$ aylik )
ve daha bir cok ozellik kopilhost.comda
AYRINTILI BILGI VE DIGER PAKETLER ICIN
05442355072 NUMARALI TELEFONU ARAYINIZ...
Foto: Fotoğraf eklenmemiştir.
Tarih: Cuma 10 Aralık 2004 22:14:52
İzlendi: Bu ilan 6 defa izlenmiştir.

İlan sahibi: kopil [ İlan sahibine e-posta gönder | Bütün ilanlar ]

İl: ankara, Ankara, Türkiye

En yüksek teklif: Teklif verilmemiştir
Verilen teklif: 0 defa

c/p http://www.intoko.com.tr/index.php?url=http://www.intoko.com.tr/markt/225/226/items/231307.htm?return=eJxLtDK0qs60MrAutjI2slJKySwuyEmsjM8sSc3NySwusdbPTSzKLtE3MjIFYjN9JetaAJ4bD%2BE%3D

teklif yok daha ne ısrar ediyon be kocum

KaFKa
Hızlı Çırak
Sevgili Brain;
"bu mesajıma sen ve senin ekibin mi artık arkadaşların mı cok mesaj atacak ama atsınlar beni ilgilendirmez..." demişsin..
ben yazmak istedim.. çünkü yazdıklarımın altında JayJay Team imzası var ve aynı imzayı taşıyan her kişiyle ilgili olan konularda yazıyor olmam umarım anormal karşılanmaz.
Burada o kadar büyütülecek bir durum yok.. JayJay'in bahsettiği konu gerçekten sektördeki önemli sorunlardan birisi..
Evet herkes kendi malını istediği fiyata satmakta serbesttir. Ama her sektörde fiyatların aşağı çekilmesinde ya da yukarı çıkmasında bazı etkenler vardır. Bu etkenlerin en önemlisi de tüketici tepkisidir. Tüketici tavrını ya da tepkisini ortaya koymadıkça, hatta daha da ileri gidiyorum bu anlamda bir platform oluşturmadıkça herşey üretici ya da satıcı doğrultusunda gelişir. Yani "beğenmiyorsan alma" mantığı yanlış bir mantık. JayJay'in bu anlamda ortaya koyduğu tavır bununla ilgili. Elbette eleştiri ya da tepki olacak ki standartlar ona göre belirlensin. Ha üslup diyorsan o ayrı konu.
Yiğit ve yoğurt meselesi yani..
sevgi saygı ve muhabbetlerimle..

SpeedyDNA
Daimi Üye
ya makul fiyat farkıyla satsa derimki parayi aliyo yabancı ülkeye yollıcak ugrascak bilmemne

tamamda arada ucurum kdr fark var yabancı site çok ucuz hosting veriyor kalitesi tartısılır ama adam gelicek turkiyeden bakıcak pahalı bir sirket burda alıyım pahalı kalitedir e nolcak istegine cevap veremiyecek belki hosting cünkü normalde ucuz bir sirket ama pahalıya satiliyor

bu olay neye benziyo biliyomusunuz isportadan bir kazak alıyosun 1 milyon kendi magazana götürüyorsun 10 milyona satmaya calısıyorsun kalite aynı kalite

SpeedyDNA
Daimi Üye
KaFKa demiş ki:
Sevgili Brain;
"bu mesajıma sen ve senin ekibin mi artık arkadaşların mı cok mesaj atacak ama atsınlar beni ilgilendirmez..." demişsin..
ben yazmak istedim.. çünkü yazdıklarımın altında JayJay Team imzası var ve aynı imzayı taşıyan her kişiyle ilgili olan konularda yazıyor olmam umarım anormal karşılanmaz.
Burada o kadar büyütülecek bir durum yok.. JayJay'in bahsettiği konu gerçekten sektördeki önemli sorunlardan birisi..
Evet herkes kendi malını istediği fiyata satmakta serbesttir. Ama her sektörde fiyatların aşağı çekilmesinde ya da yukarı çıkmasında bazı etkenler vardır. Bu etkenlerin en önemlisi de tüketici tepkisidir. Tüketici tavrını ya da tepkisini ortaya koymadıkça, hatta daha da ileri gidiyorum bu anlamda bir platform oluşturmadıkça herşey üretici ya da satıcı doğrultusunda gelişir. Yani "beğenmiyorsan alma" mantığı yanlış bir mantık. JayJay'in bu anlamda ortaya koyduğu tavır bununla ilgili. Elbette eleştiri ya da tepki olacak ki standartlar ona göre belirlensin. Ha üslup diyorsan o ayrı konu.
Yiğit ve yoğurt meselesi yani..
sevgi saygı ve muhabbetlerimle..
kafka iyi bir konuya deginmissin ama buradaki temel sorun kendi malı

kendi malını satmıyor sorun burda eger kendi evinden sirketinden host etse idi o zmn istedigi fiyata satabilirdi buda etik olarak kimsenin karısamıyacagı bir durum olurdu fakat aynı hizmeti daha ucuza ve aynı yerden almak varken

Benim gönlüm insanların kazıklanmasına razı olmadı acıkca

JayJay
Banned
benımde olmadı hatta bu olayı speedydna bana soledi al yaz adam kazıklıyor milleti dıye yazdım adam gelmıs dıklenmıs 1 daha bana dıklenen olursa dıklettiyi yere oturtucam ona gore

KaFKa
Hızlı Çırak
SpeedyDNA doğru ben o kısmı atlamışım.. Kendi malını satmakla baskasından aldığı bir malı fahiş farklarla satmak..
Halk arasında tefecilik diyorlar sanırım buna..
Ve hiç de etik değil.. Böyle insanlara eyvallah çekmektense tepki vermek ukalalık olarak değil yerinde bir tepki olarak karşılanmalı. Bu tepkiler yerinde karşılanırsa sonuçları da olumlu olur elbet.
Canon'un Tr distrubitorluğuyle ilgili oluşan tepkiler yerinde bulunduğu için Türkiye'deki fiyatlar şimdi biraz daha makul düzeyde mesela. Bu sadece küçük bir örnek. Umarım bu örnekler çoğalır ve tüketici de aynı kaliteden daha makul fiyatlarla yararlanır..