PArdus msn kurmak

Yonetim
Forum Ustası
arkadaşLar ben Pardus kurdum gayet iyi hoş. ama msn nasıL kuracam?
Ve Linux msn nerden buLacam ?
bazı downLoad siteLEre baktım yokh.
nerden buLacam ve nasıL kuracam anLAtırsanız sevinirim

ebitargem
Forum Kalfası
ilk once tum arkadaslara selam......tatilden dondum tekrar LİNUx la basbasayız.......
MAxxsoft arkadas LİNUx için ADı ''AMSN'' adlı msn programı var onu kullanabilirsin....ama bana kalırsa daha önce GAİm adlı program vermiştim forumda GAim İ kullansan daha iyi hem de tüm protokollere baglanabiliyor....

KillLucifer
Forum Kalfası
yes, amsn, gaim,kopete mukemmel programlar fakat amsn adi ustunde sadece msn protocolunde calisiyor ve bence gayet iyi.

Yonetim
Forum Ustası
kopete güzeLde her açıLışta çok zahmetLi
AMSN indirdim nasıL kuracam
.bin dosyası indirdim
neyLE açıcam die soruyo :S kuramadım :S

TrI-C
Forum Ustası
dostum açık kodlar yoksa kurulum için yazılım pakati kur olması lazım sistem de ordan bi denersen belki olur benim de pek bilgim yok yeniyim

Yonetim
Forum Ustası
indirdiğim bin dosyasını açmak istediğimde neyLE açmak istediğimi soruyo neyLe açayım o dosyayı ?=

KillLucifer
Forum Kalfası
apt-get turu bir installer kullanman daha mantikli, pardusun hangisini kullangidini bilmiyorum ama artik cogu distronun kendi otomatik install araclari var, onlardan birini kullanirsan buyuk bir olasilikla sorunsuz istedigin programi kurarsin.

momet
Cool Çırak
Karde Pardus Kullanacağına Sana Ubuntuyu Tavsiye Ederm Kullanışı Çok Basit EffectLeri Bol Olan Bi Kullandın mı Daha Bırakamayacağın Bi İşletim Sistemi

Google'ye Sadece Ubuntu Yazman YeterLi Hemen İndir Bence :)

\Emix
Forum Ustası
Karde Pardus Kullanacağına Sana Ubuntuyu Tavsiye Ederm Kullanışı Çok Basit EffectLeri Bol Olan Bi Kullandın mı Daha Bırakamayacağın Bi İşletim Sistemi

Google'ye Sadece Ubuntu Yazman YeterLi Hemen İndir Bence :)

zannediyorumki konuyu açan arkadaş 2006'tıdan bu yana kurmayı başarabilmiştir diye tahmin ediyorum :)

nerden bulup çıkartıyorsunuz son kullanma tarihi geçmiş konuları anlamıyorum :D