paşa’nın köpeği eri parçaladı

Durum
Yanıtlara kapalı.
SerKan1923
Banned

Tüh gördün mü açığımı yakaladın. Evet yer yer değişiyor. Bizde 5 gün diskoya giderdi yakalanan. Yada kuvvetli bir dayak yerdin. Ama ben askerliği bittikten sonra bile cezaevinde telefon yakalattığı için yatan da tanıyorum..
Yazacaktım Yetişemedim, Doğrudur Ceza Tamamiyle Uygulanmıştır.

Erat Ve ASTSUBAY/SUBAY Personel, ASKERİ CEZAEVİ'NDE, (6) Aydan Fazla Kalamazlar, Tahmin Ediyorumki Önce Bir Disiplin Ceza Evine Gönderilmiş, ASKERİ MAHKEME İyilik Etmiş, Ya ASKERDEYKEN, AS.CEZ.EV Sevk Edilseydi ? ASKERLİĞİ Uzayacaktı.

İyi Etmişler.

Yasaklara Uyulacak.

Ya ben dişi kedisi ciftleşsin diye askere erkek kedi kovalatan üst teğmen bilirim bu ne ki...
''Üsteğmen'' üst teğmen Değil!

işte şimdi Tilki'yi askerlik mevzusundan tutanlar düşünsün,

alayınıza manifestosu boldur :D
:D

Bütün Wardom Gelsin. :D

- Yönetici düzenlemesi: :
InFuLx
Daimi Üye
Yazacaktım Yetişemedim, Doğrudur Ceza Tamamiyle Uygulanmıştır.

Erat Ve ASTSUBAY/SUBAY Personel, ASKERİ CEZAEVİ'NDE, (6) Aydan Fazla Kalamazlar, Tahmin Ediyorumki Önce Bir Disiplin Ceza Evine Gönderilmiş, ASKERİ MAHKEME İyilik Etmiş, Ya ASKERDEYKEN, AS.CEZ.EV Sevk Edilseydi ? ASKERLİĞİ Uzayacaktı.

İyi Etmişler.

Yasaklara Uyulacak.
Tabi ki uyulacak.

Sadece bilgi amaçlı soruyorum. Cep telefonu yanlız erlere mi yasaktır? Rütbeliler de dahilmidir bu yasağa? Bizim Tugay komutanı Yüzbaşının üstünü aramıştı da sende cep telefonu var mı diye....

SerKan1923
Banned

Tabi ki uyulacak.

Sadece bilgi amaçlı soruyorum. Cep telefonu yanlız erlere mi yasaktır? Rütbeliler de dahilmidir bu yasağa? Bizim Tugay komutanı Yüzbaşının üstünü aramıştı da sende cep telefonu var mı diye....

21.02.2008 Tarihi İle, ESKİ GENELKURMAY BAŞKANI EMEKLİ ORGENERAL SN. ilker BAŞBUĞ Tarafından Cep Telefonu Ve Benzer Görevler Gören Cihaz-Cihazlar İKK'ya, Dışarıdaki Unsurlara, Bilgi Aktarımı Ve Zayiatlara Sebep Olduğu Suretle Tüm Personele, Yasaklanmıştır.

Sadece Karakol-Bölük-Batarya-Tabur-Alay-Tugay-Tümen-Kolordu Ve Diğer Unsurlar İle Ordu Komutanlıkları'nda, Genelkurmay Başkanlığıda Buna Dahil Olmak Suretiyle Buralarda Bulunan En Üst Rütbeli Personel, Kullanabilir.

KARAKOL KOMUTANI
BÖLÜK KOMUTANI
BATARYA KOMUTANI
TABUR KOMUTANI
ALAY KOMUTANI
TUGAY KOMUTANI
TÜMEN KOMUTANI
KOLORDU KOMUTANI
ORDU KOMUTANI
GENELKURMAY BAŞKANI

Bunların Dışında Rütbeli Personele, Mesai İçerisinde Yasaktır.

Ama Kullananlar Var, Cezası 6 Ay İşleme Alınırsa.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Haber için adam gibi kaynak verin.

Haberin başlığı bir kere ofsayt..

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Ya ben dişi kedisi ciftleşsin diye askere erkek kedi kovalatan üst teğmen bilirim bu ne ki...

Bölüm, benim siyaset bölümü değil.

Kurallar farklı.

Ancak; Şu aşağılık iftira kesinlikle karşılıksız kalmamalı.

TSK ile alıp veremediğiniz nedir bilmiyorum.

Siz biliyorsunuzdur mutlaka..

YazılımMimarı
Forum Ustası
Gila, komiksin :)

Adamın yazdığı ne yahu, kendi şahit olduğu bir olayı söylemiş ve öyle TSK'yada iftira filan atıldığıda yok.

Ama pireyi, deve yapmak sizin yegane işiniz ama bu fikriyat sanırım pek haz almadıklarınıza has..

Adamın biri az önce bir konuda değerler üzerinde siyaset yapan konu açıp içinde sırf örnek olacak diye uç noktalara değinip, peygamberimiz(islama tabi olanlar için) ile atatürk'ü kıyasladı sanırım onu okudunuz çünkü konu içinde mesajın mevcut ama müdahele etmedin hayırdır? Ne oldu çok saygın kurallarınıza.

yesinler senin kural ve adalet anlayışını bunlardan çok gördük bir tane daha ekleyelim hanene ..

Konu ile ilgili şikayettede bulundum, madem gördün sessiz kalma gibi bir söyleminde peşine düşmeyin sakın, ben üzeriem düşeni yaptım ama yapması gerekenler farklı hülyalarda :D

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
Üç mermi atıp askerliği bitiren vardı.
onlar yata yata yapıyorlar askerliği.

bizim zamanımızda biz az sıkıntı çekmedik.

acemilikte 25 metreden 3, ustalıkta 25 metreden 3 adet olmak üzere toplam 6 mermim vardı ;) :D

(4'ü kağıdı bile tutmadı ya neyse orası çok da önemli değil :D)

InFuLx
Daimi Üye
Bölüm, benim siyaset bölümü değil.

Kurallar farklı.

Ancak; Şu aşağılık iftira kesinlikle karşılıksız kalmamalı.

TSK ile alıp veremediğiniz nedir bilmiyorum.

Siz biliyorsunuzdur mutlaka..

Ya iftira iftira başka birşey bilmezmisin? Kimin neyle alıp veremediği var? Banlatmak için peşimde dolaşma Gila. Lafları çarpıtma. Asıl iftira atan sensin şu anda bilmem farkındamısın?

Kesin TSK ile derdimiz vardır. Kesin laik devlet ilkelerine düşmanızdır. Kesin AKPliyizdir kesin hainizdir. Niye Gila ile aynı düşüncelere sahip değiliz. Gila'yı eleştiriyoruz yeri geldiğinde.

Şayet benimle bir derdin varsa atarsın özelden bir mesaj girme foruma dersin bende değerlendirirm. Bu şekilde lafları çarpıtılarak iftira atarak küçük düşürme politikaları uygulayarak bir yere varamazsın. Seninle aynı görüşlere sahip olmayan insanlara bir antipatin varsa burada ne işin var? Yada koy bir mesaj ''Gila ile aynı görüşlere sahip insanlar giremez diye'' millette ona göre davransın.

Hani habire uyarırsın ya milleti ''laflarınıza dikkat edin tehlikeli sulardasın'' diye. Benim bildiğim uyarıyı yapan insanın ilk önce kendisi uymalıdır o uyarılara.

Adamın yazdığı ne yahu, kendi şahit olduğu bir olayı söylemiş ve öyle TSK'yada iftira filan atıldığıda yok.

Ama pireyi, deve yapmak sizin yegane işiniz ama fikriyat sanırım pek haz almadıklarınıza has..

Adamın biri az önce bir konuda değerler üzerinde siyaset yapan konu açıp içinde sırf örnek olacak diye uç noktalara değinip, peygamberimiz(islama tabi olanlar için) ile atatürk'ü kıyasladı sanırım onu okudunuz çünkü konu içinde mesajın mevcut ama müdahele etmedin hayırdır? Ne oldu çok saygın kurallarınıza.

yesinler senin kural ve adalet anlayışını bunlardan çok gördük bir tane daha ekleyelim hanene ..

Konu ile ilgili şikayettede bulundum, madem gördün sessiz kalma gibi bir söyleminde peşine düşmeyin sakın, ben üzeriem düşeni yaptım ama yapması gerekenler farklı hülyalarda :D
Alkış :clap:

Yemliha.
Forum Kalfası
Tilki kimse oğlunu paşanın köpeğine bekçilik etsin borunu boyasın çayını doldursun elektirk fatırasını yatırsın evini taşısın evini boyasın diye gödermiyor vatanı korusun diye yoluyor. Bana bunların bir kısmını yaptırdılar benim oğluma yaptıracaklarsa ben oğlumu göndermem .

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Tilki kimse oğlunu paşanın köpeğine bekçilik etsin borunu boyasın çayını doldursun elektirk fatırasını yatırsın evini taşısın evini boyasın diye gödermiyor vatanı korusun diye yoluyor. Bana yaptırdılar benim oğluma yaptıracaklarsa ben oğlumu göndermem .
Sana köpek bakıcılığı mı yaptırdılar?

kolonya
Forum Ustası
şimdi borusu öten asker olmadığından bu haberler paylaşılıp yayınlanabiliyor.

bundan on sene önce olsaydı adamı keserlerdi bu haberi yaptı diye...

askerde bende başçavuşun köpeğine kulübe yapamadım diye dünyanın sopasını yemiştim.

ne günlerdi yaa :D

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi

Benim tanıdığım ne cami hocaları var

Akşamları çilingir masası kuruyorlar, kadın bile değil, etek giydirilmiş oğlanları oynatıyorlar.

Öyle müftüler tanırım ki; Geceleri etek giyip Elmadağ kavşağında işe çıkıyorlar.

Öyle imam hatipliler bilirim ki; akşamları ders çalışmaya diye buluşup koyun koyuna yatıyorlar..

Nasıl?

Hoş mu?

Burada, elimizden geldiğince belli değerlerimizi korumaya, kollamaya, laf söyletmemeye çalışıyoruz.

Amma ve lakin, işin içine TSK girince birilerinizin şah damarı kabarıyor, her türlü iftiranın atılmasının serbest kalmasından yana tavır koyuyorsunuz.

Bakın...

Bu dediklerinize müdahale etmem

Amma ve lakin; İmam hatiplerle, imamlarla ilgili öyle şeyler yazılır ki; Gıkımı bile çıkartmam.

Her şeyi dozunda bırakın,

TSK ya olan kin ve nefretinizi gidin başka yerde kusun...

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Yok ördeğini köpek yedi diye süründürdü

Ha bide allah var evini taşırken kendi elleri ile çay ikram etti çok hoşuma gitmişti :)
Ama yukarıda aynı şeyi söylemiyorsun.

Söz konusu TSK olunca, belli bir grup, veryansın ediyor.

infulx efendi, öyle teğmen tanırmış ki, kedisini çiftleştirmek için kedi arattırırmış askere.

Bu, tekrar yazıyorum; Amaçlı ve aşağılık bir iftiradır...

Yemliha.
Forum Kalfası
Aga konuda bekçlik etiği köpek tarafından ısırıldığı yazıyor ondan öyle yazdım ;). Bana yaptırdılar yazmışım geneleme olmuş edit .

Yahu ben senin konunu şikayet ettim bi ses çıkmadı ne zaman kendini cezalandırmayı da öğreneceksin :)

SerKan1923
Banned
ℂ★

Tilki kimse oğlunu paşanın köpeğine bekçilik etsin borunu boyasın çayını doldursun elektirk fatırasını yatırsın evini taşısın evini boyasın diye gödermiyor vatanı korusun diye yoluyor. Bana yaptırdılar benim oğluma yaptıracaklarsa ben oğlumu göndermem .
15 Ay Askerlik Yapıyorsunuz, Bir Ömür Şikayet Ediyorsunuz.

Yetkim Olsa Sizin Gibileri Askere Almam.

Atalarınızdan Utanın, Sanki Ne Yaptınız Askerde..

''ASKER Ocağı Ana Kucağı-Baba Ocağı Değil.''

Seve Seve Olmazsa S. S. Olur.

İyi Öğrenmişsinizdir Bunu Birliklerinizde. ;)
;)

şimdi borusu öten asker olmadığından bu haberler paylaşılıp yayınlanabiliyor.

bundan on sene önce olsaydı adamı keserlerdi bu haberi yaptı diye...

askerde bende başçavuşun köpeğine kulübe yapamadım diye dünyanın sopasını yemiştim.

ne günlerdi yaa :D
Tamamen Katılıyorum. ;)

Yok ördeğini köpek yedi diye süründürdü

Ha bide allah var evini taşırken kendi elleri ile çay ikram etti çok hoşuma gitmişti :)
15 Ay Askerlik Yapıyorsunuz, Bir Ömür Şikayet Ediyorsunuz.

Yetkim Olsa Sizin Gibileri Askere Almam.

Atalarınızdan Utanın, Sanki Ne Yaptınız Askerde..

''ASKER Ocağı Ana Kucağı-Baba Ocağı Değil.''

Seve Seve Olmazsa S. S. Olur.

İyi Öğrenmişsinizdir Bunu Birliklerinizde. ;)
;)

infulx efendi, öyle teğmen tanırmış ki, kedisini çiftleştirmek için kedi arattırırmış askere.

Dede, ''TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ'' Karşıtı Yobazlara: Bir Şey Yazacağım Ama Ban Attırmayacaksın.. ;)

InFuLx
Daimi Üye

Belli bir grupta var ki sırf kendi gibi olmayanlar kötülensin diye her türlü yalanı dolanı söylemekten entrikalar uydurmaktan geri kalmaz.

Kimsenin kimseye veryansın ettiği falan yok. Adam gibi adamlara lafımız yok bizim. Ama bunu sana anlatamayız. Niye? Sen burada tek karar merciisin ve senden başkası özelliklede ben yalancıyım iftiracıyım devlet düşmanıyım.

Bir şeyin gerçek mi iftiramı olduğunun kararını verecek kişi sen değilsin. Ben bunu bizzat yaşadım. ( Ha ben kedi kovalamadım ama benim devrelerim kovaladı). Bundan daha beterlerini de yaşadım ben orada ama sen onlara da iftira dersin. maksat Infulx karalansın.

Ben sana diyeceğimi dedim. bana iftira atarak habire laf sokarak bir yere varamazsın. Madem derdin var benimle huzursuzsun burada olmamdan uydur bir bahane atsınlar beni. Yada dediğim gibi özleden yaz '' Girme kardeşim foruma sen doğruları konuşuyorsun'' de seni mi kıracam?

Sen ne dersen de ben doğruları konuşurum arkadaş. Senin gücün burada sadece adam banlatmaya post silmeye ona buna çamur atmaya yeter. Fikirlere müdahale edemezsin. Kendi dünyanda kral gibi yaşamaya devam et...

Durum
Yanıtlara kapalı.