Oyun Genel | Editörlük Adaylığım

Durum
Yanıtlara kapalı.
ShareMan+
Forum Kalfası
Merhaba Arkadaşlar, Uzun Bir Düşünceden Sonra Oyun Genel Bölümüne Editörlük Başvurusunda Bulunup Şansımı Denemek İstedim.
Bölümde Elimden Geldiğince Arkadaşlara Yardımcı Olmaya, İsteklerini Yerine Getirmeye Çalışıyorum.
Editör Olmasamda Bu Devam Edecektir.

Destek Veren Vermeyen Herkese Teşekkürler , Saygılar.

Ulu
Forum Ustası
Editor başvurusu yapmak için:

Editor olabilmek için, ilgilendiğiniz, editöru-yöneticisi olmak istediğiniz bölüm üzerinde içerik sağlayıp, yapabileceklerinizi gösterip, konularınızı ve çalışmalarınızı yaptıktan sonra bana şu şekilde özel mesaj atmanız yeterlidir:

_________

Başlık: Editor Başvurusu
Mesaj: X Bölümünde editor olmak istiyorum. Yaptığım çalışmaları profilimden görebilirsiniz.
_________

Başvurularınız ancak ve ancak bu şekilde olabilir. Editor yapın beni çalışacağım, editor olduktan sonra çalışmalarımı yapacağım gibi mesajlarınızda sizinle ilgili çalışma göremezsek ne yazık ki bir değerlendirme yapamayız. Yapabileceklerinzii gösterip bölüm içinde editor olmadan önce kendinizi gösterirseniz sizi editor yapmamamız için hiç bir sebep olmayacaktır.

Saygılarımla...

ShareMan+
Forum Kalfası
Editor başvurusu yapmak için:

Editor olabilmek için, ilgilendiğiniz, editöru-yöneticisi olmak istediğiniz bölüm üzerinde içerik sağlayıp, yapabileceklerinizi gösterip, konularınızı ve çalışmalarınızı yaptıktan sonra bana şu şekilde özel mesaj atmanız yeterlidir:

_________

Başlık: Editor Başvurusu
Mesaj: X Bölümünde editor olmak istiyorum. Yaptığım çalışmaları profilimden görebilirsiniz.
_________

Başvurularınız ancak ve ancak bu şekilde olabilir. Editor yapın beni çalışacağım, editor olduktan sonra çalışmalarımı yapacağım gibi mesajlarınızda sizinle ilgili çalışma göremezsek ne yazık ki bir değerlendirme yapamayız. Yapabileceklerinzii gösterip bölüm içinde editor olmadan önce kendinizi gösterirseniz sizi editor yapmamamız için hiç bir sebep olmayacaktır.

Saygılarımla...
Görüşünüz İçin Teşekkür Ederim. Söylediğiniz Konuma Geldikten Sonra Tekrar Başvuracağım. Konu Kilitlenebilir. Saygılar..

Durum
Yanıtlara kapalı.