JayJay demiş ki:
one be siten falan yokmu dolandırıcı
ya arkadaşım forumda nesin ki sen herkese dolandırıcı yok bilmem ne diyorsun... adam sana zorla satmıyorki sen sanki cok ucuza satıyorsun siteni gördük adam akıllı bir site bile degil...
ben yıllık 20 milyona host+domain kullanıyorum ve cokta memnunum linux serverlar uzerinde ne varsa onların hepsine de sahibim sen bu ozelligi aylık 5 milyona saglıyorsun + domain dahil bile değil senin paketinde...
sen sanki milleti kazıklamıyorsun. o kadar şeyine karışmayayım dedim ama dayanamadım daha fazla kendini ne zannediyorsan artık
ha cok iyiyim falan diyorsan daha iyi bir yere git biz amatorce wardom.org da takılıyoruz. bu mesajıma sen ve senin ekibin mi artık arkadaşların mı cok mesaj atacak ama atsınlar beni ilgilendirmez...
mehmet te bu olaylara seyirci kalıyor nedeni ni bilmiyorum o da mı arkadaşın neyin yoksa bu zamana kadar en azından bir uyarı almış olman gerekirdi...
sen kimsin lan falan dersen adım kaan izmirde oturuyorum dial up la baglanıyorum su an online olmadıgın için ip mi vermiyorum dial up oldugu için değişiyor pc de açık portlar var 56 k ile baglanıyorum yani oyle guçlu bir baglantım da yok windows xp sp1 kullanıyorum hackten falan anlamam sadece biraz xxx pass alabiliyorum arada mail lerle ugraşıyorum amatorce...
+eger beni haksız görürsen beni de tehtid etmek istersen diye yazdım bu bilgileri
bana yapabilcegin en buyuk şey pc ye format atmak onu da yap canın sagolsun yada forumdan attırırsın attırısan da attırmazsan da yine canın sagolsun ben sadece duşuncelerimi dile getirdim...