Zeus73
Forum Kalfası
sıkıntılı iş seninkisi[ı]
ya ben dişi kedisi ciftleşsin diye askere erkek kedi kovalatan üst teğmen bilirim bu ne ki...[/ı]
sıkıntılı iş seninkisi[ı]
ya ben dişi kedisi ciftleşsin diye askere erkek kedi kovalatan üst teğmen bilirim bu ne ki...[/ı]
Yazacaktım Yetişemedim, Doğrudur Ceza Tamamiyle Uygulanmıştır.
Tüh gördün mü açığımı yakaladın. Evet yer yer değişiyor. Bizde 5 gün diskoya giderdi yakalanan. Yada kuvvetli bir dayak yerdin. Ama ben askerliği bittikten sonra bile cezaevinde telefon yakalattığı için yatan da tanıyorum..
''Üsteğmen'' üst teğmen Değil!
Ya ben dişi kedisi ciftleşsin diye askere erkek kedi kovalatan üst teğmen bilirim bu ne ki...
işte şimdi Tilki'yi askerlik mevzusundan tutanlar düşünsün,
alayınıza manifestosu boldur
Tabi ki uyulacak.Yazacaktım Yetişemedim, Doğrudur Ceza Tamamiyle Uygulanmıştır.
Erat Ve ASTSUBAY/SUBAY Personel, ASKERİ CEZAEVİ'NDE, (6) Aydan Fazla Kalamazlar, Tahmin Ediyorumki Önce Bir Disiplin Ceza Evine Gönderilmiş, ASKERİ MAHKEME İyilik Etmiş, Ya ASKERDEYKEN, AS.CEZ.EV Sevk Edilseydi ? ASKERLİĞİ Uzayacaktı.
İyi Etmişler.
Yasaklara Uyulacak.
21.02.2008 Tarihi İle, ESKİ GENELKURMAY BAŞKANI EMEKLİ ORGENERAL SN. ilker BAŞBUĞ Tarafından Cep Telefonu Ve Benzer Görevler Gören Cihaz-Cihazlar İKK'ya, Dışarıdaki Unsurlara, Bilgi Aktarımı Ve Zayiatlara Sebep Olduğu Suretle Tüm Personele, Yasaklanmıştır.
Tabi ki uyulacak.
Sadece bilgi amaçlı soruyorum. Cep telefonu yanlız erlere mi yasaktır? Rütbeliler de dahilmidir bu yasağa? Bizim Tugay komutanı Yüzbaşının üstünü aramıştı da sende cep telefonu var mı diye....
Ya ben dişi kedisi ciftleşsin diye askere erkek kedi kovalatan üst teğmen bilirim bu ne ki...
onlar yata yata yapıyorlar askerliği.Üç mermi atıp askerliği bitiren vardı.
Bölüm, benim siyaset bölümü değil.
Kurallar farklı.
Ancak; Şu aşağılık iftira kesinlikle karşılıksız kalmamalı.
TSK ile alıp veremediğiniz nedir bilmiyorum.
Siz biliyorsunuzdur mutlaka..
Alkış :clap:Gila, komiksin
Adamın yazdığı ne yahu, kendi şahit olduğu bir olayı söylemiş ve öyle TSK'yada iftira filan atıldığıda yok.
Ama pireyi, deve yapmak sizin yegane işiniz ama fikriyat sanırım pek haz almadıklarınıza has..
Adamın biri az önce bir konuda değerler üzerinde siyaset yapan konu açıp içinde sırf örnek olacak diye uç noktalara değinip, peygamberimiz(islama tabi olanlar için) ile atatürk'ü kıyasladı sanırım onu okudunuz çünkü konu içinde mesajın mevcut ama müdahele etmedin hayırdır? Ne oldu çok saygın kurallarınıza.
yesinler senin kural ve adalet anlayışını bunlardan çok gördük bir tane daha ekleyelim hanene ..
Konu ile ilgili şikayettede bulundum, madem gördün sessiz kalma gibi bir söyleminde peşine düşmeyin sakın, ben üzeriem düşeni yaptım ama yapması gerekenler farklı hülyalarda
Sana köpek bakıcılığı mı yaptırdılar?Tilki kimse oğlunu paşanın köpeğine bekçilik etsin borunu boyasın çayını doldursun elektirk fatırasını yatırsın evini taşısın evini boyasın diye gödermiyor vatanı korusun diye yoluyor. Bana yaptırdılar benim oğluma yaptıracaklarsa ben oğlumu göndermem .
Gila, komiksin
Adamın yazdığı ne yahu, kendi şahit olduğu bir olayı söylemiş ve öyle TSK'yada iftira filan atıldığıda yok.
Yok ördeğini köpek yedi diye süründürdüSana köpek bakıcılığı mı yaptırdılar?
Ama yukarıda aynı şeyi söylemiyorsun.Yok ördeğini köpek yedi diye süründürdü
Ha bide allah var evini taşırken kendi elleri ile çay ikram etti çok hoşuma gitmişti
Tilki kimse oğlunu paşanın köpeğine bekçilik etsin borunu boyasın çayını doldursun elektirk fatırasını yatırsın evini taşısın evini boyasın diye gödermiyor vatanı korusun diye yoluyor. Bana yaptırdılar benim oğluma yaptıracaklarsa ben oğlumu göndermem .
15 Ay Askerlik Yapıyorsunuz, Bir Ömür Şikayet Ediyorsunuz.
Yetkim Olsa Sizin Gibileri Askere Almam.
Atalarınızdan Utanın, Sanki Ne Yaptınız Askerde..
''ASKER Ocağı Ana Kucağı-Baba Ocağı Değil.''
Seve Seve Olmazsa S. S. Olur.
İyi Öğrenmişsinizdir Bunu Birliklerinizde.
Tamamen Katılıyorum.şimdi borusu öten asker olmadığından bu haberler paylaşılıp yayınlanabiliyor.
bundan on sene önce olsaydı adamı keserlerdi bu haberi yaptı diye...
askerde bende başçavuşun köpeğine kulübe yapamadım diye dünyanın sopasını yemiştim.
ne günlerdi yaa
Yok ördeğini köpek yedi diye süründürdü
Ha bide allah var evini taşırken kendi elleri ile çay ikram etti çok hoşuma gitmişti
15 Ay Askerlik Yapıyorsunuz, Bir Ömür Şikayet Ediyorsunuz.
Yetkim Olsa Sizin Gibileri Askere Almam.
Atalarınızdan Utanın, Sanki Ne Yaptınız Askerde..
''ASKER Ocağı Ana Kucağı-Baba Ocağı Değil.''
Seve Seve Olmazsa S. S. Olur.
İyi Öğrenmişsinizdir Bunu Birliklerinizde.
Dede, ''TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'' Karşıtı Yobazlara: Bir Şey Yazacağım Ama Ban Attırmayacaksın..Ama yukarıda aynı şeyi söylemiyorsun.
Söz konusu TSK olunca, belli bir grup, veryansın ediyor.
infulx efendi, öyle teğmen tanırmış ki, kedisini çiftleştirmek için kedi arattırırmış askere.
Bu, tekrar yazıyorum; Amaçlı ve aşağılık bir iftiradır...
Belli bir grupta var ki sırf kendi gibi olmayanlar kötülensin diye her türlü yalanı dolanı söylemekten entrikalar uydurmaktan geri kalmaz.Ama yukarıda aynı şeyi söylemiyorsun.
Söz konusu TSK olunca, belli bir grup, veryansın ediyor.
infulx efendi, öyle teğmen tanırmış ki, kedisini çiftleştirmek için kedi arattırırmış askere.
Bu, tekrar yazıyorum; Amaçlı ve aşağılık bir iftiradır...