Ozanın köşesi 4/sizin adanımız

ozan_ronal
Forum Kalfası
bahane değil gerçek microsoft klavyesi kendi klavyesi var pilli klavye pilsiz kaplosuz
klavye bir de mause sert pil batarya zalınca böyle oluyor problem yapabiliyor siz kablolu batarya pilsiz kullanmaktansa bilmezsiniz

ben ne içim den geçenleri anlatsam anlarsınız mı anlamassınız öyle bişey yani şimdi ne desek boş :)

- Yönetici düzenlemesi: :
gorkem
Forum Ustası
bide türkçe öğrense arkadaş iyi olacak:):)..

yazılanların yarısını valla anlamadım...

MADANGASI
afiyetme
sizin adanımız

birde bir kaç cümle vardı ne dendiği anlaşılmayan...ama arkadaş düzeltmiş sanırım:)

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
bahane değil gerçek microsoft klavyesi kendi klavyesi var pilli klavye pilsiz kaplosuz
klavye bir de mause sert pil batarya zalınca böyle oluyor problem yapabiliyor siz kablolu batarya pilsiz kullanmaktansa bilmezsiniz

ben ne içim den geçenleri anlatsam anlarsınız mı anlamassınız öyle bişey yani şimdi ne desek boş :)

Bu ne la?

Kafan iyimi olm senin?

Git bi soğuk suya sok kafanı da öyle gel :p

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Konu, konu sahibinin isteği üzerine yurtdışında eğitim ve yaşam bölümüne gönderilmiştir :tt2:

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
adam mesaj yollamış, yarın açacağım konuyu da motosiklet bölümüne paslayıver bir zahmet diyor :p

( var mı len müslüman maaallesinde salyangoz satmak?

Kolluk bende kıllık bende gazete ismi :D )

redyellow
Forum Ustası

Harika izah etmişsin.

Ama bir şey anlamadım:)