uygarozdemir
Forum Ustası
Oyun istekleriniz için yeni başlığımız. İsim belirtmeniz yeterli.
İsim verebilirseniz yardımcı olabilirim. Programlar kadar uzman değilim oyun mevzusunda.konumuz hayırlı olsun
ilk istek benden olsub
hocam şöyle toplu atari oyunları olsa süper olur
GTA gibi oyunlar işini görür herhalde ?the GOTFADER 2 the game tarzı oyun tavsiyesi olan var mıdır
74 tane 64 bit süper mario linki gördüm indirdim çalışıyor istersen linki paylaşabilirim...İsim verebilirseniz yardımcı olabilirim. Programlar kadar uzman değilim oyun mevzusunda.
Oyunu İlk kez Senden duydum, basit bir araştırma ile buldum ama tam emin degilim açıkcası oyun 22 gb olunca :O torrent haliyle daha hızlı indirebilirsin ==> BuradanL.A noire oyununu bulabilir miyiz? Biraz yeni bir oyun da olsa, iyi şeyler duydum hakkında.
Red Alert 2 : BuradanRed Alert 2 ve age of empires 2 Ancak oyunlari Set Up olarak aramiyorum kurulmş dosya seklinde ariyorum.Zaten dosya boyutlarida fazla bisey deil.2 side kurulum gerektirmeden calişan oyunlar.
Daha onceden elimde mevcut idi ancak HDD bozlunca gittiler. Nette nekadar Setup olarak bulduysamda hiç biri duzgun olarak calimiyordu
Teşekkurler...
Buradan play as a guest diyerek yada üye olarak oynayabilirsin , indirme gerektirmez : Monopolymonoply oyunu vardı online olarak falanda oynanıyordu =l
22gb oyunmu olurİlgi ve alakandan dolayı teşekürler. 22 gb çok sanırım benim pc kaldırmaya bilir.
Ben Arkadaşlara yardımcı oluyordum l.a oyunu daha pc ye çıkmadı netten okudugum kadarıyla22 gb link, playstation için arkadaşlar. Diğer isteklere akşam bakacağım. Bölüm yöneticisi gelene kadar biraz sıkıntı olacak isteklerde .
Portable Monoply 2008monoply oyunu vardı online olarak falanda oynanıyordu =l
http://rapidshare.com/files/142540195/Portable_Monopoly_2008_By_arbab.rar
Pass:arbab