ozan_ronal
Forum Kalfası
Milli görüşçü sağcı ama soldan gelen bi adamınızım ben ulan ben alter kişiliği bile geçmişim neyse bu günkü konular bunlar.
GÜNÜN MADANGASI
GÜNÜN AKILLILARI
GÜNÜN KUPMASI
Bu vurulma olayı tam bir savaş çıkartmak için bazı akıllı insanlar medya ile bize bu yemeği sunup bizim insanımız afiyetme yutkunmadan yiyeceğini iyi biliyorum o yüzden bunların ekmeğine yağ sürmek istemiyorum
GÜNÜN DARBESİ
kökü kurusun diycem ama
bu mantalite ile bu yolda gidersek kurumaz
orakla kessende kurumaz arkadaş kurumaz
önce kafada bitirmek lazım
GÜNÜN İFTİRASI
Acun yeni bot aldı bot bildiiniz bot çizme botu değil bot forum botu değil bot deniz botu botanikle alakasız bot.
Konu orjinalliğe doğru gidiyormu?
yourumunuz benim için değerli sayın userler
GÜNÜN MADANGASI
30 TL Lik bir lazer ile 100'e yakın kişinin hayatını içinde etmek 5 dk sürmez ama bunun önlem lazım yoksa bugün düşmedi yarın baktınız düştü kim hesap verecek?Atatürk Havalimanı'na inişi sırasında Florya tarafından lazer tutulan THY uçağı büyük tehlike atlattı
GÜNÜN AKILLILARI
Bugün eğitim yarın özeklik sonra götiste dünya turu fayda etmez‘Kürtçe ana dilde eğitim yapılsın’
GÜNÜN KUPMASI
Bu vurulma olayı tam bir savaş çıkartmak için bazı akıllı insanlar medya ile bize bu yemeği sunup bizim insanımız afiyetme yutkunmadan yiyeceğini iyi biliyorum o yüzden bunların ekmeğine yağ sürmek istemiyorum
GÜNÜN DARBESİ
PKK'nın Yüksekova sorumlusu olduğu belirtilen terörist yaralı terörist sağ terörist yakalandı.
kökü kurusun diycem ama
bu mantalite ile bu yolda gidersek kurumaz
orakla kessende kurumaz arkadaş kurumaz
önce kafada bitirmek lazım
GÜNÜN İFTİRASI
Acun yeni bot aldı bot bildiiniz bot çizme botu değil bot forum botu değil bot deniz botu botanikle alakasız bot.
Konu orjinalliğe doğru gidiyormu?
yourumunuz benim için değerli sayın userler
Üyenin talebi üzerine gerekli editlemeler bizzat tarafımdan yapılmıştır
Gila.
Konunun içine et edemedik demi sana (kıskanıyo siz hiç aldırmayın )
- Yönetici düzenlemesi: :