Pc Oyun İstek v10

lockman
Forum Kalfası
shadow flare oyunu full lazım 200 mb ı geçmeyen diablo tarzı bir oyundu. bulabilirmisiniz

ukyo29
Forum Kalfası
Batman Arkham Origins Initiation DLC Full PC Yeni Link

DOWNLOAD
Kod:
http://www.keeplinks.me/p/mmnwbtfl

Bgk
Elit Üye
bir oyun vardı zar atıp küçük adamları ilerletiyorduk oyunun içerisinde başka oyunlarda vardı adı aklıma gelmiyor belki bilen avrdır eski pc ler de oyannıyordu bu m m çikolataya benziyor :/

parola08
Çırak
benim ilk basta cok basit bir istek gibi görünen ama beni cok ugrastırıp indirmeyi basaramadıgım bi oyun. boyutu 5-10 mb arasında olması muhtemel, muhtemel diyorum cünkü indirdiğim dosyanın oyun olup olmadıgını bilemiyorum.
oyunun adı cilvilization wars, 1,2 ve 3 üncüsü mevcut olan bir swf. flash oyunu. bilgisayarımda oynayabiliriyorum ama sürekli kullandıgım bi kac makinede internet baglantısı olmadıgı için indirmek istemiştim. aslında cokta gerekli değildi ama ne yaptıysam indirdigim swf dosyalarını kullanarak oyunu acamadım. sürekli ekranda aynı reklam kutuları vs. bir sürü sorunla karsılastım. flash swf bilgisi olan yapabilecek arkadasımız varsa cok sevinirim

Pe55iMySTiC
Forum Kalfası
Ben hangi oyunu oynamaliyim? suan War Commander oynuyorum, Need for Speed Rivals...cok baglayamadi beni kendine...Ben bunlari yazarken World of Tanks iniyor... 8.1 64-bit windows, i5 islemci 2.60 GHz 4 gb ram intel hd 4000 graph laptopdan internetten bilgisayardan ne oynamami tavsiye edeceniz?????? daraLLL geldi...

N3F3R
Forum Ustası
Pe55iMySTiC

Lord of the rings war in the north

Tavsiye ederim, efektleri felan çok iyi ve sürükleyici bir oyun